Effect of raw materials nomenclature and their temperature upon safety and quality parameters of mechanically separated poultry meat G Yeresko, G Cherednichenko, S Bondar, S Verbytskyi Ukrainian journal of food science, 6-16, 2017 | 6 | 2017 |
Вивчення компонентного складу типових паштетних виробів і оцінювання можливості долучення до нього м’яса птиці механічно відокремленого С Бондар, Л Войцехівська, С Вербицький Продовольчі ресурси 4 (06), 113-122, 2016 | 4 | 2016 |
Влияние конструкции и технологических режимов работы сепарирующих устройств на качество мяса птицы, механически отделенного СВ Бондарь, ЛУ Войцеховская, ЮИ Охрименко, СБ Вербицкий Механика и технологии, 78-89, 2018 | 2 | 2018 |
Результати порівняльних досліджень властивостей різних видів м’яса птиці відокремленого за допомогою механічних засобів C Бондар, Ю Охріменко, Т Клищова, С Вербицький ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 3 (05), 64-71, 2015 | 2 | 2015 |
Отделенное с помощью механических средств СБ Вербицкий, ЮИ Охрименко, СВ Бондарь Мясной бизнес, 44-45, 2015 | 2 | 2015 |
Спосіб приготування структуроуворюючої композиції НФ Усатенко, ТМ Змієвська, СВ Бондар Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 2 | 2013 |
Дослідження залежності виходу та вмісту кісткових включень м’яса птиці механічно відокремленого від температури та виду сировини СВ Бондар, ЛІ Войцехівська, СБ Вербицький, ЮІ Охріменко, ... Продовольчі ресурси, 86-92, 2017 | 1 | 2017 |
Гравіметричний метод визначення масової частки кісткових включень в фаршевих м´ ясопродуктах Н Усатенко, Ю Охріменко, С Бондар Продовольчі ресурси 1 (1), 43-49, 2013 | 1 | 2013 |
Математично-аналітична оцінка якості паштетних продуктів В Гуць, О Коваль, С Бондар Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 332-344, 2021 | | 2021 |
Моделювання якості паштетних продуктів ВС Гуць, ОА Коваль, СВ Бондар | | 2021 |
Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого СВ Бондар | | 2021 |
Hightech-пакування для м’ясних продуктів СБ Вербицький, ЛІ Войцехівська, ЛМ Борсолюк, СВ Бондар Упаковка, 22-26, 2019 | | 2019 |
Determination of consistency of concentrated dispersed systems by the method of gravitational penetration V Guts, O Koval, S Bondar | | 2019 |
ВЛИЯНИЕ СПОСОБА МЕХАНИЧЕСКОЙ ОБВАЛКИ ПТИЦЫ НА ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА ПОЛУЧЕННОЙ МАССЫ СВ Бондарь, ЮИ Охрименко, СБ Вербицкий Сборник научных трудов по материалам Международной очно-заочной научно …, 2016 | | 2016 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПЕПСИНУ З КУРЯЧИХ ШЛУНКІВ СБ Вербицький, ЮІ Охріменко, СВ Бондар, СЯ Соколова Ресурсо-та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової …, 2015 | | 2015 |
Результати досліджень фізико-хімічних показників колагеновмісної сировини з лап курчат-бройлерів СБ Вербицький, ЮІ Охріменко, СВ Бондар Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 99-102, 2015 | | 2015 |
Філософія науки, техніки та технології СВ Бондар, МГ Кітов | | 2014 |
Стандартизація мови торгівлі НФ Усатенко, ЮІ Охріменко, СВ Бондар Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 79-82, 2014 | | 2014 |
НЕОБХІДНІСТЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ АУДИТУ ЯК НАПРЯМ ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ДЛ Кроливецька, ВИ Подольский, НА Ремизова, ВП Суйц Редакційна колегія збірника: кандидат економічних наук, заступник директора …, 2013 | | 2013 |
Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель№ 65940) НО Гапченко, СВ Бондар Патентнакориснумодель 65940, МПК A23L 1/052 Композиція для виготовлення …, 2011 | | 2011 |