Технології поводження з технологічними відходами харчової промисловості СМ Бондар | 5 | 2010 |
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2019 | 3 | 2019 |
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки A Trubnikova, O Chabanova, T Sharakhmatova, S Bondar, Y Savchak Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018 | 3 | 2018 |
Обґрунтування рецептур дієтичних напоїв на основі сироватки ОБ Чабанова, СІ Вікуль, СМ Бондар, ОФ Нєдова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-191, 2014 | 2 | 2014 |
Дослідження процесу регенерації мембран у технологіях переробки рослинних відходів СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Чабанова Харчова наука і технологія, 112-113, 2013 | 2 | 2013 |
Отримання безлактозного концентрату маслянки СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Трубнікова, КС Мамінтова | 1 | 2017 |
Дослідження мембранного процесу очищення стічних вод олійножирової промисловості СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Чабанова Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 1 | 2015 |
Системний вплив озонування на стічні води СМ Бондар, ОБ Чабанова, ОІ Шевченко | | 2022 |
РОЗРОБКА ЕФЕКТИВНОГО МЕТОДУ УТИЛІЗАЦІЇ ВТОРИННИХ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА ТА ФРУКТІВ С Бондар, О Чабанова, А Трубнікова Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021 | | 2021 |
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИДАЛЕННЯ ЛАКТОЗИ З МАСЛЯНКИ АА Трубнікова, СМ Бондар, ОБ Чабанова The 3rd International scientific and practical conference “European …, 2021 | | 2021 |
Застосування нанофільтрації для регулювання властивостей вторинних продуктів переробки тваринної сировини СМ Бондар, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, ... Одеська національна академія харчових технологій, 2021 | | 2021 |
Застосування мембранної технології у переробці вторинної молочної сировини ОБ Чабанова, СМ Бондар, АА Трубнікова, ЄО Котляр | | 2021 |
123328 Спосіб виробництва низьколактозного морозива СМ Бондар, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, ... | | 2021 |
Проблематика забезпечення питною водою СМ Бондар, АА Трубнікова | | 2021 |
Ресурсоощадна технологічна схема переробки вторинної молочної сировини АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова | | 2021 |
147065 Спосіб біологічного очищення оборотних вод рибницьких господарств індустріального типу АВ Пашняк, ГВ Крусір, ВІ Соколова, СМ Бондар, ІО Кузнецова, ... | | 2021 |
НЕБЕЗПЕКА ОБ'ЄКТІВ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ СМ Бондар Головний редактор, канд. техн. наук, доцент ОМ Кананихіна, 225, 2021 | | 2021 |
123281 Спосіб виробництва м'якого низьколактозного морозива СМ Бондар, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, ... | | 2021 |
МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ОПТИМІЗОВАНОЇ РЕЦЕПТУРИ НИЗЬКОЛАКТОЗНОГО СИНБІОТИЧНОГО ЙОГУРТОВОГО МОРОЗИВА АА ТРУБНІКОВА, ОБ ЧАБАНОВА, СМ БОНДАР, ТЄ ШАРАХМАТОВА, ... Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 11 (2), 2020 | | 2020 |
Енергоощадні технології переробки рідких відходів харчових підприємств СМ Бондар | | 2020 |