Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії : навчальний посібник / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. П. Малюк, А. С. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2018 … ТВ Капліна, ВМ Столярчук, ЛП Малюк http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/8074/1/210-1039.pdf, 2018 | 12 | 2018 |
Вплив гарбузового борошна на хлібопекарські властивості пшеничного ВМ Столярчук Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (6 (47)), 66-68, 2010 | 12 | 2010 |
Стратегическое планирование развития гостинично ресторанного бизнеса ВН Столярчук Технологический аудит и резервы производства 6 (4 (20)), 34-36, 2014 | 8 | 2014 |
Методологічні аспекти оцінювання якості продукції готельно-ресторанного господарства ВМ Столярчук Технологический аудит и резервы производства 3 (5 (17)), 45-47, 2014 | 7 | 2014 |
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна ВМ Столярчук Харків: ХДУХТ, 2008 | 7 | 2008 |
Development Opportunities for the Accommodation Industry: Evidence from European Countries. European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation. 2022. 12(1). p. 12-30. DOI … М Rohoza, V Stolyarchuk European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation, 12-30, 2022 | 5 | 2022 |
Аспекти наукового пізнання готельного господарства ТВ Капліна, ВМ Столярчук Туризм і гостинність: вчора, сьогодні, завтра: матеріали ІІІ Міжнар. наук …, 2016 | 5 | 2016 |
Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів ТВ Капліна, ВМ Столярчук НУХТ, 2015 | 4 | 2015 |
Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів ТВ Капліна, ВМ Столярчук, МА Кудрик Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 178-181, 2012 | 4 | 2012 |
APPLYING THE PRINCIPLES OF SEPARATION IN DEVELOPMENT OF THE RESTAURANT BUSINESS V Stolyarchuk Tourism and Hospitality Management, 29(3), 365 – 380, 365 – 380, 2023 | 3 | 2023 |
Opportunity of the accommodation establishment development: a need for nature-based services and eco-friendly activity V Stolyarchuk Journal of Tourism Futures, 2023 | 3 | 2023 |
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018 | 3 | 2018 |
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник Полтавський університет економіки і торгівлі, 2017 | 3 | 2017 |
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів ТВ Капліна, ВМ Столярчук, МА Кудрик Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган …, 2012 | 3 | 2012 |
Проблеми та перспективи сталого розвитку туризму в Україні. Державна політика сталого розвитку України: базові засади (матеріали підготовки до парламентських слухань 2021 … ВМ Столярчук Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку. – К, 2021 …, 2021 | 2 | 2021 |
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння ТВ Капліна, ВМ Столярчук, ЕМ Бровко, С Овчіннікова-Дудник Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2015 | 2 | 2015 |
Theoretical and methodological approach to the study of the process of change in the European Accommodation Industry. Wspötczesne trendy bezpieczehstwa biznesu Problemy і … М Rohoza, V Stolyarchuk Wspötczesne trendy bezpieczehstwa biznesu Problemy і wyzwania gospodarek …, 2022 | 1* | 2022 |
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МЕДИЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/logos/article/view/814 М Рогоза, В Столярчук Збірник наукових праць ΛΌГOΣ https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/logos …, 2020 | 1 | 2020 |
Changes in qualitative indices of cakes depending on part of added pumpkin seeds T Kaplina, V Stolyarchuk, S Dudnyk Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ТВ Капліна, ВМ Столярчук https://scholar.google.com.ua/scholar?q=Капліна+Столярчук+Основи+наукових&hl=ru, 2018 | 1 | 2018 |