Підписатись
Елена Соколовская
Елена Соколовская
Харьковский национальный университет имени В.Н. Каразина
Підтверджена електронна адреса в karazin.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Формування ринку кондитерських виробів в Україні
ГІ Дюкарева, НМ Кривошеєва, ОО Соколовська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
52013
Аналіз готельно-ресторанного підприємства для розробки маркетингової стратегії, на прикладі ресторану «Мілена»
ОО Сколовська, НІ Данько, АС Михальчук
International Relations. Economics. Country Studies. Tourism (IRECST), 161-168, 2021
32021
Marketing research and design of quality function in the production of innovative product of health purpose
Y Biletska, M Pysarevskiy, O Sokolovska, L Grigorova-Berenda
Technology audit and production reserves 3 (4), 53, 2020
32020
Modeling pastille products recipe using unconventional raw materials in accordance with predetermined quality indicators
ОО Соколовська
Technology Audit and Production Reserves 3 (1), 21-27, 2016
22016
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну
ОО Соколовська
Харків, 2016
22016
Технологічні параметри розроблених пастильних виробів
ГІ Дюкарева, ОО Cоколовська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
22015
Фортифікація пастильних виробів йодом
А Гасанова, О Соколовська, В Корзун
Товари і ринки, 98–105-98–105, 2015
22015
Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора
ГІ Дюкарева, ОО Соколовська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 103-108, 2014
22014
Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора
ГІ Дюкарева, ОО Соколовська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 103-108, 2014
22014
Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів
ГІ Дюкарева, ОО Соколовська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
22013
Исследования профилактического влияния и безопасности разработанных видов пастильных изделий с использованием нетрадиционного сырья
ЕА Соколовская, ГИ Дюкарева
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Механіко …, 2016
12016
Моделювання рецептури пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини відповідно заданих показників якості
ОО Соколовська
Технологический аудит и резервы производства 3 (1 (29)), 21-27, 2016
12016
Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару
ГІ Дюкарева, ОО Соколовська
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
12014
Перспективы использования стевии в кондитерской промышленности в качестве пенообразователя и стабилизатора
ГІ Дюкарева, ОО Соколовська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 14 (1), 103-108, 2014
12014
Social and economic efficiency of implementation of pastile products made from unconventional raw materials in the hospitality field
O Sokolovska, A Radchenko, Y Biletska, A Krivtsova, A Kornitskaya, ...
ScienceRise, 101-106, 2021
2021
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕНДЕНЦІЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ ТА ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ В СЬОГОДЕННІ
ОО Соколовська, ОЄ Скирда, АВ Гавриш
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 14-16, 2020
2020
Товарознавчі аспекти якості заморожених овочів
ОЄ Скирда, ОО Соколовська, ЗП Карпенко, АО Грінчук
Молодий вчений, 25-31, 2019
2019
Інновації в готельному та ресторанному бізнесі
АА Дубініна, АЕ Радченко, ОО Соколовська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
2018
Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом
АЕ Радченко, ГІ Дюкарева, ОО Соколовська, ЯО Білецька
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
2018
Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини
ОО Соколовська, ГІ Дюкарева, АЕ Радченко, ЯО Білецька
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20