Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура ГМ Станкевич, ІР Біленька, НА Буланша Харчова наука і технологія, 86-90, 2011 | 8 | 2011 |
Comprehensive processing of Jerusalem artichoke tubers into functional products. I Bilenka, Н Lazarenko, О Zolovska, N Dzyuba Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019 | 6 | 2019 |
Застосування геймифікації в освіті під час онлайн навчання ІР Біленька, НА Лазаренко | 2 | 2021 |
The development of technology of dairy-vegetative dessert with functional additives L Telezhenko, I Bilenka, O Zolovska, N Lazarenko Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 2 | 2018 |
Особливості технології ферментованих соків на основі топінамбура ІР Біленька, НА Буланша Харчова наука і технологія, 14-16, 2013 | 2 | 2013 |
Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура НА Буланша ОНАХТ, 2013 | 2 | 2013 |
Використання топінамбуру у функціональному харчуванні ІР Біленька, НА Буланша Харчова наука і технологія, 17-19, 2010 | 2 | 2010 |
Дослідження аспектів розширення асортименту продуктів харчування з функціональними компонентами їжі НА Лазаренко, ЮІ Доценко | 1 | 2020 |
Features of the enzyme composition of Jerusalem artichoke tubers I Bilenka, N Lazarenko, O Zolovska, Y Golinskaya Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 1 | 2019 |
Розробка технології молочно-рослинного десерту з функціональними наповнювачами ЛМ Тележенко, ІР Біленька, ОВ Золовська, НА Лазаренко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура ІР Біленька, НА Лазаренко, ОВ Золовська Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | 1 | 2018 |
Оздоровчі продукти на основі топінамбура ІР Біленька, НА Лазаренко | 1 | 2015 |
Комплексне перероблення бульб топінамбура ІР Біленька, НА Буланша Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 1 | 2013 |
Health products based on Jerusalem artichokes and indicators of its quality IR Bilenka, NA Lazarenko | | 2022 |
Система контролю якості при виготовленні діабетичної десертної страви ІР Біленька, НА Лазаренко | | 2022 |
Взаємодія викладача та здобувача освіти під час дистанційного навчання ІР Біленька, НА Лазаренко | | 2022 |
123716 Спосіб приготування десерту ІР Біленька, ЯА Голінська, НА Лазаренко, МВ Бороган, АС Вербіцька | | 2021 |
Стандартні показники якості та безпеки у технології комплексної переробки топінамбура НА Лазаренко, ІР Біленька Publishing House “Baltija Publishing”, 2020 | | 2020 |
Research of the biological activity of extracts of plant raw materials for the preparation of wellness drinks IR Bilenka, NA Lazarenko, AV Vradiy, YA Hudz | | 2020 |
Елементи молекулярної кухні у виробництві функціональних десертів і показники їх якості ІР Біленька, НА Лазаренко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |