Підписатись
Ольга Крупа (Рибак) / Olha Krupa (Rybak)
Ольга Крупа (Рибак) / Olha Krupa (Rybak)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Some aspects of the formation of emulsions and foams in food industry
O Rybak
Ukrainian journal of food science, 41-49, 2013
232013
Milk fat in structure formation of dairy products: a review
O Rybak
Ukrainian Food Journal 3 (5), 499-514, 2016
222016
The role of milk proteins in the structure formation of dairy products
O Rybak
Ukrainian Food Journal, 350-360, 2014
212014
ПРАКТИКУМ З ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
ОВ Грек, НМ Ющенко, ТГ Осьмак, ОО Онопрійчук, ОМ Рибак, АВ Тимчук, ...
192016
Electrophoretic systems for preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk
V Yukalo, L Storozh, K Datsyshyn, O Krupa
Харчова наука і технологія, 26-32, 2018
112018
Investigation of water binding in sponge cake with extruded corn meal
T Lisovska, O Rybak, M Kuhtyn, N Chorna
Ukrainian food journal 4 (3), 413-422, 2015
102015
Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
V Yukalo, K Krupa
Ukrainian food journal, 417-432, 2017
72017
Вплив технологічних режимів виробництва морозива з вівсяним борошном на формування його структури
ГЄ Поліщук, ГЕ Полищук, G Polischuk, ОМ Рибак, ОН Рыбак, O Rybak
7*2014
The oatmeal using for improving of ice cream structure
O Rybak
Ukrainian food journal, 499-509, 2013
42013
Obtaining of β-LG, α-LA and BSA protein fractions from milk whey.
V Yukalo, K Datsyshyn, O Krupa, N Pavlistova
Ukrainian Food Journal 8 (4), 788-798, 2019
32019
Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides
V Yukalo, O Krupa, L Storozh
Ukrainian food journal, 61-69, 2019
32019
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання …
ОМ Рибак, O Rybak, ЛА Сторож, L Storosh
ТНТУ, 2016
32016
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва»(6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання …
ОМ Рибак, ЛА Сторож
ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016
3*2016
ЕКСПРЕС-АНАЛІЗ КАЗЕЇНІВ КОРОВ’ЯЧОГО МОЛОКА
ВГ Юкало, ОМ Крупа, ЛА Сторож
Редакційна колегія, 128, 2022
22022
Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна в процесі зберігання
Т Лісовська, О Рибак, Н Чорна, О Вічко
Продовольча індустрія АПК, 23-28, 2016
22016
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини
ОМ Рибак, ОН Рыбак, O Rybak
22011
Розроблення математичних моделей для прогнозування реологічних характеристик морозива з нетрадиційними рецептурними компонентами
ГЄ Поліщук, ОМ Рибак, НМ Бреус
22008
Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів
ВГ Юкало, К Дацишин, ЛА Сторож, О Крупа
Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та …, 2020
12020
Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення
О Смачило, О Крупа
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
12019
Проектування підприємств молочної промисловості: курс лекцій
О Крупа
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20