Підписатись
Новгородська Надія Володимирівна/ Nadia Novgorodska/Nadia Novhorodska
Новгородська Надія Володимирівна/ Nadia Novgorodska/Nadia Novhorodska
Вінницький національний аграрний університет
Підтверджена електронна адреса в vsau.vin.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження
ІМ Берник, ТВ Фаріонік, НВ Новгородська
навч. посіб.-Вінниця: Видавничий центр ВНАУ, 2020.-232 с./Рек. ВР Вінн. нац …, 2020
32*2020
Кисломолочні десерти з подовженим терміном зберігання
АМ Соломон, НВ Новгородська, ММ Бондар
Монографія.-Вінниця: РВВ ВНАУ, 2019.-155 с./Рек. ВР ВНАУ (Протокол№ 5 від …, 2019
32*2019
Dynamics of some mineral elements content in the muscle, bone and liver of quails under the apimin influence
O Razanova, O Yaremchuk, B Gutyj, T Farionik, N Novgorodska
Поліський національний університет, 2022
262022
Technological features of pork with PSE and DFD defects
NV Novhorodska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
19*2016
Проблеми якості молока в Україні
НВ Новгородська, ВВ Блащук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
19*2015
Інноваційні технології харчових виробництв
ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон, СМ Овсієнко, ММ Бондар
Вінниця: Видавець ФОП Кушнір ЮВ 2022. 300 с., 2022
172022
Вплив паратипових факторів на термостійкість молока Збірник наукових праць «Аграрна наука та харчові технології» ВНАУ.–2019.–В. 3 (106).–С. 138-146
НВ Новгородська
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 3 (106 …, 2018
14*2018
Оцінка якості свинини
НВ Новгородська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
11*2014
Премікси у раціонах свиней
Н Новгородська
Тваринництво України 4, 40-42, 2009
10*2009
Vplyv BVMD Intermiks na zhyvu masu ta liniini promiry bychkiv ukrajinskoji chorno-riaboji molochnoji porody [Influence of PVMS Intermix on living weight and linear measurements …
OP Razanova, OS Yaremchuk, BV Gutiy, NV Novgorodska, TV Farionik
Visnyk Sumskoho Natsionalnoho Ahrarnoho Universytetu, Seriia Tvarynnytstvo …, 2022
82022
Design of an Apparatus for Low-Temperature Processing of Meat Delicacies
A Zahorulko, O Cherevko, A Zagorulko, M Yancheva, N Budnyk, ...
European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021
82021
Нові системи управління якістю та безпекою молока-сировини
ВВ Власенко, НВ Новгородська, ЛМ Крижак
Вінниця, 2013
82013
Корми, м’ясо, вироби із свинини
НВ Новгородська, СМ Овсієнко, АМ Соломон
: монографія. Вінниця. 2021. 172 с., 2021
72021
Дослідження якісних показників меду різного походження
НВ Новгородська, ВВ Блащук
Науковий вісник львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
7*2016
Productive flight activity of bees in the active period in the conditions of Vinnytsia region
O Razanova, V Kucheriavy, L Tsaruk, H Lotka, N Novgorodska
Journal of Animal Behaviour and Biometeorology 9 (4), 2138-2138, 2021
62021
Використання білково-жирових емульсій при виробництві варених ковбасних виробів
НВ Новгородська, ВВ Блащук
Наукові праці національного університету харчових технологій, 189-194, 2016
62016
Використання пробіотичних продуктів
ВВ Власенко, НВ Новгородська, АМ Соломон
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 99-101, 2012
6*2012
Rozrobk a tekhnolohii syrkovykh past z kharchovymy voloknamy
NV Novhorodska, IM Bernyk
Food resources 10 (18), 100-108, 2022
5*2022
Технологія кисломолочного напою на основі фітосировини.
НВ Новгородська
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 5 (108 …, 2019
5*2019
Використання рослинної клітковини у м’ясних напівфабрикатах
НВ Новгородська
Аграрна наука та харчові технології.-2018.№. 3 (102).-С. 159-168., 2018
52018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20