Follow
Oksana  Zviahintseva, Оксана Звягінцева ORCID: 0000-0003-1921-4204
Oksana Zviahintseva, Оксана Звягінцева ORCID: 0000-0003-1921-4204
National Technical University "Kharkiv Polytechnic Institute". UKRAINE
Verified email at kpi.kharkov.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Research on oxidative stability of proteinfat mixture based on sesame and flax seeds for use in halva technology
A Belinska, S Bochkarev, O Varankina, V Rudniev, O Zviahintseva, ...
Технологический центр, 2019
192019
Stem Cells Take Part in Regulation of Prooxidant Activity and Immunity at Liver Fibrosis
AI Bozhkov, EM Klimova, Nikitchenko
American Journal of Biomedical and Life Sciences. Special Issue: Mechanisms …, 2014
152014
Зміна співвідношення білкових фракцій сироватки крові у укспериментальних тварин різного віку після імунізації цитотоксичною сироваткою хворих з аутоімунним захворюванням …
ОМ Клімова, ОВ Звягінцева, А Малишев
Вісник Львівського університету. Серія біологічна 55, 27 - 33, 2011
72011
Характеристика неспецифических низкомолекулярных и специфических высокомолекулярных факторов резистентности последействием стрессовых нагрузок у животных разного возраста
ОВ Звягинцева
Х, 2012
62012
Фармацевтическая биотехнология: аспекты фармацевтической химии
ЮМ Краснопольский, ОВ Звягинцева
НТУ" ХПИ", 2018
52018
Методологія інтерактивного навчання у вищій школі
ЛВ Горбунов, ОВ Звягінцева, ВІ Ворфоломєєва
Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету. Серія …, 2017
42017
DEVELOPMENT OF BIOTECHNOLOGICALLY TRANSESTERIFIED THREECOMPONENT FAT SYSTEMS STABLE TO OXIDATION.
A Belinska, O Bliznjuk, N Masalitina, I Bielykh, O Zviahintseva, T Gontar, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 125 (6), 2023
32023
Investigation of anthoicians availability in sunflower seed husks
V Papchenko, T Matveeva, A Belinska, V Rudniev, O Zviahintseva, ...
Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (36)), 31-34, 2017
32017
Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
V Ananieva, O Varankina, I Bielykh, S Samoilenko, O Zviahintseva
Технологический аудит и резервы производства 2 (3 (34)), 13-17, 2017
32017
Mathematical model for describing the post-cryopreservation viability of fruit and berry cuttings
LV Gorbunov, IV Petrov, OV Zviahintseva
Biotechnologia Acta 12 (5), 85-95, 2019
12019
Удосконалення біотехнології виробництва хлібобулочних виробів
АО Алдаркіна, ОВ Звягінцева
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019
12019
Методи розвитку критичного мислення у студентів спеціальності" Біотехнологія та біоінженерія"
ЛВ Горбунов, ДР Андрощук, ОВ Звягінцева
Національна фармацевтична академія України, 2019
12019
Удосконалення біотехнології виробництва ферментованого безалкогольного напою
АО Познякова, ОВ Звягінцева, ОМ Огурцов
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019
12019
Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition
S Bochkarev, O Varankina, I Bielykh, S Samoilenko, O Zviahintseva
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (43)), 33-36, 2018
12018
Changing metabolic functions in experimental animals after introduction of the xenobiotic, immunotropic drug and probiotic
O Zvyagintseva, E Klimova, O Lavinska, A Lenkevich
Annals of Mechnikov's Institute, 125-130, 2015
12015
Изменение соотношения белковых фракций и концентрации гуморальных сывороточных факторов у экспериментальных животных разного возраста после применения калорийно-ограниченной диеты
ЕМ Климова, ОВ Звягинцева
Клінічна та експериментальна патологія 10 (3), 83 - 88, 2011
12011
ИЗМЕНЕНИЕ СООТНОШЕНИЯ БЕЛКОВЫХ ФРАКЦИЙ И КОНЦЕНТРАЦИИ ГУМОРАЛЬНЫХ СЫВОРОТОЧНЫХ ФАКТОРОВ ПОСЛЕ ДЕЙСТВИЯ СЕРНОКИСЛОЙ МЕДИ У ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫХ ЖИВОТНЫХ
ЕМ Климова, ОВ Звягинцева, АИ Божков
Ученые записки Таврического национального университета им. В.И. Вернадского …, 2010
12010
Дослідження проліферативної активності Saccharomyces cerevisiae в біотехнології дріжджів та фізико-хімічні методи її визначення
ІА Бєлих, СІ Самойленко, ОМ Близнюк, НЮ Масалітіна, АП Бєлінська, ...
Інтегровані технології та енергозбереження, 34-48, 2023
2023
Опробування косметичної маски на основі дріжджів Saccharomyces cerevisiae
ОВ Звягінцева, ГД Буренькова
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023
2023
Застосування екстракту дріжджів в якості біологічно активної речовини в космецевтиці
ОВ Звягінцева, ГД Буренькова, АС Заварзіна, ВВ Авіна
ХІМІЯ, БІО-І ФАРМТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ, КОСМЕТИЧНІЙ …, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20