Follow
Шутюк Віталій/ Виталий Шутюк/ Vitaliy Shutyuk
Шутюк Віталій/ Виталий Шутюк/ Vitaliy Shutyuk
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Логістика
ВМ Марченко, ВВ Шутюк
722022
Study of the use of edible powders in tomato sauce technologies
О Benderska, А Bessarab, V Shutyuk
Харчова наука і технологія, 55-60, 2018
162018
The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products
V Shutyuk, S Vasilenko, А Bessarab, O Benderska
Харчова наука і технологія, 56-60, 2016
152016
Research of fatty acid composition of tomato seeds
O Benderska, O Bessarab, V Shutyuk
Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (42)), 24-27, 2018
102018
Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях
ВВ Шутюк, СМ Василенко, ОС Бессараб, ВП Василів
92013
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality
O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018
72018
Ways of reducing nitrogen oxides in the drying agent to improve beet pulp quality
V Shutyuk, A Bessarab, S Vasylenko
72014
Best available technology-innovative methodological framework efficiency of sugar production.
T Vasylenko, S Vasylenko, J Sidneva, V Shutiuk
Ukrainian food journal 3 (1), 2014
62014
Математичне моделювання сушіння харчових продуктів перегрітою парою
ВВ Шутюк, СМ Василенко, ОС Бессараб
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 120-126, 2013
62013
Теплообмін у плівкових течіях у роторно-плівкових апаратах із роторами спірального типу
СМ Василенко, ТО Ващук, ВІ Бондар, ВВ Шутюк, СМ Самійленко
62009
Огляд ринку рибної продукції в Україні
ОВ Гордієнко, МК Чиженко, ВВ Шутюк
42019
Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів
ВВ Шутюк
42015
The formation of carcinogenic compounds in production of foodstuffs
A Bessarab, V Shutyuk
42013
Entropy analysis of heat exchanging appliances
S Samiilenko, S Vasylenko, V Shutyuk
42013
Методологічні засади термодинамічного аналізу теплообмінних систем цукрового виробництва. Частина 1
СМ Самійленко, СМ Василенко, ОФ Буляндра, КО Штангеєв, ...
42012
Biological value of tomato processing by-products
O Benderska, M Kashkano, B Iegorov, V Shutyuk, A Bessarab
Food Science and Technology 15 (1), 2021
32021
Дослідження технологічних режимів сушіння томатів
ВО Гаврилюк, ОС Соловей, ВВ Шутюк
32017
Определение содержания тяжелых металлов и нитрозосоединений в концентрированных томатопродуктах
ОВ Бендерская, ВВ Шутюк, АС Бессараб
БГАТУ, 2017
32017
Дослідження кінетики регідратації висушеної рослинної сировини
ВВ Шутюк, ОС Бессараб, СМ Самійленко, ЮО Цьомка, ГМ Омельченко
32014
Analysis of the process of formation of n-nitrosodimethylamine in brewer’s malt
V Shutyuk, A Bessarab, T Haralanova, S Vasylenko
32014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20