A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage A Maiia, P Inna, S Olga, M Natalia, K Oleksii, F Iryna, G Anzhelika Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 23-30, 2017 | 16 | 2017 |
Опорний конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» для студентів всіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм» КГ Бриль Чернігів: Чернігівський національний технологічний університет, 2017 | 14 | 2017 |
Application of infrared spectroscopy for quantitative analysis of new food emulsifiers N Murlykina, O Upatova, M Yancheva, O Ukleina, M Murlykina Ukrainian Food Journal 4 (Issue 2), p299-309. 11p., 2015 | 10 | 2015 |
DEVELOPMENT OF VITAMIN D3-FORTIFIED DAIRY SOUR CREAM DESERT O Aksonova, S Gubsky, N Murlykina, N Otroshko Journal of Hygienic Engineering and Design 40, 119-131, 2022 | 9 | 2022 |
Study of the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage M Artamonova, I Piliugina, O Samokhvalova, N Murlykina, O Kravchenko, ... EUREKA: Life Sciences, 15-23, 2017 | 9 | 2017 |
Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows І Piliugina, M Artamonova, N Murlykina, О Shidakova-Kamenyuka | 6 | 2019 |
Technology of a dietary supplement “SoleVit Mg” based on Salicornia Europaea L. for use in food technologies V Evlash, N Murlykina, O Aksonova, L Hazzavi-Rogozina BIO web of conferences 40, 02006, 2021 | 5 | 2021 |
Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів НВ Мурликіна, МО Янчева Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 44-49, 2014 | 4 | 2014 |
Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи НВ Мурликіна Каталоги НБУВ, 2012 | 4 | 2012 |
Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури НВ Мурликіна, МО Янчева, ОІ Упатова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 4 | 2012 |
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії НВ Мурликіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 4 | 2011 |
Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars SP Bokovets, FV Pertsevoi, NV Murlykina, IM Smetanska, AS Borankulova, ... Journal of Chemistry and Technologies 31 (1), 92-103, 2023 | 3 | 2023 |
Food safety and HACCP system in the multi-berry blended juice production L Kassymbekova, R Alibekov, G Orymbetova, Е Gabrilyants, I Piliugina, ... Industrial Technology and Engineering 1 (38), 5-13, 2021 | 3 | 2021 |
Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів НВ Мурликіна, МО Янчева Харків: ХДУХТ, 2015 | 3 | 2015 |
Rehuliuvannia parametriv pereesteryfikatsii soniashnykovoi olii z metoiu oderzhannia emulhatoriv dlia miasnykh vyrobiv emulsiinoi struktury NV Murlykina, MO Yancheva, OI Upatova Progresyvni technica ta technologii harchovyh vyrobnytstv: zbirnik naukovyh …, 2012 | 3 | 2012 |
Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener O Aksonova, S Gubsky, D Torianik, N Murlykina Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | 2 | 2020 |
Research of high oleic sunflower oil properties under the hydrothermal effect A Dichtyar, N Fedak, N Murlykina Ukrainian food journal 5 (1), 70-79, 2016 | 2 | 2016 |
Specifics of determining vitamin C in multicomponent food systems. Naukovi pratsi ONAKhT–Proc. Of the Odessa Nat. Acad VV Evlash, ZV Zhelezniak, EV Dobrovolskaja, NV Murlikina Food Techn 46 (1), 174-177, 2014 | 2 | 2014 |
Vikoristannya emulgatoriv v tehnologiyi m'yasnih produktiv NV Murlikina Vostochno-Evropejskij zhurnal peredovyh tehnologij, 44-49, 2014 | 2 | 2014 |
Study of the structure of food emulsifiers of acylglycerine origin by infrared spectroscopy N Murlykina, O Upatova, M Yancheva, O Ukleina, M Murlykina Ukrainian journal of food science 2 (2), 182, 2014 | 2 | 2014 |