Подписаться
Oksana  Zviahintseva, Оксана Звягінцева ORCID: 0000-0003-1921-4204
Oksana Zviahintseva, Оксана Звягінцева ORCID: 0000-0003-1921-4204
National Technical University "Kharkiv Polytechnic Institute". UKRAINE
Подтвержден адрес электронной почты в домене khpi.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Research on oxidative stability of protein-fat mixture based on sesame and flax seeds for use in halva technology
A Belinska, S Bochkarev, O Varankina, V Rudniev, O Zviahintseva, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 6-14, 2019
192019
Stem Cells Take Part in Regulation of Prooxidant Activity and Immunity at Liver Fibrosis
AI Bozhkov, EM Klimova, Nikitchenko
American Journal of Biomedical and Life Sciences. Special Issue: Mechanisms …, 2014
152014
Зміна співвідношення білкових фракцій сироватки крові у укспериментальних тварин різного віку після імунізації цитотоксичною сироваткою хворих з аутоімунним захворюванням …
ОМ Клімова, ОВ Звягінцева, А Малишев
Вісник Львівського університету. Серія біологічна 55, 27 - 33, 2011
72011
Характеристика неспецифических низкомолекулярных и специфических высокомолекулярных факторов резистентности последействием стрессовых нагрузок у животных разного возраста
ОВ Звягинцева
Х, 2012
62012
Фармацевтическая биотехнология: аспекты фармацевтической химии
ЮМ Краснопольский, ОВ Звягинцева
НТУ" ХПИ", 2018
52018
Методологія інтерактивного навчання у вищій школі
ЛВ Горбунов, ОВ Звягінцева, ВІ Ворфоломєєва
Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету. Серія …, 2017
42017
DEVELOPMENT OF BIOTECHNOLOGICALLY TRANSESTERIFIED THREECOMPONENT FAT SYSTEMS STABLE TO OXIDATION.
A Belinska, O Bliznjuk, N Masalitina, I Bielykh, O Zviahintseva, T Gontar, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 125 (6), 2023
32023
Investigation of anthoicians availability in sunflower seed husks
V Papchenko, T Matveeva, A Belinska, V Rudniev, O Zviahintseva, ...
Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (36)), 31-34, 2017
32017
Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
V Ananieva, O Varankina, I Bielykh, S Samoilenko, O Zviahintseva
Технологический аудит и резервы производства 2 (3 (34)), 13-17, 2017
32017
Mathematical model for describing the post-cryopreservation viability of fruit and berry cuttings
LV Gorbunov, IV Petrov, OV Zviahintseva
Biotechnologia Acta 12 (5), 85-95, 2019
12019
Удосконалення біотехнології виробництва хлібобулочних виробів
АО Алдаркіна, ОВ Звягінцева
Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези …, 2019
12019
Удосконалення біотехнології виробництва ферментованого безалкогольного напою
АО Познякова, ОВ Звягінцева, ОМ Огурцов
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019
12019
Методи розвитку критичного мислення у студентів спеціальності''Біотехнології та біоінженерія''
ЛВ Горбунов, ОВ Звягінцева, ДР Андрощук
Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я …, 2018
12018
Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition
S Bochkarev, O Varankina, I Bielykh, S Samoilenko, O Zviahintseva
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (43)), 33-36, 2018
12018
Changing metabolic functions in experimental animals after introduction of the xenobiotic, immunotropic drug and probiotic
O Zvyagintseva, E Klimova, O Lavinska, A Lenkevich
Annals of Mechnikov's Institute, 125-130, 2015
12015
Изменение соотношения белковых фракций и концентрации гуморальных сывороточных факторов у экспериментальных животных разного возраста после применения калорийно-ограниченной диеты
ЕМ Климова, ОВ Звягинцева
Клінічна та експериментальна патологія 10 (3), 83 - 88, 2011
12011
ИЗМЕНЕНИЕ СООТНОШЕНИЯ БЕЛКОВЫХ ФРАКЦИЙ И КОНЦЕНТРАЦИИ ГУМОРАЛЬНЫХ СЫВОРОТОЧНЫХ ФАКТОРОВ ПОСЛЕ ДЕЙСТВИЯ СЕРНОКИСЛОЙ МЕДИ У ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫХ ЖИВОТНЫХ
ЕМ Климова, ОВ Звягинцева, АИ Божков
Ученые записки Таврического национального университета им. В.И. Вернадского …, 2010
12010
Дослідження проліферативної активності Saccharomyces cerevisiae в біотехнології дріжджів та фізико-хімічні методи її визначення
ІА Бєлих, СІ Самойленко, ОМ Близнюк, НЮ Масалітіна, АП Бєлінська, ...
Інтегровані технології та енергозбереження, 34-48, 2023
2023
Опробування косметичної маски на основі дріжджів Saccharomyces cerevisiae
ОВ Звягінцева, ГД Буренькова
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023
2023
Застосування екстракту дріжджів в якості біологічно активної речовини в космецевтиці
ОВ Звягінцева, ГД Буренькова, АС Заварзіна, ВВ Авіна
ХІМІЯ, БІО-І ФАРМТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ, КОСМЕТИЧНІЙ …, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20