Follow
Тетяна Хорунжа
Тетяна Хорунжа
НУХТ
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Pasteurized sausages with high heme iron content
T Khorunzha, V Pasichnyi, A Marynin, R Svyatnenko, O Moroz
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
82019
Sour milk product with high protein content
V Rudiuk, V Pasichnyi, T Khorunzha, O Krasulya
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
72019
Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза
Т Хорунжа, В Пасічний, В Рудюк, В Гуць
Харчова промисловість, 46-51, 2019
52019
Розроблення сливового соусу для м’ясних страв
Т Хорунжа, В Пасічний
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності, 2020
42020
Research of the influence of pasterization on organoleptic, rheological and physicochemical characteristics of sausages
V Pasichnyi, T Khorunzha, M Polumbryk
Scientific Works of National University of Food Technologies 3 (26), 214-221, 2020
42020
Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та терміни їх зберігання
ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа, ОО Красуля
42019
Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики сосисок
ВМ Пасічний, ТО Хорунжа
32020
Сливовий соус для сосисок пастеризованих
ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, ІЛ Артюх
Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі 147, 2020
32020
Сосиски пастеризовані з підвищеним вмістом гемового заліза
ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, АІ Маринін, РС Святненко, O Мороз
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
32019
Реологічні характеристики ковбасних фаршів з додаванням сухої молочної сироватки
ТО Хорунжа, ВМ Пасічний
12020
Технологічні властивості сирних продуктів на основі білкових концентратів
ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа
2021
Харчові властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему
ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, ВП Рудюк
2021
Розроблення рецептур напівкопчених ковбас з використанням білково-жирового наповнювача
ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа
2021
Органолептичні властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему
ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, ВП Рудюк
2021
Аналіз ринку сировини для виготовлення сирів в Україні
ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа
2021
Органолептичні характеристики сливових соусів
ТО Хорунжа, ВМ Пасічний
2021
ВИКОРИСТАННЯ СОУСІВ ДЛЯ М’ЯСНИХ СТРАВ
Т Хорунжа, В Пасічний
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
СПОСОБИ ПОДОВЖЕННЯ ЗБЕРІГАННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС ЗА РАХУНОК УПАКОВКИ
ТО Хорунжа, ВМ Пасічний, АІ Маринін, ВП Рудюк
Science and innovations in the 21st century: матеріали І Всеукраїнської …, 2021
2021
СПОСОБИ ПОДРІБНЕННЯ СИРОВИНИ ТА СКЛАДАННЯ ФАРШУ У ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ БІЛКОВО-ЖИРОВОГО НАПОВНЮВАЧА
ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа
Science and innovations in the 21st century: матеріали І Всеукраїнської …, 2021
2021
Directions and prospects of using food blood of slaughter animals
V Pasichnyi, M Polymbryk, T Khorunzha
The 17 th International scientific and practical conference «SCIENCE, TRENDS …, 2020
2020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20