Kuzmin O., Kuzmin Oleg, Кузьмін Олег Володимирович, Кузьмін О.В., Кузьмин Олег Владимирович
Kuzmin O., Kuzmin Oleg, Кузьмін Олег Володимирович, Кузьмін О.В., Кузьмин Олег Владимирович
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРАП
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Qualimetric assessment of diets
O Kuzmin, K Levkun, A Riznyk
Ukrainian food journal, 46-60, 2017
572017
Comprehensive evaluation of the hot sweet soufflé dessert quality
I Dietrich, O Kuzmin, V Mikhailenko
Ukrainian journal of food science, 92-102, 2017
362017
Усовершенствование процессов производства алкогольной продукции : монография
ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмин, O Kuzmin, O Kuzmin
ДонНУЭТ, Донецк, 2014
262014
Eduction of equilibrium state in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, V Topolnyk, V Myronchuk
Ukrainian journal of food science 2 (2), 220-228, 2014
222014
Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва
ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмин, O Kuzmin, O Kuzmin
Вісник ДонДУЕТ : Технічні науки, С. 71-75, 2004
192004
Eduction of unsteady equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, V Topol’nik
182014
Водка: технология, качество, инновации : монография
ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмин, O Kuzmin, O Kuzmin, ВГ Топольник, ...
ДонНУЭТ, Донецьк, 2011
182011
DEVELOPMENT OF QUALITY MANAGEMENT SYSTEMS IN THE HOTELRESTAURANT BUSINESS
O Kuzmin, S Pozdniakov, V Kiiko, LM Akimova
Landmark, 221-232, 2018
172018
The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkas
S Sujkov, O Kuzmin, V Topol’nik
152013
Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництві
ВГ Топольник, ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмин, O Kuzmin, O Kuzmin
Вісник ДонДУЕТ : Технічні науки, С. 46-50, 2005
142005
Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року
ВГ Топольник, АР Баятян, ОВ Кузьмін
132007
Методика визначення комплексного показника якості дріжджів
ОВ Кузьмін, МЯ Шулак, НМ Романченко
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 68-73, 2018
112018
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. H NMR spectroscopy studies
O Kuzmin, O Niemirich, I Ditrich
Ukrainian Food Journal 5, 239, 2017
112017
Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups
O Kuzmin, N Romanchenko, Y Kovalchuk, V Velichko
112017
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared in demineralized by reverse osmosis water
O Kuzmin, V Topol’nik, A Fatiukha, G Volkova
112014
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with softened water using Na-cationization
O Kuzmin, G Volkova, A Fatiukha, V Topol’nik
112014
Eduction of transitional equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, V Topol’nik
112014
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with drinking water of south-eastern region of Ukraine
O Kuzmin, V Topol’nik, S Sujkov
112013
Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу
ВГ Топольник, ТА Мілохова, ОВ Кузьмін
112011
Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу
ВГ Топольник, ОВ Кузьмін
112009
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20