Біохімія та технологія олієжирової сировини ЛВ Пешук, ТТ Носенко | 96 | 2008 |
Rape seeds as a source of feed and food proteins T Nosenko, T Kot, V Kichshenko Polish journal of food and nutrition sciences 64 (2), 2014 | 28 | 2014 |
New vegetable oil blends to ensure high biological value and oxidative stability T Nosenko, E Shemanska, V Bakhmach, T Sydorenko, A Demydova, ... | 16 | 2017 |
Розробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутриціології для людей похилого віку АМ Дорохович, ММ Петренко Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2016 | 14 | 2016 |
Effect of hydrolytic enzymes pretreatment on the oil extraction from pumpkin seeds T Nosenko, G Vovk, T Korolyuk | 7 | 2019 |
Effect of rape seeds microwave pretreatment on the composition and antioxidative properties of press rape oil T Nosenko, I Levchuk, V Nosenko, T Koroluk Ukrainian food journal, 7-15, 2016 | 7 | 2016 |
Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком ТТ Носенко, ВІ Бабенко, ВО Бахмач, ОО Кубайчук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 185-194, 2018 | 6 | 2018 |
Using of enzymes to extract of rapeseed oil by pressing A Cherstva, A Lastovetska, T Nosenko Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 85-92, 2016 | 6 | 2016 |
Насіння ріпаку як важливе й перспективне джерело не лише олії, а й цінних білків Т Носенко, ОС Гриценко Харчова і переробна промисловість 10, 20-21, 2008 | 6 | 2008 |
Comparative study of walnut and pumpkin seeds oils biological value and oxidative stability T Nosenko, T Korolyuk, S Usatyuk, HO Vovk, T Kostinova | 5 | 2019 |
Chemical composition of fenugreek hay leaves V Obolkina, T Nosenko, O Dzyhar, D Rakhmetov | 5 | 2018 |
Sunflower protein hydrolysis degree by proteases TT Nosenko, Y Zhukova, A Cherstva Scientific works of University of Food Technologies, 64-67, 2015 | 5 | 2015 |
Comparable evaluation of amino acid composition of sunflower protein isolates TT Nosenko Journal of Food and Packaging Science, Technique and Technologies 2 (4), 36-39, 2014 | 5 | 2014 |
Особливості складу олії із насіння ненаркотичних конопель вітчизняної селекції ТТ Носенко, ОС Музика, ГА Циганкова, ІВ Левчук, ІО Маринченко | 4 | 2019 |
Influence of partial hydrolysis on the protein extraction from Sunflower meal T Nosenko, O Kubaychuk, N Vovkodav, A Cherstva Ukrainian Journal of Food Science 2 (2), 244-252, 2014 | 4 | 2014 |
Analysis of near infrared reflectance spectrum of rape seed with different content of erucic acid T Nosenko, I Hutsalo, V Nosenko, I Levchuk | 4 | 2013 |
Розвиток технології та перспективи виробництва харчових білків із шротів олійних культур ТТ Носенко НТУ" ХПІ", 2008 | 4 | 2008 |
Enzymatic pretreatment of plant cells for oil extraction H Vovk, K Karnpakdee, R Ludwig, T Nosenko Food Technology and Biotechnology 61 (2), 160-178, 2023 | 3 | 2023 |
Вплив попередньої ферментативної обробки насіння на склад пресової гарбузової олії ТТ Носенко, ГО Вовк, ТА Королюк, ОВ Голубець Наукові праці Національного університету харчових технологій, 244-251, 2018 | 3 | 2018 |
Comparison of biological value and technological properties of oil seed proteins T Nosenko Ukrainian food journal, 226-238, 2017 | 3 | 2017 |