Підписатись
Юрій Бургу Юрий Бургу
Юрій Бургу Юрий Бургу
Poltava University of Economics and Trade
Підтверджена електронна адреса в puet.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Методологія і організація наукових досліджень: навч. посіб.
ЮГБ Г.О. Бірта
217*2014
Белковый состав крови свиней при разной интенсивности выращивания
ГА Бирта
Зоотехния, 30-31, 2002
442002
Товарознавство м’яса
ГО Бірта, ЮГ Бургу
Навчальний посібник–К.: Центр учбової літератури, 125-128, 2011
372011
Основи рослинництва і тваринництва
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЗП Рачинська, ЗЯ Котова
GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021
242021
Стрессчувствительность чистопородных и помесных поросят
Ю Бургу
Свиноводство, 8-9, 2005
242005
Відгодівельні, забійні та м’ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивності
ГО Бірта, ЮГ Бургу
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 49-51, 2012
182012
Гематологические показатели свиней новых мясных генотипов
Ю Бургу
Свиноводство, 6-7, 2001
182001
Мясные качества свиней разных генотипов в зависимости от влияния на них паратипических факторов
ГА Бирта, ЮГ Бургу, ЮВ Моторный
Вiсник Полтавської державної аграрної академії, 106-110, 2008
172008
Методика вивчення емоційності свиней методом «відкритого поля»
СВ Акімов, ЮГ Бургу, АН Оксинюк
ОВ Квасницького УААН. Полтава, 69-72, 2005
122005
Поведенческие реакции свиней разных генотипов
Л Перетятько, С Акимов, Ю Бургу
Свиноводство, 6-7, 2004
112004
Гістоструктурний аналіз м’язової тканини свиней
ВП Рибалко, ГО Бірта, ЮГ Бургу
Свинарство, 145-149, 2014
102014
Формування м’ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней
ГО Бірта, ЮГ Бургу
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 108-112, 2012
102012
Приспособленность свиней разных пород к современным технологиям
СВ Акимов, ЮГ Бургу
Зоотехния, 22-24, 2002
92002
М’ясо-сальна продуктивність помісних свиней
ГО Бірта, ЮГ Бургу
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 91-95, 2012
72012
Влияние генотипа на мясные качества свиней
ГА Бирта, ЮГ Бургу
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 112-114, 2012
72012
Влияние уровня кормления на убойные качества свиней
В Рыбалко, Г БИРТА, Ю БУРГУ
Свиноводство, 16-17, 2010
72010
Прижизненное определение толщины шпика как метод изучения мясо-сальных качеств свиней
В Рыбалко, Г Бирта, Ю Бургу
Свиноводство, 46-47, 2010
72010
Качество мяса свинины разных генотипов
В Рыбалко, Г Бирта, Ю Бургу
Свиноводство, 22-25, 2011
62011
Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала
ГО Бірта, ЮГ Бургу
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 66-69, 2013
52013
Вітчизняний та зарубіжний досвід управління якістю м" ясної продукції
ГО Бірта, ЮГ Бургу
Вінниця, 2012
52012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20