Пенчук Юрій Миколайович/Пенчук Юрий Николаевич/Penchuk Yuri
Пенчук Юрій Миколайович/Пенчук Юрий Николаевич/Penchuk Yuri
кафедра біотехнології і мікробіології, Національний університет харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технології мікробного синтезу лікарських засобів: Навч. посіб
ЛМ Буценко, ЮМ Пенчук, ТП Пирог
К.: НУХТ, 2010
15*2010
Використання рекомбінантних мікроорганізмів для створення сучасних пробіотичних препаратів
ОІ Скроцька, СО Старовойтова, ЮМ Пенчук, ЯВ Гавриш
92012
Применение иммобилизованных индукторов в технологии получения природных интерферонов I типа в культурах клеток. Использование гранулированных носителей
ЮН ПЕНЧУК, СВ ВЕРЕВКА
Биотехнология, 30, 2006
82006
Технологія пробіотиків
СО Старовойтова, ОІ Скроцька, ЮМ Пенчук, ТП Пирог
НУХТ, 2012
62012
Сапропелеві поклади придніпровської зони Переяслав-Хмельницького району
ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 33-39, 2016
22016
Сучасний стан продовольчої безпеки в Україні
ГС Пенчук, ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 38-45, 2016
12016
Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел
ОІ Скроцька, ЮМ Пенчук, СО Скроцький, ММ Гавриленко, ГФ Смірнова
12010
Нетрадиційні продуценти поверхнево-активних речовин
ТП Пирог, АО Мартинюк, ЮМ Пенчук, ФВ Мучник
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 15-30, 2019
2019
Одержання підсолоджувачів мікробним синтезом
ЮМ Гайдук, ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 29-40, 2019
2019
Редакційна колегія
ТП Пирог, ОІ Скроцька, ЮМ Пенчук
2018
Інтенсифікація синтезу практично важливих мікробних метаболітів на суміші субстратів
ТП Пирог, АЮ Герштман, ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 41-56, 2018
2018
Розмаїття мікробних вторинних метаболітів
КР Кондрашевська, ІВ Ключка, ТП Пирог, ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 44-60, 2018
2018
ВИКОРИСТАННЯ ПІДСОЛОДЖУВАЧІВ В ФАРМАЦЕВТИЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Ю Гайдук, Ю Пенчук
Редакційна колегія, 18, 2018
2018
Редакційна колегія
А Українець, О Шевченко, Ю Пенчук, А Заїнчковський, А Ладанюк, ...
2015
Вакцина на основі Salmonella enterica як профілактика губчастої енцефалопатії у тварин
П Писаренко, ЮМ Пенчук
2014
Технологічні аспекти одержання пробіотиків
СО Старовойтова, ОІ Скроцька, ЮМ Пенчук, ЮМ Дорошко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 69-77, 2014
2014
Synthesis of exopolysaccharide ethapolan during cultivation of auxotroph Acinetobacter sp. Imv b-7005 in the medium with sunflower oil
MO Ivahniuk, TP Pirog, YM Penchuk
APRIORI. Cерия: Естественные и технические науки, 5-5, 2014
2014
Виховна робота наставника академічної групи
ЮМ Пенчук
2013
Підбір оптимального складу поживного середовища та умов культивування Aspergillus sp. 262–продуцента ферментів целю-лолітичного комплексу
ЮЮ Лапська, ЄО Омельчук, ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 36-40, 2013
2013
Сучасний стан та перспективи біотехнологічних методів виробництва амінокислот
МК Васильківська, ЮМ Пенчук
2012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20