Подписаться
Алла Константиновна Бурдо
Алла Константиновна Бурдо
Одесский национальный технологический университет, кафедра технологии ресторанного и
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Technologies of Selective Energy Supply at Evaporation of Food Solutes
OG Burdo, AK Burdo, IV Sirotyuk, DR Pour
Рroblemele energeticii regionale, 1 (33), 100-109, 2017
132017
Технологии селективного подвода энергии при выпаривании пищевых растворов
ОГ Бурдо, АК Бурдо, ИВ Сиротюк, ДС Пур
Проблемы региональной энергетики, 100-109, 2017
72017
Шляхи стабілізації кольору столових буряків
АТ Безусов, ЛМ Тележенко, АК Бурдо
зб. наук. пр./АТ Безусов, ЛМ Тележенко, АК Бурдо//Обладнання та технологія …, 2009
72009
Личностно-ориентированные развивающие технологии реализации профессиональных образовательных программ подготовки современных рабочих и специалистов
МА Петухов, АК Бурдо, ЛБ Глазунова
61996
Массоперенос при экстрагировании из лечебного растительного сырья в электромагнитном поле
СІВ Бурдо О.Г., Бурдо А.К., Альхури Юсеф
Наукові праці, ОНАХТ. – Одеса 80 (випуск 1), 59-67, 2016
4*2016
Дослідження способів вилучення фітокомпонентів з буряку
ЛМ Тележенко, АК Бурдо, ММ Чебан
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 61-67, 2018
22018
Дослідження процесів виробництва неенергоємних концентрованих фітопрепаратів
ГДС Бурдо А.К., Альхурі Юсеф, Ананійчук Е.Ю.
Наук. Пр., 70-74, 2017
2*2017
Дослідження процесу екстрагування із використанням мікрохвильового поля
БАК Буйвол С.М., Бандура В.М.
Харчова наука і технологія, 115-118, 2012
22012
Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату
АК Бурдо
ОДАХТ, 2000
22000
Инновационная технология экстрагирнования при производстве фитопрепаратов
АК Бурдо, А Юсеф, ВП Величко
12019
Екстрагування та концентрування фітопрепаратів в мікрохвильовому полі
БАК Альхурі Юсеф
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м.Львів …, 2017
1*2017
Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов
АК Бурдо
Харчова наука і технологія, 14-17, 2012
12012
СИСТЕМА ТЕХНОЛОГІЙ АДРЕСНОЇ ДОСТАВКИ ЕНЕРГІЇ ДО ЕЛЕМЕНТІВ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ
МЮ Молчанов, АК Бурдо
2023
ОРГАНІЗАЦІЯ ГІБРИДНИХ ПРОЦЕСІВ В ЗАДАЧАХ УДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ОГ Бурдо, СГ Терзієв, АК Бурдо
Scientific Works 86 (1), 4-10, 2022
2022
Energetics and Kinetics of Plant Raw Material Dehydration Processes
О Бурдо, С Терзиев, А Бурдо, И Сиротюк, Е Пилипенко, А Акимов, ...
Problemele Energeticii Regionale 55 (3), 111-129, 2022
2022
Розробка технологій фіто-напоїв для підприємств ресторанного сервісу
АК Бурдо
2022
ЭНЕРГЕТИКА И КИНЕТИКА ПРОЦЕССОВ ДЕГИДРАТАЦИИ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ
ОГ Бурдо, СГ Терзиев, АК Бурдо, ИВ Сиротюк, ЕА Пилипенко, ...
Проблемы региональной энергетики, 111-129, 2022
2022
Дистанційне навчання у сучасному світі
АК Бурдо
2022
Розробка енергозберігаючих технологій виробництва фіто-екстрактів для підприємств харчування
АК Бурдо, КС Мілінчук
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ …, 2022
2022
Розробка технології страв з використання порошків з рослинної сировини
АК Бурдо, АВ Жмудь
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20