Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 32-38, 2015 | 22 | 2015 |
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження АІ Маринін Киев: НУХТ, 2007 | 17 | 2007 |
Вплив імпульсного електромагнитного поля на життєздатність Escherichia Coli в модельному розчині води РС Святненко, АІ Маринін, АІ Українець, О Кочубей-Литвиненко | 14 | 2016 |
Вивчення впливу КВЧ-опромінення води на її структурно-енергетичний стан та можливі біологічні наслідки процессу ЮВ Большак, АІ Українець, АІ Маринін, РС Святненко | 13 | 2019 |
Теоретико-емпірична оцінка змін структурно-енергетичного стану фізично зміненої води та їх біологічних наслідків АІ Українець, ЮВ Большак, АІ Маринін, РС Святненко, ... | 11 | 2019 |
Окисно-відновний баланс питної води—показник її якості та фізіологічної повноцінності АІ Українець, ЮВ Большак, АІ Маринін, РС Святненко | 11 | 2018 |
Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів РС Святненко, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко | 11 | 2017 |
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 32-38, 2015 | 10 | 2015 |
Перспективні елементи активного паковання СВ Іванов, ВМ Пасічний, ВВ Олішевський, АІ Маринін, ЮВ Желуденко Упаковка, 16-18, 2014 | 10 | 2014 |
Перспективи використання пакувальних матеріалів для термічної обробки м’яса та м’ясопродуктів ВМ Пасічний, АІ Українець, ОВ Храпачов, АІ Маринін Техніка, енергетика, транспорт АПК, 71-75, 2017 | 9 | 2017 |
Вплив імпульсних електричних полів на склад і властивості незбираного молока РС Святненко, АІ Українець, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко | 9 | 2016 |
Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів СВ Іванов, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, АІ Маринін, ОП Фурсік, ... | 9 | 2014 |
Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору дифузійного соку ЮВ Слива, ЛМ Хомічак, ВМ Логвін, АІ Маринін | 9 | 2005 |
Досвід використання нанокомпозиту алюмінію в умовах бурякоцукрового виробництва ВВ Олішевський, АІ Українець, КГ Лопатько, НМ Пушанко, ЄМ Бабко, ... | 8 | 2016 |
Полуфабрикаты из мяса индейки с использованием текстуроформирующих наполнителей СВ Иванов, ВН Пасичный, ИМ Страшинский, АИ Маринин, ОП Фурсик | 8 | 2014 |
Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування ІС Гулий, АІ Українець, ЮО Дашковський, ЛМ Хомічак, ВВ Олішевський, ... | 7 | 2002 |
Use of repeated pasteurization for the production of boiled sausage products VM Pasichnyi, OV Khrapachov, AI Ukrainets, AІ Marynin, NP Lohvynenko, ... Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 6 | 2018 |
Вплив імпульсних електричних полів на амінокислотний склад незбираного молока РС Святненко, АІ Українець, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко, ... | 6 | 2018 |
Інновації в технології зберігання і пакування харчових продуктів АІ Українець, ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОВ Храпачов Техніка, енергетика, транспорт АПК, 58-62, 2016 | 6 | 2016 |
Влияние импульсного электромагнитного поля на жизнеспособность Escherichia coli в модельном растворе молочной сыворотки РС Святненко, АІ Маринін, ОВ Кочубей-Литвиненко, ВБ Захаревич Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 5 | 2016 |