Подписаться
Тетяна Маренкова
Тетяна Маренкова
Сумський національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене snau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
The study correlation between physicochemical prorerties, botanical origin and microbial contamination of honey from the south Ukraine
O Berhilevych, V Kasianchuk, M Kukhtyn, L Dimitrijevich, T Marenkova
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 1 (vol. 13, 2019), p. 863-869, 2019
62019
Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії
НВ Болгова, ТІ Маренкова
Таврійський державний агротехнологічний університет, 2013
42013
Modification in Physicochemical, Structural and Digestive Properties of Potato Starch During Heat-Moisture Treatment Combined with Microwave Pre- and Post-Treatment.
YL Chunli Deng, Oksana Melnyk, Tatyana Marenkova
Polish Journal of Food Nutrition Science, 72 (3), 249-261, 2022
32022
DETERMINATION OF HONEY GEOGRAPHIC ORIGIN ACCORDING TO ITS ELEMENTAL COMPOSITION BY THE METHOD OF X-RAY FLUORESCENCE
TM Victoria Kasianchuk, Oleksanda Berhilevych, Inna Negai, Lubov Dimitrijevich
«EUREKA: Life Sciences» 2, 12-19, 2019
2*2019
Обгрунтування технологічних параметрів отримання гелів на основі полісахаридів різного походження
D Bidyuk, D Dushenok, F Pertsevoi, T Marenkova
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
22018
Розширення асортименту паштетів збагачених на культивовану грибну сировину при кейтеринговому обслуговуванні
ФВ Перцевой, ТІ Фотіна, ОЮ Кошель, ТІ Маренкова
12023
Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного
ФВ Перцевой, СП Боковець, ТІ Маренкова, ФВ Перцевой, СП Боковец, ...
12020
Аналітичне обґрунтування та моделювання технологій сушеної харчової продукції з органічної овочевої та плодово-ягідної сировини
ДО Бідюк, ЛМ Пономарьова, ФВ Перцевой, ТІ Маренкова
НТУ" ХПІ", 2017
12017
Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану
ПВ Гурський, ТІ Маренкова, ДО Бідюк, ФВ Перцевой
ScienceRise 7 (2 (12)), 14-19, 2015
12015
Propepties and application of modified starches in food production.
MTSR Mazurenko Igor, Коshel Olena
Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Mechanization and …, 2023
2023
Якісні показники тіста для вареників із використанням імеретинського шафрану
Т Маренкова, О Середа
Технічні науки та технології, 174-181, 2023
2023
Визначення показників якості тіста для круасанів
ОЮ Кошель, АО Москаленко, ТІ Маренкова, НЛ Лобачова
2023
Загальні технології харчової промисловості.Навчальний посібнику 2 ч. Ч. 2
СПБ Ф.В. Перцевой, В.І. Ладика, П.П. Пивоваров, Н.Г. Гринченко, Н.В ...
Х. : СНАУ, 2021., 2021
2021
Food technologe using structurants. The monograph
ZG V.Pertsevoy, P.Gurskyi, V.Ladyka, M.Lanchyk, I.Krapivnytska, S.Omelchenko ...
Sumy-Kharkiv-Kyiv-Wroclaw : Dissa+, 2021.-252 p., 2021
2021
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
ФВ Перцевой, ПВ Гурський, ЛЗ Шильман, АО Борисова, БЧ Гарнцарек, ...
2020
Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину
МФ Перцевой, ММ Самілик, ТІ Маренкова, ДО Бідюк, ММ Самилик, ...
ХДУХТ, 2020
2020
Особливості технології нового батончика шоколадного
СП Боковець, ФВ Перцевой, ОЮ Мельник, ПВ Гурський, ТІ Маренкова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Харчові технології. Практичний курс. Навчальний посібник
ФВ Перцевой, НВ Камсуліна, ОБ Дроменко, ПВ Гурський, ...
Харків-Суми: ХДУХТ, 2018
2018
Оптимізація співвідношення полісахаридів у синергетичних комбінаціях сульфатований полісахарид–конжаковий глюкоманнан
ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ДК Душенок, ТІ Маренкова
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
2018
Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину
ФВ Перцевой, ДК Душенок, ДО Бідюк, ТІ Маренкова
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20