Подписаться
Ігор Устименко / Ihor Ustymenko
Ігор Устименко / Ihor Ustymenko
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій
ІМ Устименко
132019
Научное обоснование состава эмульсий для нормализации белково-жировых продуктов
ГЄ Поліщук, ГЕ Полищук, ГО Сімахіна, ГА Симахина, ІМ Устименко, ...
132016
Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів
ІМ Устименко, НМ Бреус, ГЄ Поліщук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 183-188, 2016
102016
Development of sour cream with vegetable oils using a food emulsion stabilised by an emulsifying complex.
I Ustymenko, L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, A Ivaniuta, N Tverezovska, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 17 (1), 2023
62023
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
Аграрна наука та харчові технології, 187-199, 2015
62015
Використання бульб чуфи в технології морозива
ОВ Нєміріч, ІМ Устименко, АВ Гавриш
42020
Розроблення нового виду кисломолочного продукту комбінованого складу
ІМ Устименко, ГЄ Поліщук
Харчова промисловість, 93, 2016
32016
Обґрунтування рецептурного складу пастоподібних молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
Продовольчі ресурси, 107-112, 2015
32015
Study of indicators of quality and safety of sour cream with vegetable oils.
I Ustymenko, O Savchenko, G Tolok, Y Kryzhova, Y Rudyk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 17, 2023
22023
Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсій
ІМ Устименко, НС Корх, СМ Тетеріна, ГЄ Поліщук
22018
State and prospects of fish processing technologies.
І Bal, S Lebskyj, G Tolok, I Ustymenko, Y Kyslytsia
Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 14 (4), 2023
12023
Теоретичні аспекти використання насіння конопель у складі напівфабрикату для морозива
ОВ Нєміріч, ІМ Устименко, АВ Гавриш, РЮ Дорошкевич
Current issues of science, prospects and challenges: collection of …, 2022
1*2022
Ensuring the competitiveness of restaurants by determining the quality of diets
O Kuzmin, O Niemirich, I Koretska, H Pastukh, I Ustymenko, T Berezhna
12020
Innovative activity of enterprises of food industry in Ukraine: state and trends of development
O Kruhlova, M Pohozhykh, O Niemirich, I Ustymenko, A Havrysh, ...
12020
Efficiency of gas chromatographic analysis of terpens and terpenoids of sources of aromatic substances, taking into account the polarity of the stationary phase
N Frolova, A Ukrainets, O Niemirich, O Melnyk, I Ustymenko
12020
Розробка технології кулінарної продукції за рекомендаціями фудпейрінгу
СМ Огійчук, ОВ Нєміріч, ІМ Устименко
12020
Показники якості та безпеки борошняних кондитерських виробів-брауні спеціального призначення
ТВ Іщик, ТВ Кременець, ЮВ Сидорук, ІМ Устименко, ВМ Михайленко, ...
12020
Використання лікарської сировини в технології морозива
ОВ Нєміріч, АВ Гавриш, ІМ Устименко
12020
Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого ассортименту
ІМ Устименко
12019
Вивчення можливості застовування нормалізаційних емульсій у технології морозива з комбінованим складом сировини
ІМ Устименко, ГЄ Поліщук
12018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20