Follow
Вікторія Сапіга
Вікторія Сапіга
Other namesVictoria Sapiga, Viktoria Sapiga, Вікторія Ярославівна Сапіга
Асистент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with protein
G Polishchuk, O Kochubei-Lytvynenko, O Bass, A Mykhalevych, V Sapigа
102021
Enzymatic destruction of protopectin in vegetable raw materials to increase its structuring ability in ice cream
V Sapiga, G Polishchuk, N Breus
92021
Scientific explanation of the composition and technological modes of manufacture of dairy ice cream with vegetable puree
V Sapiga, G Polischuk, T Osmak, A Mykhalevych, M Maslikov
Ukrainian Journal of Food Science 7 (1), 83-91, 2019
92019
Study of Water Freezing in Low-Fat Milky Ice Cream with Oat β-Glucan and Its Influence on Quality Indicators
M Buniowska-Olejnik, A Mykhalevych, G Polishchuk, V Sapiga, ...
Molecules 28 (7), 2924, 2023
72023
Polyfunctional properties of oat β-glucan in the composition of milk-vegetable ice cream
V Sapiga, G Polishchuk, M Buniowska
72021
Functional and technological properties of oat beta-glucan in acidophilic-whey ice cream
A Mykhalevych, V Sapiga, G Polischuk, T Osmak
Food and Environment Safety Journal 21 (2), 2022
62022
Вплив овочевих пюре різних способів оброблення на органолептичні та фізико-хімічні показники морозива молочного
ВЯ Сапіга, ГЄ Поліщук
22023
OVERCOMING PROTEIN DEFICIENCY-A CURRENT ISSUE OF CONTEMPORANEITY
T Osmak, A Mykhalevych, G Polischuk, V Sapiga
Selected papers of the ІII International Conference on European Dimensions …, 2021
22021
Порівняльний аналіз структуруючої здатності овочевих пюре у складі сумішей морозива
ГЄ Поліщук, ВЯ Сапіга
22021
Studie des wasseraktivität indikators in fermentierten und unfermentierten molke konzentraten
A Mykhalevych, O Bass, V Sapiga
22021
Co-gelation of pumpkin-seed protein with egg-white protein
M Tomczyńska-Mleko, K Terpiłowski, S Pérez-Huertas, V Sapiga, ...
Foods 12 (10), 2030, 2023
12023
Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів
ВЯ Сапіга, АП Михалевич, ГЄ Поліщук
12022
RESEARCH OF MILK-PROTEIN CONCENTRATES AND FRUIT VEGETABLE PUREE SURFACE ACTIVITY IN THE ICE CREAM COMPOSITION
Galyna Polischuk, Tetiana Osmak, Ulyana Kuzmyk, Viktoria Sapiga, Artur ...
Volume 58 of PROCEEDINGS includes the papers presented at the scientific …, 2019
1*2019
Influence of Plant-Based Structuring Ingredients on Physicochemical Properties of Whey Ice Creams
M Tomczyńska-Mleko, A Mykhalevych, V Sapiga, G Polishchuk, ...
Applied Sciences 14 (6), 2465, 2024
2024
Impact of Storage Conditions of Yogurt Dry Ingredients on the Physicochemical Properties of the Final Product
K Terpiłowski, I Lange, K Kowalczyk, M Tomczyńska-Mleko, V Sapiga, ...
Applied Sciences 13 (24), 13201, 2023
2023
Обґрунтува́ння технологічних аспектів виробництва алкогольного морозива
ВМ Ковбаса, ТГ Осьмак, УГ Бандура, АМ Куц, МВ Бондар, ВЯ Cапіга
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 14-23, 2023
2023
INFLUENCE OF VEGETABLE PUREES PROCESSED BY DIFFERENT METHODS ON THE SENSORY AND PHYSICOCHEMICAL INDICATORS OF MILK ICE CREAM
V Sapiga, G Polischuk
2023
Effect of natural ingredients on the structural-mechanical and physicochemical properties of ice cream mixes
V Sapiga, S Pérez Huertas
Natsional'nyi Universytet Kharchovykh Tekhnolohii, National University of …, 2023
2023
Co-Gelation of Pumpkin-Seed Protein with Egg-White Protein. Foods 2023, 12, 2030
K Terpiłowski, S Pérez-Huertas, V Sapiga, G Polischuk, B Sołowiej, ...
2023
Розробка рецептур морозива з ферментованою овочевою сировиною
ВЯ Сапіга, ГЄ Поліщук
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20