Подписаться
Сергій Бондар
Сергій Бондар
Одеський національний технологічни університет (Odesa National Univesity of Technology)
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технології поводження з технологічними відходами харчової промисловості
СМ Бондар
52010
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки
АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2019
32019
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки
A Trubnikova, O Chabanova, T Sharakhmatova, S Bondar, Y Savchak
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
32018
Обґрунтування рецептур дієтичних напоїв на основі сироватки
ОБ Чабанова, СІ Вікуль, СМ Бондар, ОФ Нєдова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-191, 2014
22014
Дослідження процесу регенерації мембран у технологіях переробки рослинних відходів
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 112-113, 2013
22013
Отримання безлактозного концентрату маслянки
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Трубнікова, КС Мамінтова
12017
Дослідження мембранного процесу очищення стічних вод олійножирової промисловості
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Системний вплив озонування на стічні води
СМ Бондар, ОБ Чабанова, ОІ Шевченко
2022
РОЗРОБКА ЕФЕКТИВНОГО МЕТОДУ УТИЛІЗАЦІЇ ВТОРИННИХ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА ТА ФРУКТІВ
С Бондар, О Чабанова, А Трубнікова
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
2021
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИДАЛЕННЯ ЛАКТОЗИ З МАСЛЯНКИ
АА Трубнікова, СМ Бондар, ОБ Чабанова
The 3rd International scientific and practical conference “European …, 2021
2021
Застосування нанофільтрації для регулювання властивостей вторинних продуктів переробки тваринної сировини
СМ Бондар, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, ...
Одеська національна академія харчових технологій, 2021
2021
Застосування мембранної технології у переробці вторинної молочної сировини
ОБ Чабанова, СМ Бондар, АА Трубнікова, ЄО Котляр
2021
123328 Спосіб виробництва низьколактозного морозива
СМ Бондар, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, ...
2021
Проблематика забезпечення питною водою
СМ Бондар, АА Трубнікова
2021
Ресурсоощадна технологічна схема переробки вторинної молочної сировини
АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова
2021
147065 Спосіб біологічного очищення оборотних вод рибницьких господарств індустріального типу
АВ Пашняк, ГВ Крусір, ВІ Соколова, СМ Бондар, ІО Кузнецова, ...
2021
НЕБЕЗПЕКА ОБ'ЄКТІВ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ
СМ Бондар
Головний редактор, канд. техн. наук, доцент ОМ Кананихіна, 225, 2021
2021
123281 Спосіб виробництва м'якого низьколактозного морозива
СМ Бондар, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, ...
2021
МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ОПТИМІЗОВАНОЇ РЕЦЕПТУРИ НИЗЬКОЛАКТОЗНОГО СИНБІОТИЧНОГО ЙОГУРТОВОГО МОРОЗИВА
АА ТРУБНІКОВА, ОБ ЧАБАНОВА, СМ БОНДАР, ТЄ ШАРАХМАТОВА, ...
Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 11 (2), 2020
2020
Енергоощадні технології переробки рідких відходів харчових підприємств
СМ Бондар
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20