Підписатись
Олег Храпачов
Олег Храпачов
Национальный университет пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 32-38, 2015
222015
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження
АІ Маринін
Киев: НУХТ, 2007
172007
Вплив імпульсного електромагнитного поля на життєздатність Escherichia Coli в модельному розчині води
РС Святненко, АІ Маринін, АІ Українець, О Кочубей-Литвиненко
142016
Вивчення впливу КВЧ-опромінення води на її структурно-енергетичний стан та можливі біологічні наслідки процессу
ЮВ Большак, АІ Українець, АІ Маринін, РС Святненко
132019
Теоретико-емпірична оцінка змін структурно-енергетичного стану фізично зміненої води та їх біологічних наслідків
АІ Українець, ЮВ Большак, АІ Маринін, РС Святненко, ...
112019
Окисно-відновний баланс питної води—показник її якості та фізіологічної повноцінності
АІ Українець, ЮВ Большак, АІ Маринін, РС Святненко
112018
Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів
РС Святненко, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко
112017
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 32-38, 2015
102015
Перспективні елементи активного паковання
СВ Іванов, ВМ Пасічний, ВВ Олішевський, АІ Маринін, ЮВ Желуденко
Упаковка, 16-18, 2014
102014
Перспективи використання пакувальних матеріалів для термічної обробки м’яса та м’ясопродуктів
ВМ Пасічний, АІ Українець, ОВ Храпачов, АІ Маринін
Техніка, енергетика, транспорт АПК, 71-75, 2017
92017
Вплив імпульсних електричних полів на склад і властивості незбираного молока
РС Святненко, АІ Українець, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко
92016
Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів
СВ Іванов, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, АІ Маринін, ОП Фурсік, ...
92014
Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору дифузійного соку
ЮВ Слива, ЛМ Хомічак, ВМ Логвін, АІ Маринін
92005
Досвід використання нанокомпозиту алюмінію в умовах бурякоцукрового виробництва
ВВ Олішевський, АІ Українець, КГ Лопатько, НМ Пушанко, ЄМ Бабко, ...
82016
Полуфабрикаты из мяса индейки с использованием текстуроформирующих наполнителей
СВ Иванов, ВН Пасичный, ИМ Страшинский, АИ Маринин, ОП Фурсик
82014
Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
ІС Гулий, АІ Українець, ЮО Дашковський, ЛМ Хомічак, ВВ Олішевський, ...
72002
Use of repeated pasteurization for the production of boiled sausage products
VM Pasichnyi, OV Khrapachov, AI Ukrainets, AІ Marynin, NP Lohvynenko, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
62018
Вплив імпульсних електричних полів на амінокислотний склад незбираного молока
РС Святненко, АІ Українець, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко, ...
62018
Інновації в технології зберігання і пакування харчових продуктів
АІ Українець, ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОВ Храпачов
Техніка, енергетика, транспорт АПК, 58-62, 2016
62016
Влияние импульсного электромагнитного поля на жизнеспособность Escherichia coli в модельном растворе молочной сыворотки
РС Святненко, АІ Маринін, ОВ Кочубей-Литвиненко, ВБ Захаревич
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
52016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20