Follow
Тетяна Нікітчіна (Tatiana Nikitchina)
Тетяна Нікітчіна (Tatiana Nikitchina)
Одеський національний технологічний університет, Odesa National University of Technology, Department
Verified email at ontu.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Secondary plant resources as prospective unconventional sources of pectiс substances
M Aider, E Olkhovatov, L Pylypenko, T Nikitchina, G Kasyanov
132018
A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage
AB Yana Barysheva, Oleg Glushkov, Tatiana Manoli, Tatiana Nikitchina
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11(89)), 40-45, 2017
12*2017
Technology improvement and evaluation consumer properties of dry breakfast
K Sakibaev, L Pylypenko, T Nikitchina, G Kasyanov
92019
Substantiation of hot smoking parameters based on sensory researches in hot fish marinades technology in the jelly pouring
Y Barysheva, O Glushkov, T Manoli, T Nikitchina, A Bezusov
EUREKA: Life Sciences, 33-38, 2017
82017
The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health products from hydrobionts.
T Manoli, T Nikitchina, A Menchinska, Z Cui, Y Barysheva
Food Science & Technology (2073-8684) 15 (2), 2021
72021
Trends of processed products of squid
Z Cui, T Manoli, T Nikitchina, H Mo
72020
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі
ЯГ Верхівкер, ОС Бессараб, ТІ Нікітчіна
ОНАХТ, 2017
62017
Щодо питання про утворення біогенних амінів в харчових продуктах
АТ Безусов, ТА Манолі, ТІ Нікітчіна, ЯО Баришева
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 40-46, 2018
52018
Development of antihunt systems of sauces in the technology of fish products
TI Nikitchina, TA Manoli, IO Barysheva
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (10), 74, 2015
52015
Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ
ТИ Никичина, АТ Безусов
Харчова наука і технологія, 18-22, 2014
52014
Использование растительных и микробных полисахаридов как студнеобразователей в производстве рыбных консервов
ВВ Богомолова, АС Виннов, ТИ Никитчина
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 124-127, 2011
52011
Vlijanie sposobov dejeterifikacii pektinovyh veshhestv na ih rastvorimost’v kislyh sredah [The influence of methods for the deesterification of pectin substances on their …
AT Bezusov, IA Belousova, TI Nikitchina
Food Science and Technology 2 (2), 27-30, 2008
52008
Застосування біотехнології для створення структурованих харчових продуктів
ТІ Нікітчіна
ScienceRise 3 (2 (8)), 50-54, 2015
42015
Trends in the manufacture of processed squid products
Z Cui, T Manoli, T Nikitchina, H Mo
32020
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової
ГІ Палвашова, ТІ Нікітчіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 80-88, 2018
32018
Biotechnological methods in production minced azov-black sea small fish.
Y Bezysov, A., Manoli, T., Nikitchina, T., Glushкоv, O., Bаryshеvа
Bulletin of the National Technical University «KhPI» Series: New Solutions …, 2016
32016
Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини
АТ Безусов, ТІ Нікітчіна, ГО Саркісян
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 13-16, 2016
32016
Исследование технологических свойств биохимически модифицированных пектиновых веществ
ТИ Никитчина
Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (22)), 34-39, 2015
32015
Разработка стабилизирующих систем соусов в технологии рыбных продуктов
ТИ Никитчина, ТА Маноли, ЯО Барышева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (74)), 19-24, 2015
32015
Application of biotechnological method of fat reduction in fish snack technology
A Menchynska, A Ivanyuta, T Manoli, T Nikitchina
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
22020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20