Підписатись
Сергій Миколайович Павловський
Сергій Миколайович Павловський
Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба
ГФ Пшенишнюк, СМ Павловський, ЮС Ковпак
Наукові праці ОНАХТ 1 (40), 141-145, 2011
162011
Фінансування підприємств у період фінансової кризи: альтернативні рішення
СВ Павловський
Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер.: Економічні науки …, 2016
72016
Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом
ГВ Коркач, ІА Боровик, СМ Павловський
Харчова наука і технологія, 63-67, 2014
52014
Влияние фитообогатителей на качество желейных изделий
АД Салавелис, СН Павловский
Scientific review 2 (45), 71-81, 2018
32018
Мучные кондитерские изделия с использованием безглютенового сырья
АД Салавелис, СН Павловский
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 77-79, 2018
12018
ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ДОБАВКИ НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ХЛІБОПЕКАРНОГО ТІСТА
АД Салавеліс, СМ Павловський, ЛМ Тележенко
Scientific review 11 (32), 2017
12017
Внутрішні резерви фінансування антикризових заходів на промислових підприємствах
С Павловський
Ринок цінних паперів України, 59-64, 2012
12012
Вплив продуктів бродіння і повареної солі на процес тістоутворення
ГФ Пшенишнюк, СМ Павловський
Харчова наука і технологія, 35-37, 2010
1*2010
Раціональне харчування школярів-основа здоров'я дитини
АД Салавеліс, СМ Павловський
1
Кулінарні желейні десерти спеціального призначення
АД Салавеліс, СН Павловський, ЯА Голінська
2021
Порівняльний аналіз існуючих спеціалізованих сумішей для харчування хворих у післяопераційний період
А Салавеліс, С Павловський, С Черненко
2020
Использование нутовой муки в технологии хлебобулочных изделий пониженной влажности
НЮ Соколова, СН Павловский
2019
Салавеліс Алла Дмитрієвна
АД Салавелис
лено в: Index Copernicus International (ICI); НЭБ elibrary. ru; Polish …, 2018
2018
Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостями
СМ Павловський, АД Салавеліс
2018
Використання нетрадиційних добавок лікувальної або профілактичної дії у виробництві хлібобулочних виробів
СМ Павловський
2017
ОСОБЕННОСТИ СТРАТЕГИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ СОВРЕМЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ ПИТАНИЯ
АД Салавелис, СН Павловский, СВ Киселев
ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ І ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВ В СУЧАСНИХ УМОВАХ, 59, 2017
2017
Інноваційні інструменти фінансування підприємств, що знаходяться в кризі
С Павловський
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана», 2016
2016
Желейные изделия с профилактическими и радиопротекторными свойствами
АД Салавелис, СН Павловский
Современные научные исследования в развитии общественного питания и пищевой …, 2016
2016
Влияние нетрадиционной добавки на структурно-механические свойства хлебопекарного теста
АД Салавеліс, СМ Павловський, ЛМ Тележенко
Науковий огляд, 65-72, 2016
2016
ХЛЕБОБУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ С РАПСОВЫМ ШРОТОМ
АД Салавелис, СН Павловский, ЕИ Данилова
СТРАТЕГИЯ РАЗВИТИЯ ИНДУСТРИИ ГОСТЕПРИИМСТВА И ТУРИЗМА, 111-114, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20