Modern Approaches to Risk Management and Their Use in Customs YD Afanasieva V., Ivanov L. Traektoriâ Nauki 3 (4), 6.1-6.14, 2017 | 10* | 2017 |
Вплив сім’ї та школи на девіантну поведінку підлітка В Афанасьєва Соціальна педагогіка: теорія і практика, 43, 2008 | 9 | 2008 |
Вплив рослинних порошків на якість м'ясних продуктів ЛЮ Шубіна, ДА Янушкевич, ВА Афанасьєва, ВВ Лисенко Стандартизація. Сертифікація. Якість, 37-43, 2019 | 3 | 2019 |
Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color TS A. Dubinina, H. Seliutina, V. Afanasieva Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 90 (6), 66-71, 2017 | 3* | 2017 |
Новые фитодобавки и их использование в продуктах питания. Монографія РЮ Павлюк, АИ Черевко, АИ Украинец, ВВ Погарская, ВА Афанасьева, ... Харьков; К.: НУПТ, 2003 | 3 | 2003 |
Effect of component composition of pigment complex on the formation of color of rhubarb and gooseberry TS A. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, V. Afanasieva EUREKA: Life Sciences 37 (6), 37- 43, 2017 | 2* | 2017 |
FORMATION OF CONSUMPTION PROPERTIES OF SWEET PEPPER (CAPSICUM ANNUUM L.) SAUCE VA Antonina Dubinina, Tetiana Letuta, Galina Selyutina, Tetiana Shcherbakova EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2018 | 1 | 2018 |
Збагачення спредів біологічно-активними речовинами рослинного походження ЛДВ Афанасьєва В.А. Сборник научных трудов SWorld, 24-29, 2014 | 1 | 2014 |
Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах РЮ Павлюк, ВА Афанасьєва, ВВ Яницький, ТВ Крячко, ОО Юр’єва Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, ВВ Погарська, ВВ Яницький, ... Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганням АА Дубініна, ТМ Летута, СО Ленерт, ВВ Новікова, ІМ Бєляєва, ... | | 2020 |
Упровадження тренінгу у виробничу практику ВА Афанасьєва, ЗП Карпенко Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Безпека сучасних текстильних матеріалів для дитячого одягу ВА Афанасьєва, ЗП Карпенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Stabilization of the natural color of sweet pepper (Capsicum annuum L.) during its processing АА Дубініна, ТМ Летута, ТВ Щербакова, ГА Селютіна, ВА Афанасьєва, ... PC Technology Center, 2018 | | 2018 |
Експертиза товарів: методичні вказівки щодо самостійного вивчення навчальної дисципліни для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» спеціальності 076 «Підприємництво … В Афанасьєва ХТЕІ КНТЕУ, 2018 | | 2018 |
Товарознавство. Пакувальні матеріали та тара: методичні вказівки щодо самостійного вивчення навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та … В Афанасьєва ХТЕІ КНТЕУ, 2018 | | 2018 |
Stabilization of the natural color of sweet рерpеr (capsicum annuum l.) During its processing AS A. Dubinina, T. Letuta, T. Shcherbakova, G. Selyutina, V. Afanasieva, O ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 96 (6), 15-20, 2018 | | 2018 |
STABILIZATION OF THE NATURAL COLOR OF SWEET РЕРPЕR (CAPSICUM ANNUUM L.) DURING ITS PROCESSING VA A. Dubinina, T . L e t u t a, T . S h c h e r b a k o v a ,G. Selyutina Technology and equipment of food production 96 (6), 15-20, 2018 | | 2018 |
Аналіз зовнішньої торгівлі українського майонезу на міжнародному ринку ПСВ Шубіна Л.Ю., Афанасьєва В.А. Международное периодическое научное издание International periodic cientific …, 2017 | | 2017 |
Нетарифне та технічне регулювання в умовах інтеграції України в Європейський Союзі. Колективна монографія: Актуальні проблеми соціально-орієнтованої економіки. АВАЯД А. Харків: «Смугаста типографія». 2017., 2017 | | 2017 |