Організація туризму: Підручник. ІМ Писаревський, СО Погасій, ММ Поколодна, ІБ Андренко, ІВ Сегеда | 42 | 2008 |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни" Комп'ютерна графіка" ОН Романюк ВНТУ, 2010 | 23* | 2010 |
Ресторанний менеджмент: підручник. ОЮ Давидова, АІ Усіна, ІВ Сегеда Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. ОМ Бекетова, 2014 | 14 | 2014 |
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Теорія і проектування радіотехнічних систем» МП Чорнобородов, ДМ Піза, МП Чернобородов, ДМ Пиза Запорізький національний технічний університет, 2019 | 13* | 2019 |
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Елементи та компоненти електронних систем” АВ Коротун, НА Смирнова, НМ Нагорна, НІ Павлище, АВ Коротун, ... Національний університет «Запорізька політехніка», 2021 | 12* | 2021 |
Тенденції розвитку готельного господарства в регіоні: вектор пріоритетів ІМ Писаревський, ІВ Сегеда Комунальне господарство міст. Сер.: Економічні науки, 83-87, 2014 | 10 | 2014 |
Конспект лекцій з дисципліни „Технологія ресторанної справи”(для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки «Туризм»). АІ Усіна | 8 | 2012 |
Готельний бізнес як один з найперспективніших напрямків розвитку України ОЮ Давидова, АІ Усіна, ІВ Сегеда Коммунальное хозяйство городов, 391-396, 2008 | 8 | 2008 |
Реалізація використання блокчейн-технологій у енергетичному секторі ІВ Сегеда, ЄО Локотарев, ВО Шаповал Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2019 | 7 | 2019 |
Дослідження доходності підприємств готельного господарства ІМ Писаревський, ІВ Сегеда Технологический аудит и резервы производства 4 (5 (24)), 42-48, 2015 | 6 | 2015 |
Підходи до вдосконалення управління розвитком готельного господарства регіону ІВ Сегеда Бизнес Информ, 445-454, 2018 | 5 | 2018 |
Екологізація енергетики у забезпеченні сталого розвитку держави/за наук. редакцією д. е. н., проф. Хлобистова ЄВ/НТУУ «КПІ», ІТГІП НАНУ, The University of Economics and Humanities ІІ Гусєва, ІВ Сегеда, ЄВ Хлобистов Київ-Бєльсько-Бяла: видавець Чабаненко ЮА, 2015 | 5 | 2015 |
Аутсорсинг у готельному господарстві ІВ Сегеда Інтернет–конференції ХНУМГ ім. ОМ Бекетова, 2015 | 4 | 2015 |
Сучасні підходи до формування якісного сервісу ресторанами першого класу міста Харкова АІ Усіна, ТП Кононенко, ІВ Сегеда Коммунальное хозяйство городов, 453-460, 2012 | 4 | 2012 |
Післявоєнне відновлення туристичної індустрії України в контексті сталого розвитку Ю Краснокутська, І Сегеда, А Безпалова Економіка та суспільство, 2023 | 3 | 2023 |
Інноваційний механізм управління ресторанним бізнесом А Соколенко, К Свідло, І Сегеда, Ю Спесівцева Наука і техніка сьогодні, 2023 | 3 | 2023 |
Системи баз даних. Комп’ютерний практикум ІВ Сегеда, ОА Дацюк КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019 | 3 | 2019 |
Інструменти формування стратегії розвитку туризму в Україні: реалізація регіонального туристичного потенціалу НМ Богдан, АА Рябєв, ІВ Сегеда Інтелект XXI, 18-24, 2019 | 3 | 2019 |
Особливості та критерії параметризації використання природно-ресурсних комплексів ІВ Сегеда Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Економіка і …, 2015 | 3 | 2015 |
Організація послуг харчування АІ Усіна, ОЮ Давидова, ІВ Сегеда | 3 | 2014 |