Сергей Николаевич Павловский
Сергей Николаевич Павловский
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба
ГФ Пшенишнюк, СМ Павловський, ЮС Ковпак
Наукові праці ОНАХТ 1 (40), 141-145, 2011
102011
Фінансування підприємств у період фінансової кризи: альтернативні рішення
СВ Павловський
Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер.: Економічні науки …, 2016
32016
Мучные кондитерские изделия с использованием безглютенового сырья
АД Салавелис, СН Павловский
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 77-79, 2018
12018
Внутрішні резерви фінансування антикризових заходів на промислових підприємствах
С Павловський
Ринок цінних паперів України, 59-64, 2012
12012
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СПЕЦІААЛІЗОВАНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ХВОРИХ У ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЙНИЙ ПЕРІОД
А Салавеліс, С Павловський, С Черненко
The 12 th International scientific and practical conference «IMPACT OF …, 2020
2020
ВЛИЯНИЕ ФИТООБОГАТИТЕЛЕЙ НА КАЧЕСТВО ЖЕЛЕЙНЫХ ИЗДЕЛИЙ
АД Салавелис, СН Павловский
Міжнародний науковий журнал Науковий огляд 2 (45), 71-81, 2018
2018
Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостями
СМ Павловський, АД Салавеліс
2018
ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ДОБАВКИ НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ХЛІБОПЕКАРНОГО ТІСТА
АД Салавеліс, СМ Павловський, ЛМ Тележенко
Міжнародний науковий журнал Науковий огляд 11 (32), 2017
2017
Використання нетрадиційних добавок лікувальної або профілактичної дії у виробництві хлібобулочних виробів
СМ Павловський
2017
ОСОБЕННОСТИ СТРАТЕГИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ СОВРЕМЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ ПИТАНИЯ
АД Салавелис, СН Павловский, СВ Киселев
ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ І ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВ В СУЧАСНИХ УМОВАХ, 59, 2017
2017
Інноваційні інструменти фінансування підприємств, що знаходяться в кризі
С Павловський
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана», 2016
2016
Желейные изделия с профилактическими и радиопротекторными свойствами
АД Салавелис, СН Павловский
Современные научные исследования в развитии общественного питания и пищевой …, 2016
2016
Влияние нетрадиционной добавки на структурно-механические свойства хлебопекарного теста
АД Салавеліс, СМ Павловський, ЛМ Тележенко
Науковий огляд, 65-72, 2016
2016
ХЛЕБОБУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ С РАПСОВЫМ ШРОТОМ
АД Салавелис, СН Павловский, ЕИ Данилова
СТРАТЕГИЯ РАЗВИТИЯ ИНДУСТРИИ ГОСТЕПРИИМСТВА И ТУРИЗМА, 111-114, 2016
2016
Пищевые продукты целенаправленного лечебно-профилактического действия
А Салавелис, С Павловский
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції …, 2015
2015
Раціональне харчування школярів-основа здоров'я дитини
АД Салавеліс, СМ Павловський
2015
Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом
ГВ Коркач, ІА Боровик, СМ Павловський
Харчова наука і технологія, 63-67, 2014
2014
Лапша с функциональными свойствами
ОО Міськів, СМ Павловський
Тез.доп.2 Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми …, 2013
2013
Особенности современного питания для спортсменов
АД Салавеліс, ОЕ Копа, СН Павловский
Проблеми формування здорового способу життя у молоді:тез.доп. V1 Всеукр …, 2013
2013
Использование адаптогенов в спортивном питании
АК Дьяконова, СН Павловский
Збірник трудов 2Всеукр. наук.-практ.конф. «Здобутки,проблеми та перспективі …, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20