Підписатись
Інна Ющук
Інна Ющук
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання інформаційно-комунікаційних технологій при змішаній формі навчання
ІВ Ющук, ВО Овчарук
22022
Use of e-Learning technologies in the educational process
V Ovcharuk, I Yushchuk
Norwegian Journal of development of the Internatipnal Science 60, 35-38, 2021
12021
Оптимізація розрахунку витрат вапна на окремі ступені очищення дифузійного соку
ДА Помаз, ВО Овчарук, ІВ Ющук
2023
Моделювання протитечійного теплообмінника засобами пакету MathCad
ВВ Скопець, ОЛ Сєдих, ВО Овчарук, ІВ Ющук
2023
Застосування модифікацій генетичного алгоритму надання послуг
СВ Грибков, ІВ Ющук, ПО Ющук
2022
Впровадження новітніх інформаційних систем для дистанційних онлайнплатформ навчання
ВО Овчарук, ІВ Ющук
2022
Використання платформ дистанційного навчання (LMS) та технологій e-learning у освітньому процесі
ПО Ющук, ІВ Ющук, ВО Овчарук
2022
ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ" ЕКОНОМІЧНА ІНФОРМАТИКА"
І Ющук, В Овчарук
Norwegian Journal of Development of the International Science, 95-97, 2022
2022
Методи екологізації цукрового виробництва з метою зменшення викидів у атмосферу
В Овчарук, І Ющук
Norwegian Journal of Development of the International Science, 59-62, 2022
2022
Програмне забезпечення BigBlueButton для організації відеоконференцій для онлайн-платформ навчання
ІВ Ющук, ВО Овчарук, ПО Ющук
2021
Віртуальне освітнє середовище ВВВ як складова онлайн-навчання при підготовці бакалаврів ОПП «Комп’ютерні науки»
ПО Ющук, ІВ Ющук
2021
ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ E-LEARNING В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ
В Овчарук, І Ющук
Norwegian Journal of Development of the International Science, 35-38, 2021
2021
Стратегії розвитку освітніх інноваційних технологій у навчальному процесі
ІВ Ющук, ПО Ющук
2020
Використання новітніх комп’ютерних технологій з метою інформатизації освіти
ВО Овчарук, ІВ Ющук
2020
Стратегії розвитку та використання інформаційних систем навчання
ІВ Ющук, ВО Овчарук, ПО Ющук
2020
Застосування інформаційних технологій при оптимізації розрахунку витрат вапна на окремі ступені очищення дифузійного соку.
ПО Ющук, ІВ Ющук
2020
Використання інформаційних технологій при розрахунках оптимальних розмірів обладнання для сатурації у цукровому виробництві з метою зменшення викидів відпрацьованих газів в …
ВО Овчарук, ІВ Ющук
2020
Використання новітніх інформаційних технологій для підготовці фахівців з автоматизації харчових виробництв на прикладі Microsoft Office 365
ІВ Ющук, ВО Овчарук
2019
Новітні складові освітніх програм при підготовці бакалаврів з інформаційних і телекомунікаційних технологій та кіберзахисту
ІВ Ющук, ПО Ющук
2019
Математичне моделювання оптимальних розмірів обладнання для сатурації у цукровому виробництві
ПО Ющук, ІВ Ющук
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20