Підписатись
Валентина Столярчук
Валентина Столярчук
ПУЕТ, кафедра готельно-ресторанної та курортної справи
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії : навчальний посібник / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. П. Малюк, А. С. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2018 …
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, ЛП Малюк
http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/8074/1/210-1039.pdf, 2018
122018
Вплив гарбузового борошна на хлібопекарські властивості пшеничного
ВМ Столярчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (6 (47)), 66-68, 2010
112010
Стратегическое планирование развития гостинично ресторанного бизнеса
ВН Столярчук
Технологический аудит и резервы производства 6 (4 (20)), 34-36, 2014
82014
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна
ВМ Столярчук
Харків: ХДУХТ, 2008
72008
Методологічні аспекти оцінювання якості продукції готельно-ресторанного господарства
ВМ Столярчук
Технологический аудит и резервы производства 3 (5 (17)), 45-47, 2014
62014
Аспекти наукового пізнання готельного господарства
ТВ Капліна, ВМ Столярчук
Туризм і гостинність: вчора, сьогодні, завтра: матеріали ІІІ Міжнар. наук …, 2016
52016
Development Opportunities for the Accommodation Industry: Evidence from European Countries. European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation. 2022. 12(1). p. 12-30. DOI …
М Rohoza, V Stolyarchuk
European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation, 12-30, 2022
42022
Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук
НУХТ, 2015
42015
Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, МА Кудрик
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 178-181, 2012
42012
Opportunity of the accommodation establishment development: a need for nature-based services and eco-friendly activity
V Stolyarchuk
Journal of Tourism Futures, 2023
32023
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018
32018
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2017
32017
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, МА Кудрик
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган …, 2012
32012
APPLYING THE PRINCIPLES OF SEPARATION IN DEVELOPMENT OF THE RESTAURANT BUSINESS
V Stolyarchuk
Tourism and Hospitality Management, 29(3), 365 – 380, 365 – 380, 2023
22023
Проблеми та перспективи сталого розвитку туризму в Україні. Державна політика сталого розвитку України: базові засади (матеріали підготовки до парламентських слухань 2021 …
ВМ Столярчук
Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку. – К, 2021 …, 2021
22021
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, ЕМ Бровко, С Овчіннікова-Дудник
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2015
22015
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МЕДИЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/logos/article/view/814
М Рогоза, В Столярчук
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/logos …, 2020
12020
Changes in qualitative indices of cakes depending on part of added pumpkin seeds
T Kaplina, V Stolyarchuk, S Dudnyk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
ТВ Капліна, ВМ Столярчук
https://scholar.google.com.ua/scholar?q=Капліна+Столярчук+Основи+наукових&hl=ru, 2018
12018
Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння.
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2018
12018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20