Підписатись
Пенчук Юрій Миколайович/Пенчук Юрий Николаевич/Penchuk Yurii
Пенчук Юрій Миколайович/Пенчук Юрий Николаевич/Penchuk Yurii
кафедра біомедицини, Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Підтверджена електронна адреса в knu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технології мікробного синтезу лікарських засобів: Навч. посіб
ЛМ Буценко, ЮМ Пенчук, ТП Пирог
К.: НУХТ 323, 100, 2010
412010
Технологія пробіотиків
СО Старовойтова, ОІ Скроцька, ЮМ Пенчук, ТП Пирог
НУХТ, 2012
202012
Використання рекомбінантних мікроорганізмів для створення сучасних пробіотичних препаратів
ОІ Скроцька, СО Старовойтова, ЮМ Пенчук, ЯВ Гавриш
122012
Применение иммобилизованных индукторов в технологии получения природных интерферонов I типа в культурах клеток. Использование гранулированных носителей
ЮН ПЕНЧУК, СВ ВЕРЕВКА
Биотехнология, 30, 2006
82006
Біохімічні основи мікробного синтезу: підручник–К
ТП Пирог, ЮМ Пенчук
Видавництво Ліра-К, 2020
72020
Сучасний стан та перспективи біотехнологічних методів виробництва амінокислот
МК Васильківська, ЮМ Пенчук
52012
Сучасний стан продовольчої безпеки в Україні
ГС Пенчук, ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 38-45, 2016
42016
Отримання біогенних наночасток срібла з використанням дріжджів та перспективи їх застосування у протимікробній терапії
ЄІ Харченко, ЮВ Лазюка, ОІ Скроцька, ЮМ Пенчук
32021
Сапропелеві поклади придніпровської зони Переяслав-Хмельницького району
ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 33-39, 2016
32016
Одержання підсолоджувачів мікробним синтезом
ЮМ Гайдук, ЮМ Пенчук
22019
Розмаїття мікробних вторинних метаболітів
КР Кондрашевська, ІВ Ключка, ТП Пирог, ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 44-60, 2018
22018
Підбір оптимального складу поживного середовища та умов культивування Aspergillus sp. 262–продуцента ферментів целю-лолітичного комплексу
ЮЮ Лапська, ЄО Омельчук, ЮМ Пенчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 36-40, 2013
22013
Технологічні аспекти одержання пробіотиків
СО Старовойтова, ОІ Скроцька, ЮМ Пенчук, ЮМ Дорошко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 69-77, 2014
12014
Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел
ОІ Скроцька, ЮМ Пенчук, СО Скроцький, ММ Гавриленко, ГФ Смірнова
12010
Технологія отримання препаратів інтерферонів І типу з використанням індукторної системи багаторазової дії
ЮМ Пенчук
12007
Біотехнологічні особливості отримання органічних сполук, що використовуються у виробництві пластифікаторів
ОІ Скроцька, КО Цвєтков, ЮМ Пенчук
2023
OBTAINING BIOGENIC SILVER NANOPARTICLES USING YEAST AND PROSPECTS FOR THEIR APPLICATION IN ANTIMICROBIAL THERAPY
Y Kharchenko, Y Laziuka, O Skrotska, Y Penchuk
Редакційна колегія, 32, 2021
2021
Нетрадиційні продуценти поверхнево-активних речовин
ТП Пирог, АО Мартинюк, ЮМ Пенчук, ФВ Мучник
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 15-30, 2019
2019
INTENSIFICATION OF SYNTHESIS OF PRACTICALLY IMPORTANT MICROBIAL METABOLITES ON SUBSTRATES MIXTURE
T Pirog, A Gershtman, Y Penchuk
Редакційна колегія, 41, 2018
2018
ВИКОРИСТАННЯ ПІДСОЛОДЖУВАЧІВ В ФАРМАЦЕВТИЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Ю Гайдук, Ю Пенчук
Редакційна колегія, 18, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20