Підписатись
Кузьмін Олег, Kuzmin Oleh
Кузьмін Олег, Kuzmin Oleh
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Qualimetric assessment of diets
O Kuzmin, K Levkun, A Riznyk
Ukrainian food journal, 46-60, 2017
742017
Comprehensive evaluation of the hot sweet soufflé dessert quality
I Dietrich, O Kuzmin, V Mikhailenko
Ukrainian Journal of Food Science, 92-102, 2017
462017
Prospective directions of scientific research in engineering and agriculture
D Hladyshev, H Hnat, M Lemeshev, O Bereziuk, M Stadnijtschuk, ...
International Science Group, 2023
332023
Усовершенствование процессов производства алкогольной продукции : монография
ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмин, O Kuzmin, O Kuzmin
ДонНУЭТ, Донецк, 2014
312014
Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups
O Kuzmin, N Romanchenko, Y Kovalchuk, V Velichko
272017
Eduction of equilibrium state in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, V Topolnyk, V Myronchuk
Ukrainian journal of food science 2 (2), 220-228, 2014
272014
Analysis of business entities’ financial and operational performance under sustainable development
S Levytska, I Krynychnay, A Akimova, O Kuzmin
262018
Eduction of unsteady equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, V Topol’nik
242014
Development of quality management systems in the hotel-restaurant business
O Kuzmin, S Pozdniakov, V Kiiko, L Akimova
222018
Водка: технология, качество, инновации : монография
ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмин, O Kuzmin, O Kuzmin, ВГ Топольник, ...
ДонНУЭТ, Донецьк, 2011
222011
Development of elements of the quality management system of the reception and accommodation service in the hotel
O Kuzmin, D Chernenko, O Symonova, V Velichko
202018
The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkas
S Sujkov, O Kuzmin, V Topol’nik
202013
Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва
ОВ Кузьмін, ОВ Кузьмин, O Kuzmin, O Kuzmin
Вісник ДонДУЕТ : Технічні науки, С. 71-75, 2004
202004
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. H NMR spectroscopy studies
O Kuzmin, O Niemirich, I Ditrich
Ukrainian Food Journal 5, 239, 2017
172017
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared in demineralized by reverse osmosis water
O Kuzmin, V Topol’nik, A Fatiukha, G Volkova
172014
Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by H NMR spectroscopy
O Kuzmin, S Suikov, I Koretska, O Matiyashchuk, V Poliovyk
Ukrainian Food Journal, 314, 2017
162017
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with drinking water of south-eastern region of Ukraine
O Kuzmin, V Topol’nik, S Sujkov
162013
Методика визначення комплексного показника якості дріжджів
ОВ Кузьмін, МЯ Шулак, НМ Романченко
152018
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with softened water using Na-cationization
O Kuzmin, G Volkova, A Fatiukha, V Topol’nik
152014
Eduction of transitional equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, V Topol’nik
142014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20