Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба ГФ Пшенишнюк, СМ Павловський, ЮС Ковпак Наукові праці ОНАХТ 1 (40), 141-145, 2011 | 10 | 2011 |
Фінансування підприємств у період фінансової кризи: альтернативні рішення СВ Павловський Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер.: Економічні науки …, 2016 | 3 | 2016 |
Мучные кондитерские изделия с использованием безглютенового сырья АД Салавелис, СН Павловский Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 77-79, 2018 | 1 | 2018 |
Внутрішні резерви фінансування антикризових заходів на промислових підприємствах С Павловський Ринок цінних паперів України, 59-64, 2012 | 1 | 2012 |
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СПЕЦІААЛІЗОВАНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ХВОРИХ У ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЙНИЙ ПЕРІОД А Салавеліс, С Павловський, С Черненко The 12 th International scientific and practical conference «IMPACT OF …, 2020 | | 2020 |
ВЛИЯНИЕ ФИТООБОГАТИТЕЛЕЙ НА КАЧЕСТВО ЖЕЛЕЙНЫХ ИЗДЕЛИЙ АД Салавелис, СН Павловский Міжнародний науковий журнал Науковий огляд 2 (45), 71-81, 2018 | | 2018 |
Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостями СМ Павловський, АД Салавеліс | | 2018 |
ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ДОБАВКИ НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ХЛІБОПЕКАРНОГО ТІСТА АД Салавеліс, СМ Павловський, ЛМ Тележенко Міжнародний науковий журнал Науковий огляд 11 (32), 2017 | | 2017 |
Використання нетрадиційних добавок лікувальної або профілактичної дії у виробництві хлібобулочних виробів СМ Павловський | | 2017 |
ОСОБЕННОСТИ СТРАТЕГИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ СОВРЕМЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ ПИТАНИЯ АД Салавелис, СН Павловский, СВ Киселев ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ І ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВ В СУЧАСНИХ УМОВАХ, 59, 2017 | | 2017 |
Інноваційні інструменти фінансування підприємств, що знаходяться в кризі С Павловський ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана», 2016 | | 2016 |
Желейные изделия с профилактическими и радиопротекторными свойствами АД Салавелис, СН Павловский Современные научные исследования в развитии общественного питания и пищевой …, 2016 | | 2016 |
Влияние нетрадиционной добавки на структурно-механические свойства хлебопекарного теста АД Салавеліс, СМ Павловський, ЛМ Тележенко Науковий огляд, 65-72, 2016 | | 2016 |
ХЛЕБОБУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ С РАПСОВЫМ ШРОТОМ АД Салавелис, СН Павловский, ЕИ Данилова СТРАТЕГИЯ РАЗВИТИЯ ИНДУСТРИИ ГОСТЕПРИИМСТВА И ТУРИЗМА, 111-114, 2016 | | 2016 |
Пищевые продукты целенаправленного лечебно-профилактического действия А Салавелис, С Павловский Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції …, 2015 | | 2015 |
Раціональне харчування школярів-основа здоров'я дитини АД Салавеліс, СМ Павловський | | 2015 |
Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом ГВ Коркач, ІА Боровик, СМ Павловський Харчова наука і технологія, 63-67, 2014 | | 2014 |
Лапша с функциональными свойствами ОО Міськів, СМ Павловський Тез.доп.2 Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми …, 2013 | | 2013 |
Особенности современного питания для спортсменов АД Салавеліс, ОЕ Копа, СН Павловский Проблеми формування здорового способу життя у молоді:тез.доп. V1 Всеукр …, 2013 | | 2013 |
Использование адаптогенов в спортивном питании АК Дьяконова, СН Павловский Збірник трудов 2Всеукр. наук.-практ.конф. «Здобутки,проблеми та перспективі …, 2013 | | 2013 |