Follow
Ольга Крупа (Рибак) / Olha Krupa (Rybak)
Ольга Крупа (Рибак) / Olha Krupa (Rybak)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Verified email at tntu.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Some aspects of the formation of emulsions and foams in food industry
O Rybak
Ukrainian journal of food science, 41-49, 2013
232013
The role of milk proteins in the structure formation of dairy products
O Rybak
Ukrainian food journal, 350-360, 2014
152014
Milk fat in structure formation of dairy products: a review
O Rybak
Ukrainian Food Journal 3 (5), 499-514, 2016
112016
Investigation of water binding in sponge cake with extruded corn meal
T Lisovska, O Rybak, M Kuhtyn, N Chorna
Ukrainian food journal 4 (3), 413-422, 2015
82015
Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
V Yukalo, K Krupa
Ukrainian food journal, 417-432, 2017
62017
Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
V Yukalo, K Krupa
Ukrainian food journal, 417-432, 2017
62017
Electrophoretic systems for preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk
V Yukalo, L Storozh, K Datsyshyn, O Krupa
Харчова наука і технологія, 26-32, 2018
52018
Obtaining of β-LG, α-LA and BSA protein fractions from milk whey.
V Yukalo, K Datsyshyn, O Krupa, N Pavlistova
Ukrainian Food Journal 8 (4), 788-798, 2019
22019
Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides
V Yukalo, O Krupa, L Storozh
Ukrainian food journal, 61-69, 2019
22019
Вплив технологічних режимів виробництва морозива з вівсяним борошном на формування його структури
ГЄ Поліщук, ГЕ Полищук, G Polischuk, ОМ Рибак, ОН Рыбак, O Rybak
2*2014
Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів
ВГ Юкало, К Дацишин, ЛА Сторож, О Крупа
Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та …, 2020
12020
Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна в процесі зберігання
Т Лісовська, О Рибак, Н Чорна, О Вічко
Продовольча індустрія АПК, 23-28, 2016
12016
Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
В Юкало, А Юкало, О Рибак, Л Сторож, КЄ Дацишин, L Storozh, ...
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
The oatmeal using for improving of ice cream structure
O Rybak
Ukrainian food journal, 499-509, 2013
12013
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини
ОМ Рибак, ОН Рыбак, O Rybak
12011
Розроблення математичних моделей для прогнозування реологічних характеристик морозива з нетрадиційними рецептурними компонентами
ГЄ Поліщук, ОМ Рибак, НМ Бреус
12008
Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення
О Смачило, О Крупа
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
2019
Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах
ВГ Юкало, ОМ Крупа
2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1.: Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт
ОМ Крупа, ЛА Сторож, КЄ Дацишин
2018
Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk
ВГ Юкало, ЛА Сторож, КЄ Дацишин, ОМ Крупа
2018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20