Підписатись
Афанасьєва Віта Анатоліївна
Афанасьєва Віта Анатоліївна
Харківський державний університет харчування та торгівлі ХДУХТ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Modern Approaches to Risk Management and Their Use in Customs
YD Afanasieva V., Ivanov L.
Traektoriâ Nauki 3 (4), 6.1-6.14, 2017
10*2017
Вплив сім’ї та школи на девіантну поведінку підлітка
В Афанасьєва
Соціальна педагогіка: теорія і практика, 43, 2008
92008
Вплив рослинних порошків на якість м'ясних продуктів
ЛЮ Шубіна, ДА Янушкевич, ВА Афанасьєва, ВВ Лисенко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 37-43, 2019
32019
Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color
TS A. Dubinina, H. Seliutina, V. Afanasieva
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 90 (6), 66-71, 2017
3*2017
Новые фитодобавки и их использование в продуктах питания. Монографія
РЮ Павлюк, АИ Черевко, АИ Украинец, ВВ Погарская, ВА Афанасьева, ...
Харьков; К.: НУПТ, 2003
32003
Effect of component composition of pigment complex on the formation of color of rhubarb and gooseberry
TS A. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, V. Afanasieva
EUREKA: Life Sciences 37 (6), 37- 43, 2017
2*2017
FORMATION OF CONSUMPTION PROPERTIES OF SWEET PEPPER (CAPSICUM ANNUUM L.) SAUCE
VA Antonina Dubinina, Tetiana Letuta, Galina Selyutina, Tetiana Shcherbakova
EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2018
12018
Збагачення спредів біологічно-активними речовинами рослинного походження
ЛДВ Афанасьєва В.А.
Сборник научных трудов SWorld, 24-29, 2014
12014
Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах
РЮ Павлюк, ВА Афанасьєва, ВВ Яницький, ТВ Крячко, ОО Юр’єва
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами
РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, ВВ Погарська, ВВ Яницький, ...
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганням
АА Дубініна, ТМ Летута, СО Ленерт, ВВ Новікова, ІМ Бєляєва, ...
2020
Упровадження тренінгу у виробничу практику
ВА Афанасьєва, ЗП Карпенко
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Безпека сучасних текстильних матеріалів для дитячого одягу
ВА Афанасьєва, ЗП Карпенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Stabilization of the natural color of sweet pepper (Capsicum annuum L.) during its processing
АА Дубініна, ТМ Летута, ТВ Щербакова, ГА Селютіна, ВА Афанасьєва, ...
PC Technology Center, 2018
2018
Експертиза товарів: методичні вказівки щодо самостійного вивчення навчальної дисципліни для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» спеціальності 076 «Підприємництво …
В Афанасьєва
ХТЕІ КНТЕУ, 2018
2018
Товарознавство. Пакувальні матеріали та тара: методичні вказівки щодо самостійного вивчення навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та …
В Афанасьєва
ХТЕІ КНТЕУ, 2018
2018
Stabilization of the natural color of sweet рерpеr (capsicum annuum l.) During its processing
AS A. Dubinina, T. Letuta, T. Shcherbakova, G. Selyutina, V. Afanasieva, O ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 96 (6), 15-20, 2018
2018
STABILIZATION OF THE NATURAL COLOR OF SWEET РЕРPЕR (CAPSICUM ANNUUM L.) DURING ITS PROCESSING
VA A. Dubinina, T . L e t u t a, T . S h c h e r b a k o v a ,G. Selyutina
Technology and equipment of food production 96 (6), 15-20, 2018
2018
Аналіз зовнішньої торгівлі українського майонезу на міжнародному ринку
ПСВ Шубіна Л.Ю., Афанасьєва В.А.
Международное периодическое научное издание International periodic cientific …, 2017
2017
Нетарифне та технічне регулювання в умовах інтеграції України в Європейський Союзі. Колективна монографія: Актуальні проблеми соціально-орієнтованої економіки.
АВАЯД А.
Харків: «Смугаста типографія». 2017., 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20