Підписатись
Доценко Віктор Федорович
Доценко Віктор Федорович
Професор кафедри готельно-ресторанної справи
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукове обґрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами
ЛЮ Арсеньєва
дис.... д-ра техн. наук 5, 2007-300, 2007
512007
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
352010
Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатов
ВФ Доценко, ЮА Мирошник, ЕБ Шидловская, ИМ Медвидь
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (69)), 64-69, 2014
152014
Методологічні підходи до розроблення нових видів хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом
ЛЮ Арсеньєва
142005
Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою
ОВ Бортнічук, АВ Гавриш, ОВ Немирич, ВФ Доценко
Харчова наука і технологія, 97-192, 2015
132015
Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикату
ЮЯ Мирошник, М І М, ОБ Шидловська, ВФ Доценко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
132014
Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості
ВФ Доценко, ТА Сильчук, ТП Голікова
Доценко ВФ–Кондор.–Київ.–2016.–380с, 2016
122016
Рисове борошно–перспективна сировина для безглютенових продуктів
ВІ Кулініч, АВ Гавриш, ВФ Доценко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 175-178, 2013
112013
Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів
ОВ Бортнічук, ВВ Цирульнікова, ВФ Доценко
92014
Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба
ЛЮ Арсеньєва, ОВ Борисенко, ВФ Доценко
Арсеньєва, ЛЮ Теоретичні та практичні аспекти використання …, 2008
92008
Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктів
ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, ОВ Головченко
92003
Визначення параметрів екстракції фенольних сполук фітоадаптаційної суміші
ОМ Стешенко, ЛЮ Арсеньєва
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 51-56, 2014
82014
Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
ВО Губеня, ЛЮ Арсеньєва
82008
Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною
ОС Задорожня, АВ Гавриш, ВФ Доценко, ІЛ Корецька
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-220, 2014
72014
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, СІ Усатюк, ВФ Доценко
72007
Концентрати харчових волокон
В Доценко, Л Арсеньєва, О Борисенко
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 49-51, 2007
72007
Лабораторный практикум по технологии хлебопекарного и макаронного производства
ВИ Дробот, ЛЮ Арсеньева, ЕА Билык, ВФ Доценко
учеб. пособ./ВИ Дробот, ЛЮ Арсеньева, ЕА Билык, ВФ Доценко и др.–К.: Центр …, 2006
72006
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових
ЛЮ Арсеньєва, ОВ Борисенко, НП Бондар, ВМ Махинько, БІ Хіврич, ...
72004
Овощные порошки–источник биологически активных веществ при производстве хлебобулочных изделий
НА Пересуда, ВФ Доценко
Пути повышения качества зерна и зернопродуктов, улучшение ассортимента крупы …, 1989
71989
Применение картофельной крупки в производстве хлеба
ВИ Дробот, ВФ Доценко, ЮВ Устинов, ЛЮ Арсеньева, В Суходол, ...
71987
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20