Підписатись
Синенко Тетяна Павлівна; Tetiana Synenko
Синенко Тетяна Павлівна; Tetiana Synenko
Sumy National Agrarian University (Sumy, Ukraine)
Підтверджена електронна адреса в snau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Comparative study of carvones from various essential oils and their ability to increase the stability of fat-containing products
N Frolova, N Yushchenko, O Korablova, V Voitsekhivskyi, A Ocheretna, ...
Journal of Ecological Engineering 22 (3), 2021
32021
Ферментативний гідроліз сироваткових білків молока
ТП Синенко, НЕ Фролова
32020
Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректифікації молочної сироватки
ТП Синенко, ГЄ Дубова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
32019
Research on flavor precursors of whey in the technology of flavored foam
T Synenko, A Bezusov, H Dubova
22020
DETERMINING THE INFLUENCE OF RAW MILK PROTEIN COMPOSITION ON THE YIELD OF CHEESE AND ITS NUTRIENT CONTENT.
V Ladyka, N Bolgova, T Synenko, Y Skliarenko, V Vechorka
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 126 (11), 2023
12023
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРНИХ КОМПОЗИЦІЙ СИРНИХ ПАСТ З ПІДВИЩЕНОЮ БІОЛОГІЧНОЮ ЦІННІСТЮ
ЮВ Назаренко, ІО Пуригін, НВ Болгова, ТП Синенко
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 65-74, 2023
12023
Розробка сирного продукту із рослинним білком
ЮВ Назаренко, БВ Шмідт, НВ Болгова, ТП Синенко
Львівський торговельно-економічний університет, 2023
12023
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТИПУ ЦУКРУ НА РЕАКЦІЮ МАЙЯРА В МОДЕЛЬНИХ СИСТЕМАХ ІЗ ГІДРОЛІЗАТОМ СИРОВАТКОВИХ БІЛКІВ
ТП Синенко, НЕ Фролова, ВВ Соколенко, СО Губа
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 135-146, 2022
12022
Моделювання та оптимізація процесу ферментативного гідролізу сироваткових білків
ТП Синенко, НЕ Фролова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 111-119, 2021
12021
Отримання сухих солодких виноградних вичавок
ТП Синенко, НЕ Фролова
Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of IХ …, 2020
12020
Використання виноградних вичавок в технології смакоароматичних добавок
ТП Синенко, НЕ Фролова, ТП Синенко, НЭ Фролова
НУХТ, 2020
12020
Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
N Bolhova, L Fang, Y Nazarenko, T Synenko
Mykolaiv National Agrarian University, 2024
2024
ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ ПЮРЕ КРОПИВИ-ЯБЛУКА НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЙОГУРТУ
TP Synenko, YS Dziuba, NV Bolgova, YV Nazarenko, IO Puryhin, ...
Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Mechanization and …, 2023
2023
РОЗРОБЛЕННЯ СУХИХ СНІДАНКІВ НА ОСНОВІ ПОХІДНИХ ПЕРЕРОБКИ МОРКВИ
ММ Samilyk, YV Nazarenko, TP Synenko, AV Kiliputa, YO Maznyi
Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Mechanization and …, 2023
2023
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ БІЛКОВОВМІСНОЮ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СИРІВ
СМ Одінцов, ЮВ Назаренко, НВ Болгова, ТП Синенко, ІО Пуригін
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 139-146, 2023
2023
Розроблення сухих сніданків на основі похідних переробки моркви
ММ Самілик, ЮВ Назаренко, ТП Синенко, АВ Кіліпута, ЮО Мазний
СНАУ, 2023
2023
РОЗРОБКА НАТУРАЛЬНОЇ СМАКОАРОМАТИЧНОЇ ДОБАВКИ «MEAT FLAVOR»
TP Synenko, NV Bolhova
Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Mechanization and …, 2022
2022
Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor»
ТП Синенко, НВ Болгова
СНАУ, 2022
2022
Спосіб одержання натуральної смако-ароматичної добавки «Chocolate flavor»
ТП Синенко, НЕ Фролова
Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності …, 2022
2022
Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із виноградних вичавків
ТП Синенко, НЕ Фролова
Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності …, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20