Підписатись
Володимир Борисович Косташ / Volodymyr Kostash
Володимир Борисович Косташ / Volodymyr Kostash
State engineering university in Podilya / Подільський державний університет
Підтверджена електронна адреса в pdatu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Господарсько-біологічні особливості тварин різних ліній і генотипів української червоно-рябої молочної породи в умовах Буковини
ВБ Косташ
Дис.. на здобуття канд.. с.-г. наук: спец 6 (01), 2009-20, 0
11
DIGESTIBILITY OF NUTRIENTS FOR USE IN DIET SUPPLEMENTS RIZNYHSELENOVMISNYH BULLS
T Prilipko, P Zakharchuk, V Kostash, O Shulko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
9*2016
Перетравність поживних речовин за використання різних селеновмісних добавок в раціоні бичків
ТМ Приліпко, ПБ Захарчук, ВБ Косташ, ОП Шулько
Науковий вісник ЛНУ вет. мед. і біотехнлогій ім. Гжицького. Серія …, 2016
92016
THE EFFECT OF DIFFERENT SELENIUM SOURCES ON PRODUCTIVITY AND CARCASS QUALITY OF PIGS
VK Tetiana Prylipko, Valentyn Gonchar
Traicon, 2017
82017
Молочність і відтворення буковинських корів
ВБ Косташ
Тваринництво України, 19-21, 2007
72007
Modeling of microbiological and biochemical processes under the conditions of steam contact sterilization in containers of turkey meat pate
AS Т. Prylipko, V. Kostash, Т. Koval, A. Shuliar, V. Tkachuk
INDEPENDENT JOURNAL OF MANAGEMENT & PRODUCTION (IJM&P)., Р. 318-334., 2021
3*2021
Optsmization of recipe turkey meat pate
АT Т. Prylipko, Т.Koval, V.Kostash, Т.Tocarchuk
Carpatian journal of food science and technology. ‒ 2020., Р. 98-112., 2020
3*2020
Морфологічні та біохімічні показники крові корів різних ліній прикарпатського типу української червоно-рябої молочної породи
ВБ Косташ
Розведення і генетика тварин: Міжвідомчий тематичний науковий збірник., 133-138, 2008
32008
Газоенергетичний обмін у корів-первісток української червоно-рябої молочної породи
ВБ Косташ
Вісник аграрної науки, 68-69, 2008
32008
Оцінка методу обробки колагенвмістної сировини за використання біотехнологічних прийомів
ІК Т. Приліпко, В. Косташ, В. Федорів
Наука ХХІ ст.: виклики та перспективи: колективна монографія в 2-х томах …, 2021
22021
Вміст селену в кормах раціонів молочної худоби зони поділля україни
ТМ Приліпко, ВБ Косташ, ПБ Захарчук, СГ Ліщук
Proceedingsof the International Scientific Conference, 48-52, 2017
2*2017
Ветеринарно-санітарний контроль та аналіз показників безпечності й якості яловичини залежно від технології первинної переробки ВРХ
НВ Букалова, ТМ Приліпко, НМ Богатко, ВБ Косташ
Стан та перспективи сучасних технологій виробництва харчових продуктів …, 2013
22013
Функціональні властивості вимені корів буковинського заводського типу української червоно-рябої молочної породи
ВБ Косташ, ЙЗ Сірацький, АП Віннічук
Збірник наукових праць Випуск №18. Кам’янець-Подільський, 92-94, 2010
2*2010
Особливості будови тіла і жива маса корів-первісток різних ліній прикарпатського внутрішньопороднього типу української червоно-рябої молочної породи.
ВБ Косташ
Зб. наук. праць - Кам'янець-Подільський, 187-191, 2008
22008
М’ясні якості тварин української червоно-рябої молочної породи
ВБ Косташ
Матеріали VІ конференції молодих вчених та аспірантів. – Київ, 51-52, 2008
22008
Особливості газоенергетичного обміну у корів-первісток різних ліній прикарпатського внутрішньопороднього типу української червоно-рябої молочної породи
ВБ Косташ
Матеріали V конференції молодих вчених та аспірантів. – Київ, 59-60, 2007
22007
Adaptive changes in the ornithine cycle and amino acid synthesis in sheep liver with different meat productivity
SA Prylipko T., Koval T., Kostash V., Shuliar A., Tkachuk V.
Independent Journal of Management & Production., 632-645, 2021
12021
Control and Identification of Food Products Under EC Regulations and Standards.
VT Tеtiana Prylipko, Volodymyr Kostash, Viktor Fedoriv, Svitlana Lishchuk
International Journal of Agricultural Extension., 83-91, 2021
1*2021
Technological and physicochemical parameters of semi-finished poultry meat depending on the method of manufacture
FVM Prуlipko T.M., Kostash V.В.
MODERN ENGINEERING AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES Heutiges Ingenieurwesen und …, 2021
1*2021
Якісні показники пельменів залежно від виду м’ясної сировини
ТМ Приліпко, ОМ Булатович, ВО Кадиш, ВБ Косташ
Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2014
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20