Підписатись
Надія Іванівна Ткач
Надія Іванівна Ткач
Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі",кафедра
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія
ГП Хомич, НІ Ткач
Полтава: РВВ ПУСКУ 159, 2009
472009
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві
ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко
152016
Дослідження технологічних властивостей ягід бузини чорної
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач
Донецьк, ДонНУЕТ, 2012
122012
Використання ферментних препаратів для переробки плодово-ягідної дикорослої сировини
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НI Ткач
зб. наук. пр./ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач//Обладнання та технології …, 2010
102010
Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві
ГП Хомич, НІ Ткач
Харчова наука і технологія, 52, 2014
82014
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, ОА Топчій, НІ Ткач, АМ Гередчук
72019
Використання порошку топінамбуру для підвищення харчової цінності вівсяного печива
ВС Корж, НІ Ткач
ЗБІРНИК НАУКОВИХ СТАТЕЙ МАГІСТРІВ, 101, 2020
22020
Розробка технології фруктових соусів із використанням бананів та соку чорної смородини
ГП Хомич, НІ Ткач
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2017
22017
Розширення асортименту консервованої продукції з використанням соків дикорослої сировини
ГП Хомич, НІ Ткач
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
22015
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини
НІ Ткач
Харків: ХДУХТ, 2004
22004
Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировини
СВ Капустянський, НІ Ткач
12020
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива
ГП Хомич, ОМ Горобець, НІ Ткач, ЮВ Левченко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, НІ Ткач, ЮС Добринь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2019
12019
Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії
ГП Хомич, НІ Ткач, ОО Уланова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2010
12010
Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів зі свинини
АМ Бурбак, ЛБ Олійник, НІ Ткач, ОМ Васюк
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008
12008
ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ
ІО Гулак, ОВ Нестеренко, НІ Ткач
2020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
ГВ Лісогор, ГП Хомич, НІ Ткач
2020
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
АМ Гередчук, ВМ Пасічний, ОА Топчій, НІ Ткач
2020
Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани
МГ Педченко, АА Топал, ЄВ Кузьменко, ГП Хомич, НІ Ткач
ПУЕТ, Полтава, 2019
2019
Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування
Ю Левченко, Г Хомич, М Педченко, Н Ткач
Полтава: ПУЕТ, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20