Підписатись
Інна Чоні
Інна Чоні
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні, МВ Терещенко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
82020
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
62015
Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛМ Медведь
НУХТ, 2020
52020
Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ОГ Шидакова-Каменюка
Прага: Oktan Print sro,, 2020
52020
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
42020
Роль гарбузового насіння в харчуванні
АА Косенко, ІВ Чоні
Організаційний комітет конференції, 501, 2020
32020
Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції
ІВ Чоні, ТЮ Суткович
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
32015
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини
ІВ Чоні, НП Коваленко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
22015
Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу круп
ІВ Чоні
НТУ" ХПІ", 2009
22009
Використання пектиновмісної сировини в технології десертних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮГ Наконечна, ІВ Чоні, НВ Тесленко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
12022
Цифрова трансформація як складова підвищення конкурентоспроможності
ЛГ Cмоляр, ІВ Чоні
БІЗНЕС, ІННОВАЦІЇ, МЕНЕДЖМЕНТ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ, 238-239, 2021
12021
Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні
12021
Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах
ІВ Чоні, АЛ Рогова
Харків: ДБТУ, 2021
12021
Удосконалення технології пюреподібних страв
ІС Тюрікова, ІВ Чоні
12021
Перспективи використання рослинної сировини у складі десертної продукції
АД Янчук, ІВ Чоні
Редакційна колегія, 289, 2019
12019
Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів.
ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова
Східно-Європейський журнал передових технологій, 2019
12019
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
ІВ Чоні
Харків: ХДУХТ, 2007
12007
Удосконалення змісту та організації виробничої практики
ІВ Чоні, НВ Скобельська
ББК 74.484. 4я431, 194, 0
1
Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери
ІС Тюрікова, ІВ Чоні
2024
ВИКОРИСТАННЯ ЕКСТРАКТІВ З ВИЧАВОК СОКОВОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ
ГП ХОМИЧ, ЮГ НАКОНЕЧНА, ІВ ЧОНІ, НЮ МОЛЧАНОВА, МА ЛИТВИН
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20