Наукове обґрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами ЛЮ Арсеньєва дис.... д-ра техн. наук 5, 2007-300, 2007 | 51 | 2007 |
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ... | 35 | 2010 |
Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатов ВФ Доценко, ЮА Мирошник, ЕБ Шидловская, ИМ Медвидь Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (69)), 64-69, 2014 | 15 | 2014 |
Методологічні підходи до розроблення нових видів хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом ЛЮ Арсеньєва | 14 | 2005 |
Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою ОВ Бортнічук, АВ Гавриш, ОВ Немирич, ВФ Доценко Харчова наука і технологія, 97-192, 2015 | 13 | 2015 |
Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикату ЮЯ Мирошник, М І М, ОБ Шидловська, ВФ Доценко Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014 | 13 | 2014 |
Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості ВФ Доценко, ТА Сильчук, ТП Голікова Доценко ВФ–Кондор.–Київ.–2016.–380с, 2016 | 12 | 2016 |
Рисове борошно–перспективна сировина для безглютенових продуктів ВІ Кулініч, АВ Гавриш, ВФ Доценко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 175-178, 2013 | 11 | 2013 |
Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів ОВ Бортнічук, ВВ Цирульнікова, ВФ Доценко | 9 | 2014 |
Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба ЛЮ Арсеньєва, ОВ Борисенко, ВФ Доценко Арсеньєва, ЛЮ Теоретичні та практичні аспекти використання …, 2008 | 9 | 2008 |
Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктів ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, ОВ Головченко | 9 | 2003 |
Визначення параметрів екстракції фенольних сполук фітоадаптаційної суміші ОМ Стешенко, ЛЮ Арсеньєва Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 51-56, 2014 | 8 | 2014 |
Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба ВО Губеня, ЛЮ Арсеньєва | 8 | 2008 |
Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною ОС Задорожня, АВ Гавриш, ВФ Доценко, ІЛ Корецька Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-220, 2014 | 7 | 2014 |
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, СІ Усатюк, ВФ Доценко | 7 | 2007 |
Концентрати харчових волокон В Доценко, Л Арсеньєва, О Борисенко Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 49-51, 2007 | 7 | 2007 |
Лабораторный практикум по технологии хлебопекарного и макаронного производства ВИ Дробот, ЛЮ Арсеньева, ЕА Билык, ВФ Доценко учеб. пособ./ВИ Дробот, ЛЮ Арсеньева, ЕА Билык, ВФ Доценко и др.–К.: Центр …, 2006 | 7 | 2006 |
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових ЛЮ Арсеньєва, ОВ Борисенко, НП Бондар, ВМ Махинько, БІ Хіврич, ... | 7 | 2004 |
Овощные порошки–источник биологически активных веществ при производстве хлебобулочных изделий НА Пересуда, ВФ Доценко Пути повышения качества зерна и зернопродуктов, улучшение ассортимента крупы …, 1989 | 7 | 1989 |
Применение картофельной крупки в производстве хлеба ВИ Дробот, ВФ Доценко, ЮВ Устинов, ЛЮ Арсеньева, В Суходол, ... | 7 | 1987 |