Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження ІМ Берник, ТВ Фаріонік, НВ Новгородська навч. посіб.-Вінниця: Видавничий центр ВНАУ, 2020.-232 с./Рек. ВР Вінн. нац …, 2020 | 32* | 2020 |
Кисломолочні десерти з подовженим терміном зберігання АМ Соломон, НВ Новгородська, ММ Бондар Монографія.-Вінниця: РВВ ВНАУ, 2019.-155 с./Рек. ВР ВНАУ (Протокол№ 5 від …, 2019 | 32* | 2019 |
Dynamics of some mineral elements content in the muscle, bone and liver of quails under the apimin influence O Razanova, O Yaremchuk, B Gutyj, T Farionik, N Novgorodska Поліський національний університет, 2022 | 26 | 2022 |
Technological features of pork with PSE and DFD defects NV Novhorodska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 19* | 2016 |
Проблеми якості молока в Україні НВ Новгородська, ВВ Блащук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 19* | 2015 |
Інноваційні технології харчових виробництв ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон, СМ Овсієнко, ММ Бондар Вінниця: Видавець ФОП Кушнір ЮВ 2022. 300 с., 2022 | 17 | 2022 |
Вплив паратипових факторів на термостійкість молока Збірник наукових праць «Аграрна наука та харчові технології» ВНАУ.–2019.–В. 3 (106).–С. 138-146 НВ Новгородська Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 3 (106 …, 2018 | 14* | 2018 |
Оцінка якості свинини НВ Новгородська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 11* | 2014 |
Премікси у раціонах свиней Н Новгородська Тваринництво України 4, 40-42, 2009 | 10* | 2009 |
Vplyv BVMD Intermiks na zhyvu masu ta liniini promiry bychkiv ukrajinskoji chorno-riaboji molochnoji porody [Influence of PVMS Intermix on living weight and linear measurements … OP Razanova, OS Yaremchuk, BV Gutiy, NV Novgorodska, TV Farionik Visnyk Sumskoho Natsionalnoho Ahrarnoho Universytetu, Seriia Tvarynnytstvo …, 2022 | 8 | 2022 |
Design of an Apparatus for Low-Temperature Processing of Meat Delicacies A Zahorulko, O Cherevko, A Zagorulko, M Yancheva, N Budnyk, ... European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021 | 8 | 2021 |
Нові системи управління якістю та безпекою молока-сировини ВВ Власенко, НВ Новгородська, ЛМ Крижак Вінниця, 2013 | 8 | 2013 |
Корми, м’ясо, вироби із свинини НВ Новгородська, СМ Овсієнко, АМ Соломон : монографія. Вінниця. 2021. 172 с., 2021 | 7 | 2021 |
Дослідження якісних показників меду різного походження НВ Новгородська, ВВ Блащук Науковий вісник львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 7* | 2016 |
Productive flight activity of bees in the active period in the conditions of Vinnytsia region O Razanova, V Kucheriavy, L Tsaruk, H Lotka, N Novgorodska Journal of Animal Behaviour and Biometeorology 9 (4), 2138-2138, 2021 | 6 | 2021 |
Використання білково-жирових емульсій при виробництві варених ковбасних виробів НВ Новгородська, ВВ Блащук Наукові праці національного університету харчових технологій, 189-194, 2016 | 6 | 2016 |
Використання пробіотичних продуктів ВВ Власенко, НВ Новгородська, АМ Соломон Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 99-101, 2012 | 6* | 2012 |
Rozrobk a tekhnolohii syrkovykh past z kharchovymy voloknamy NV Novhorodska, IM Bernyk Food resources 10 (18), 100-108, 2022 | 5* | 2022 |
Технологія кисломолочного напою на основі фітосировини. НВ Новгородська Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 5 (108 …, 2019 | 5* | 2019 |
Використання рослинної клітковини у м’ясних напівфабрикатах НВ Новгородська Аграрна наука та харчові технології.-2018.№. 3 (102).-С. 159-168., 2018 | 5 | 2018 |