Подписаться
Наталя Лазаренко (Буланша), Natalia Lazarenko
Наталя Лазаренко (Буланша), Natalia Lazarenko
Другие именаNatalia Lazarenko
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура
ГМ Станкевич, ІР Біленька, НА Буланша
Харчова наука і технологія, 86-90, 2011
82011
Comprehensive processing of Jerusalem artichoke tubers into functional products.
I Bilenka, Н Lazarenko, О Zolovska, N Dzyuba
Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019
62019
Застосування геймифікації в освіті під час онлайн навчання
ІР Біленька, НА Лазаренко
22021
The development of technology of dairy-vegetative dessert with functional additives
L Telezhenko, I Bilenka, O Zolovska, N Lazarenko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Особливості технології ферментованих соків на основі топінамбура
ІР Біленька, НА Буланша
Харчова наука і технологія, 14-16, 2013
22013
Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура
НА Буланша
ОНАХТ, 2013
22013
Використання топінамбуру у функціональному харчуванні
ІР Біленька, НА Буланша
Харчова наука і технологія, 17-19, 2010
22010
Дослідження аспектів розширення асортименту продуктів харчування з функціональними компонентами їжі
НА Лазаренко, ЮІ Доценко
12020
Features of the enzyme composition of Jerusalem artichoke tubers
I Bilenka, N Lazarenko, O Zolovska, Y Golinskaya
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
12019
Розробка технології молочно-рослинного десерту з функціональними наповнювачами
ЛМ Тележенко, ІР Біленька, ОВ Золовська, НА Лазаренко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура
ІР Біленька, НА Лазаренко, ОВ Золовська
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
12018
Оздоровчі продукти на основі топінамбура
ІР Біленька, НА Лазаренко
12015
Комплексне перероблення бульб топінамбура
ІР Біленька, НА Буланша
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
12013
Health products based on Jerusalem artichokes and indicators of its quality
IR Bilenka, NA Lazarenko
2022
Система контролю якості при виготовленні діабетичної десертної страви
ІР Біленька, НА Лазаренко
2022
Взаємодія викладача та здобувача освіти під час дистанційного навчання
ІР Біленька, НА Лазаренко
2022
123716 Спосіб приготування десерту
ІР Біленька, ЯА Голінська, НА Лазаренко, МВ Бороган, АС Вербіцька
2021
Стандартні показники якості та безпеки у технології комплексної переробки топінамбура
НА Лазаренко, ІР Біленька
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
2020
Research of the biological activity of extracts of plant raw materials for the preparation of wellness drinks
IR Bilenka, NA Lazarenko, AV Vradiy, YA Hudz
2020
Елементи молекулярної кухні у виробництві функціональних десертів і показники їх якості
ІР Біленька, НА Лазаренко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20