Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій ІМ Устименко | 13 | 2019 |
Научное обоснование состава эмульсий для нормализации белково-жировых продуктов ГЄ Поліщук, ГЕ Полищук, ГО Сімахіна, ГА Симахина, ІМ Устименко, ... | 13 | 2016 |
Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів ІМ Устименко, НМ Бреус, ГЄ Поліщук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 183-188, 2016 | 10 | 2016 |
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко | 6 | 2015 |
Розроблення нового виду кисломолочного продукту комбінованого складу ІМ Устименко, ГЄ Поліщук Харчова промисловість, 93, 2016 | 3 | 2016 |
Обґрунтування рецептурного складу пастоподібних молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко Продовольчі ресурси, 107-112, 2015 | 3 | 2015 |
Development of sour cream with vegetable oils using a food emulsion stabilised by an emulsifying complex. I Ustymenko, L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, A Ivaniuta, N Tverezovska, ... Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 17 (1), 2023 | 2 | 2023 |
Використання бульб чуфи в технології морозива ОВ Нєміріч, ІМ Устименко, АВ Гавриш | 2 | 2020 |
Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсій ІМ Устименко, НС Корх, СМ Тетеріна, ГЄ Поліщук | 2 | 2018 |
State and prospects of fish processing technologies. І Bal, S Lebskyj, G Tolok, I Ustymenko, Y Kyslytsia Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 14 (4), 2023 | 1 | 2023 |
Теоретичні аспекти використання насіння конопель у складі напівфабрикату для морозива ОВ Нєміріч, ІМ Устименко, АВ Гавриш, РЮ Дорошкевич Current issues of science, prospects and challenges: collection of …, 2022 | 1* | 2022 |
Ensuring the competitiveness of restaurants by determining the quality of diets O Kuzmin, O Niemirich, I Koretska, H Pastukh, I Ustymenko, T Berezhna | 1 | 2020 |
Innovative activity of enterprises of food industry in Ukraine: state and trends of development O Kruhlova, M Pohozhykh, O Niemirich, I Ustymenko, A Havrysh, ... | 1 | 2020 |
Efficiency of gas chromatographic analysis of terpens and terpenoids of sources of aromatic substances, taking into account the polarity of the stationary phase N Frolova, A Ukrainets, O Niemirich, O Melnyk, I Ustymenko | 1 | 2020 |
Розробка технології кулінарної продукції за рекомендаціями фудпейрінгу СМ Огійчук, ОВ Нєміріч, ІМ Устименко | 1 | 2020 |
Показники якості та безпеки борошняних кондитерських виробів-брауні спеціального призначення ТВ Іщик, ТВ Кременець, ЮВ Сидорук, ІМ Устименко, ВМ Михайленко, ... | 1 | 2020 |
Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого ассортименту ІМ Устименко | 1 | 2019 |
Вивчення можливості застовування нормалізаційних емульсій у технології морозива з комбінованим складом сировини ІМ Устименко, ГЄ Поліщук | 1 | 2018 |
Розробка нового виду молоковмісного морозива, збагаченого купажованою олією ІМ Устименко, ГЄ Поліщук | 1 | 2018 |
Розроблення складу емульсій на основі немолочних жирів для застосування у технологіях молоковмісних продуктів І Устименко | 1 | 2017 |