Pasteurized sausages with high heme iron content T Khorunzha, V Pasichnyi, A Marynin, R Svyatnenko, O Moroz Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 8 | 2019 |
Sour milk product with high protein content V Rudiuk, V Pasichnyi, T Khorunzha, O Krasulya Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 7 | 2019 |
Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза Т Хорунжа, В Пасічний, В Рудюк, В Гуць Харчова промисловість, 46-51, 2019 | 5 | 2019 |
Розроблення сливового соусу для м’ясних страв Т Хорунжа, В Пасічний Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності, 2020 | 4 | 2020 |
Research of the influence of pasterization on organoleptic, rheological and physicochemical characteristics of sausages V Pasichnyi, T Khorunzha, M Polumbryk Scientific Works of National University of Food Technologies 3 (26), 214-221, 2020 | 4 | 2020 |
Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та терміни їх зберігання ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа, ОО Красуля | 4 | 2019 |
Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики сосисок ВМ Пасічний, ТО Хорунжа | 3 | 2020 |
Сливовий соус для сосисок пастеризованих ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, ІЛ Артюх Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі 147, 2020 | 3 | 2020 |
Сосиски пастеризовані з підвищеним вмістом гемового заліза ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, АІ Маринін, РС Святненко, O Мороз Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 3 | 2019 |
Реологічні характеристики ковбасних фаршів з додаванням сухої молочної сироватки ТО Хорунжа, ВМ Пасічний | 1 | 2020 |
Технологічні властивості сирних продуктів на основі білкових концентратів ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа | | 2021 |
Харчові властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, ВП Рудюк | | 2021 |
Розроблення рецептур напівкопчених ковбас з використанням білково-жирового наповнювача ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа | | 2021 |
Органолептичні властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, ВП Рудюк | | 2021 |
Аналіз ринку сировини для виготовлення сирів в Україні ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа | | 2021 |
Органолептичні характеристики сливових соусів ТО Хорунжа, ВМ Пасічний | | 2021 |
ВИКОРИСТАННЯ СОУСІВ ДЛЯ М’ЯСНИХ СТРАВ Т Хорунжа, В Пасічний СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | | 2021 |
СПОСОБИ ПОДОВЖЕННЯ ЗБЕРІГАННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС ЗА РАХУНОК УПАКОВКИ ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, АІ Маринін, ВП Рудюк Science and innovations in the 21st century: матеріали І Всеукраїнської …, 2021 | | 2021 |
СПОСОБИ ПОДРІБНЕННЯ СИРОВИНИ ТА СКЛАДАННЯ ФАРШУ У ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ БІЛКОВО-ЖИРОВОГО НАПОВНЮВАЧА ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа Science and innovations in the 21st century: матеріали І Всеукраїнської …, 2021 | | 2021 |
Directions and prospects of using food blood of slaughter animals V Pasichnyi, M Polymbryk, T Khorunzha The 17 th International scientific and practical conference «SCIENCE, TRENDS …, 2020 | | 2020 |