Зернові продукти і комбікорми, Grain Products and Mixed Fodder’s
Зернові продукти і комбікорми, Grain Products and Mixed Fodder’s
Одесская национальная академия пищевых технологий, Odessa National Academy of Food Technologies,
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Стан харчування населення України
Б Єгоров, М Мардар
Товари і ринки, 140-147, 2011
372011
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
16*2014
Сучасні альтернативи кормовим антибіотикам
БВ Єгоров, АВ Макаринська
Зернові продукти і комбікорми, 27-34, 2010
142010
Labour protection and industrial safety in Ukraine: problems of transition period and perspective ways of development
AP Bochkovsky, NY Sapozhnikova, VD Gogunskii
Зернові продукти і комбікорми, 42-50, 2016
132016
Модель формирования потребительских свойств пищевых продуктов функциональной направленности
БВ Егоров, МР Мардар
Зернові продукти і комбікорми, 11-14, 2009
122009
Перспективы переработки и использования яблочных выжимок
БВ Егоров, АГ Цюндык, ВГ Орехова
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2015
112015
Перспективы использования побочных продуктов консервных производств
БВ Егоров, ИС Малаки
Зерновые продукты и комбикорма 52 (4), 28-32, 2013
112013
Тенденції розвитку зерносушильної техніки/ОВ Воскресенська, ВІ Донкоглов
ОГ Бурдо
Зернові продукти і комбікорми, 48-53, 2006
112006
Перспективи використання малоцінної риби у кормовиробництві
БВ Єгоров, АП Левицький, ЛВ Фігурська
Зернові продукти і комбікорми, 39-42, 2011
82011
К вопросу об оптимизации структуры комбикормовых технологических систем
БВ Егоров, АВ Макаринская
Одесская национальная академия пищевых технологий, 2009
82009
Технологiя виробництва премiксiв: пiдручник
БВ Егоров, ОI Шаповаленко, АВ Макаринська
82007
Повышение качества хлеба на зерновой основе
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Зернові продукти і комбікорми, 38-44, 2015
72015
Наукові основи формування споживних властивостей нових зернових продуктів: монографія
БВ Єгоров
Одеса: ТЕС, 2013
72013
Від виробництва стабільних препаратів біологічно активних речовин до виробництва стабільних преміксів (Ч. 2)
АВ Макаринська, БВ Єгоров
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2010
72010
Від виробництва стабільних препаратів біологічно активних речовин до виробництва стабільних преміксів (Ч. 2)
АВ Макаринська, БВ Єгоров
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2010
72010
Энергоэкономические аспекты развития перерабатывающей отрасли АПК
ОГ Бурдо
Зернові продукти і комбікорми, 58-60, 2001
72001
Дослідження впливу шроту льону на якість хліба
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
Зернові продукти і комбікорми, 42-45, 2015
62015
Пробиотики в кормлении сельскохозяйственной птицы
Б Єгоров
Хранение и переработка зерна 180 (3), 39-41, 2014
62014
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, СВ Васильєв
Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013
62013
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
62012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20