Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія ГП Хомич, НІ Ткач Полтава: РВВ ПУСКУ 159, 2009 | 47 | 2009 |
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко | 15 | 2016 |
Дослідження технологічних властивостей ягід бузини чорної ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач Донецьк, ДонНУЕТ, 2012 | 12 | 2012 |
Використання ферментних препаратів для переробки плодово-ягідної дикорослої сировини ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НI Ткач зб. наук. пр./ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач//Обладнання та технології …, 2010 | 10 | 2010 |
Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві ГП Хомич, НІ Ткач Харчова наука і технологія, 52, 2014 | 8 | 2014 |
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності ВМ Пасічний, ОА Топчій, НІ Ткач, АМ Гередчук | 7 | 2019 |
Використання порошку топінамбуру для підвищення харчової цінності вівсяного печива ВС Корж, НІ Ткач ЗБІРНИК НАУКОВИХ СТАТЕЙ МАГІСТРІВ, 101, 2020 | 2 | 2020 |
Розробка технології фруктових соусів із використанням бананів та соку чорної смородини ГП Хомич, НІ Ткач Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2017 | 2 | 2017 |
Розширення асортименту консервованої продукції з використанням соків дикорослої сировини ГП Хомич, НІ Ткач Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 2 | 2015 |
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини НІ Ткач Харків: ХДУХТ, 2004 | 2 | 2004 |
Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировини СВ Капустянський, НІ Ткач | 1 | 2020 |
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива ГП Хомич, ОМ Горобець, НІ Ткач, ЮВ Левченко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 1 | 2019 |
Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, НІ Ткач, ЮС Добринь Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2019 | 1 | 2019 |
Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів зі свинини АМ Бурбак, ЛБ Олійник, НІ Ткач, ОМ Васюк Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 1 | 2015 |
Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії ГП Хомич, НІ Ткач, ОО Уланова Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2010 | 1 | 2010 |
Трудові подвиги новаторів сільськогосподарського виробництва (1933–1937 pp.) НІ ТКАЧ Український історичний журнал, 26–33-26–33, 1970 | 1 | 1970 |
ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ІО Гулак, ОВ Нестеренко, НІ Ткач | | 2020 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ГВ Лісогор, ГП Хомич, НІ Ткач | | 2020 |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ АМ Гередчук, ВМ Пасічний, ОА Топчій, НІ Ткач | | 2020 |
Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани МГ Педченко, АА Топал, ЄВ Кузьменко, ГП Хомич, НІ Ткач ПУЕТ, Полтава, 2019 | | 2019 |