Формування ринку кондитерських виробів в Україні ГІ Дюкарева, НМ Кривошеєва, ОО Соколовська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 5 | 2013 |
Аналіз готельно-ресторанного підприємства для розробки маркетингової стратегії, на прикладі ресторану «Мілена» ОО Сколовська, НІ Данько, АС Михальчук International Relations. Economics. Country Studies. Tourism (IRECST), 161-168, 2021 | 3 | 2021 |
Marketing research and design of quality function in the production of innovative product of health purpose Y Biletska, M Pysarevskiy, O Sokolovska, L Grigorova-Berenda Technology audit and production reserves 3 (4), 53, 2020 | 3 | 2020 |
Modeling pastille products recipe using unconventional raw materials in accordance with predetermined quality indicators ОО Соколовська Technology Audit and Production Reserves 3 (1), 21-27, 2016 | 2 | 2016 |
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну ОО Соколовська Харків, 2016 | 2 | 2016 |
Технологічні параметри розроблених пастильних виробів ГІ Дюкарева, ОО Cоколовська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 2 | 2015 |
Фортифікація пастильних виробів йодом А Гасанова, О Соколовська, В Корзун Товари і ринки, 98–105-98–105, 2015 | 2 | 2015 |
Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора ГІ Дюкарева, ОО Соколовська Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 103-108, 2014 | 2 | 2014 |
Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора ГІ Дюкарева, ОО Соколовська Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 103-108, 2014 | 2 | 2014 |
Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів ГІ Дюкарева, ОО Соколовська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 2 | 2013 |
Исследования профилактического влияния и безопасности разработанных видов пастильных изделий с использованием нетрадиционного сырья ЕА Соколовская, ГИ Дюкарева Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Механіко …, 2016 | 1 | 2016 |
Моделювання рецептури пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини відповідно заданих показників якості ОО Соколовська Технологический аудит и резервы производства 3 (1 (29)), 21-27, 2016 | 1 | 2016 |
Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару ГІ Дюкарева, ОО Соколовська Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 1 | 2014 |
Перспективы использования стевии в кондитерской промышленности в качестве пенообразователя и стабилизатора ГІ Дюкарева, ОО Соколовська Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 14 (1), 103-108, 2014 | 1 | 2014 |
Social and economic efficiency of implementation of pastile products made from unconventional raw materials in the hospitality field O Sokolovska, A Radchenko, Y Biletska, A Krivtsova, A Kornitskaya, ... ScienceRise, 101-106, 2021 | | 2021 |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕНДЕНЦІЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ ТА ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ В СЬОГОДЕННІ ОО Соколовська, ОЄ Скирда, АВ Гавриш Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 14-16, 2020 | | 2020 |
Товарознавчі аспекти якості заморожених овочів ОЄ Скирда, ОО Соколовська, ЗП Карпенко, АО Грінчук Молодий вчений, 25-31, 2019 | | 2019 |
Інновації в готельному та ресторанному бізнесі АА Дубініна, АЕ Радченко, ОО Соколовська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | | 2018 |
Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом АЕ Радченко, ГІ Дюкарева, ОО Соколовська, ЯО Білецька Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | | 2018 |
Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини ОО Соколовська, ГІ Дюкарева, АЕ Радченко, ЯО Білецька Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | | 2018 |