Подписаться
Tamara Nosenko
Tamara Nosenko
Національний університет харчових технологій Україна
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Біохімія та технологія олієжирової сировини
ЛВ Пешук, ТТ Носенко
962008
Rape seeds as a source of feed and food proteins
T Nosenko, T Kot, V Kichshenko
Polish journal of food and nutrition sciences 64 (2), 2014
282014
New vegetable oil blends to ensure high biological value and oxidative stability
T Nosenko, E Shemanska, V Bakhmach, T Sydorenko, A Demydova, ...
162017
Розробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутриціології для людей похилого віку
АМ Дорохович, ММ Петренко
Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2016
142016
Effect of hydrolytic enzymes pretreatment on the oil extraction from pumpkin seeds
T Nosenko, G Vovk, T Korolyuk
72019
Effect of rape seeds microwave pretreatment on the composition and antioxidative properties of press rape oil
T Nosenko, I Levchuk, V Nosenko, T Koroluk
Ukrainian food journal, 7-15, 2016
72016
Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком
ТТ Носенко, ВІ Бабенко, ВО Бахмач, ОО Кубайчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 185-194, 2018
62018
Using of enzymes to extract of rapeseed oil by pressing
A Cherstva, A Lastovetska, T Nosenko
Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 85-92, 2016
62016
Насіння ріпаку як важливе й перспективне джерело не лише олії, а й цінних білків
Т Носенко, ОС Гриценко
Харчова і переробна промисловість 10, 20-21, 2008
62008
Comparative study of walnut and pumpkin seeds oils biological value and oxidative stability
T Nosenko, T Korolyuk, S Usatyuk, HO Vovk, T Kostinova
52019
Chemical composition of fenugreek hay leaves
V Obolkina, T Nosenko, O Dzyhar, D Rakhmetov
52018
Sunflower protein hydrolysis degree by proteases
TT Nosenko, Y Zhukova, A Cherstva
Scientific works of University of Food Technologies, 64-67, 2015
52015
Comparable evaluation of amino acid composition of sunflower protein isolates
TT Nosenko
Journal of Food and Packaging Science, Technique and Technologies 2 (4), 36-39, 2014
52014
Особливості складу олії із насіння ненаркотичних конопель вітчизняної селекції
ТТ Носенко, ОС Музика, ГА Циганкова, ІВ Левчук, ІО Маринченко
42019
Influence of partial hydrolysis on the protein extraction from Sunflower meal
T Nosenko, O Kubaychuk, N Vovkodav, A Cherstva
Ukrainian Journal of Food Science 2 (2), 244-252, 2014
42014
Analysis of near infrared reflectance spectrum of rape seed with different content of erucic acid
T Nosenko, I Hutsalo, V Nosenko, I Levchuk
42013
Розвиток технології та перспективи виробництва харчових білків із шротів олійних культур
ТТ Носенко
НТУ" ХПІ", 2008
42008
Enzymatic pretreatment of plant cells for oil extraction
H Vovk, K Karnpakdee, R Ludwig, T Nosenko
Food Technology and Biotechnology 61 (2), 160-178, 2023
32023
Вплив попередньої ферментативної обробки насіння на склад пресової гарбузової олії
ТТ Носенко, ГО Вовк, ТА Королюк, ОВ Голубець
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 244-251, 2018
32018
Comparison of biological value and technological properties of oil seed proteins
T Nosenko
Ukrainian food journal, 226-238, 2017
32017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20