Підписатись
Natalia Murlykina/N. Murlykina/N Murlikina/Н.В. Мурликіна/Н.В. Мурлыкина/Lan'ko N.V.
Natalia Murlykina/N. Murlykina/N Murlikina/Н.В. Мурликіна/Н.В. Мурлыкина/Lan'ko N.V.
State Biotechnological University. V.N. Karazin Kharkiv National University
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage
A Maiia, P Inna, S Olga, M Natalia, K Oleksii, F Iryna, G Anzhelika
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 23-30, 2017
122017
Application of infrared spectroscopy for quantitative analysis of new food emulsifiers
N Murlykina, O Upatova, M Yancheva, O Ukleina, M Murlykina
Ukrainian Food Journal 4 (Issue 2), p299-309. 11p., 2015
72015
Study of the properties of marshmallow with the sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage
M Artamonova, I Piliugina, O Samokhvalova, N Murlykina, O Kravchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 15, 2017
62017
Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів
НВ Мурликіна, МО Янчева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 44-49, 2014
32014
Rehuliuvannia parametriv pereesteryfikatsii soniashnykovoi olii z metoiu oderzhannia emulhatoriv dlia miasnykh vyrobiv emulsiinoi struktury
NV Murlykina, MO Yancheva, OI Upatova
Progresyvni technica ta technologii harchovyh vyrobnytstv: zbirnik naukovyh …, 2012
32012
Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи
НВ Мурликіна
Каталоги НБУВ, 2012
32012
Хімія та експертиза наркотичних, отруйно–небезпечних речовин алкалоїдної природи
НВ Мурликіна, ІС Смірнова
Навчальний посібник./Харк. держ. універс. харч. та торгівлі.–Харків, 2004
32004
Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener
O Aksonova, S Gubsky, D Torianik, N Murlykina
Харків: ХДУХТ, 2020
22020
Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows
І Piliugina, M Artamonova, N Murlykina, О Shidakova-Kamenyuka
22019
Research of high oleic sunflower oil properties under the hydrothermal effect
A Dichtyar, N Fedak, N Murlykina
Ukrainian food journal 5 (1), 70-79, 2016
22016
Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів. Монографія.
НВ Мурликіна, МО Янчева
Харків: ХДУХТ, 2015
22015
Specifics of determining vitamin C in multicomponent food systems. Naukovi pratsi ONAKhT–Proc. Of the Odessa Nat. Acad
VV Evlash, ZV Zhelezniak, EV Dobrovolskaja, NV Murlikina
Food Techn 46 (1), 174-177, 2014
22014
Vikoristannya emulgatoriv v tehnologiyi m'yasnih produktiv
NV Murlikina
Vostochno-Evropejskij zhurnal peredovyh tehnologij, 44-49, 2014
22014
Study of the structure of food emulsifiers of acylglycerine origin by infrared spectroscopy
N Murlykina, O Upatova, M Yancheva, O Ukleina, M Murlykina
Ukrainian journal of food science 2 (2), 182, 2014
22014
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії
НВ Мурликіна
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
22011
Органічна хімія
ЕФ Кравченко, НВ Мурликіна
Частина І. Вуглеводні й оксигеновмісні похідні. Навчальний посібник./Харк …, 2004
22004
Technology of a dietary supplement “SoleVit Mg” based on Salicornia Europaea L. for use in food technologies
V Evlash, N Murlykina, O Aksonova, L Hazzavi-Rogozina
BIO Web of Conferences 40, 02006, 2021
12021
FOOD SAFETY AND HACCP SYSTEM IN THE MULTI-BERRY BLENDED JUICE PRODUCTION
L Kassymbekova, R Alibekov, G Orymbetova, Е Gabrilyants, I Piliugina, ...
Industrial Technology and Engineering 1 (38), 5-13, 2021
12021
Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природи
НВ Мурликіна
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
12014
Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури
НВ Мурликіна, МО Янчева, ОІ Упатова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
12012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20