Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні, МВ Терещенко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020 | 8 | 2020 |
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 6 | 2015 |
Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛМ Медведь НУХТ, 2020 | 5 | 2020 |
Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. АЛ Рогова, ІВ Чоні, ОГ Шидакова-Каменюка Прага: Oktan Print sro,, 2020 | 5 | 2020 |
Використання батату в технології виробів з кексового тіста ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні | 4 | 2020 |
Роль гарбузового насіння в харчуванні АА Косенко, ІВ Чоні Організаційний комітет конференції, 501, 2020 | 3 | 2020 |
Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції ІВ Чоні, ТЮ Суткович Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015 | 3 | 2015 |
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини ІВ Чоні, НП Коваленко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 2 | 2015 |
Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу круп ІВ Чоні НТУ" ХПІ", 2009 | 2 | 2009 |
Використання пектиновмісної сировини в технології десертних виробів ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮГ Наконечна, ІВ Чоні, НВ Тесленко Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | 1 | 2022 |
Цифрова трансформація як складова підвищення конкурентоспроможності ЛГ Cмоляр, ІВ Чоні БІЗНЕС, ІННОВАЦІЇ, МЕНЕДЖМЕНТ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ, 238-239, 2021 | 1 | 2021 |
Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні | 1 | 2021 |
Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах ІВ Чоні, АЛ Рогова Харків: ДБТУ, 2021 | 1 | 2021 |
Удосконалення технології пюреподібних страв ІС Тюрікова, ІВ Чоні | 1 | 2021 |
Перспективи використання рослинної сировини у складі десертної продукції АД Янчук, ІВ Чоні Редакційна колегія, 289, 2019 | 1 | 2019 |
Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів. ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова Східно-Європейський журнал передових технологій, 2019 | 1 | 2019 |
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп ІВ Чоні Харків: ХДУХТ, 2007 | 1 | 2007 |
Удосконалення змісту та організації виробничої практики ІВ Чоні, НВ Скобельська ББК 74.484. 4я431, 194, 0 | 1 | |
Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери ІС Тюрікова, ІВ Чоні | | 2024 |
ВИКОРИСТАННЯ ЕКСТРАКТІВ З ВИЧАВОК СОКОВОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ГП ХОМИЧ, ЮГ НАКОНЕЧНА, ІВ ЧОНІ, НЮ МОЛЧАНОВА, МА ЛИТВИН Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |