Подписаться
Радзімовська Ольга
Радзімовська Ольга
викладач ГРС, ЛДУФК
Подтвержден адрес электронной почты в домене ldufk.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
МЗ Паска
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в …, 2020
122020
Інновації в готельно-ресторанній індустрії
МЗ Паска, ОВ Радзімовська, ІІ Гузенко, АЮ Гузенко, ВЗ Холявка
Humanities Studies, 153-159, 2022
32022
Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
МЗ Паска, ОВ Радзімовська, МІ Бурак
22020
Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова
О Радзімовська, М Паска, В Холявка
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
22020
Practical Aspect Of Hospitality Staff Creativity
U Huzar, M Paska, O Radzimovska
Baltic Journal of Economic Studies 9 (2), 104-109, 2023
12023
Ресторанний туризм як новий напрям на туристичному ринку Львівщини
МЗ Паска, ОВ Радзімовська
CумДПУ імені АС Макаренка, Сумський відділ Українського географічного товариства, 2022
12022
Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
МЗ Паска, ОВ Радзімовська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
12021
АНАЛІЗ РИНКУ ВИНА РІЗНИХ РЕГІОНІВ СВІТУ У РЕСТОРАНІ-КРАМНИЦІ «ВИНО & М'ЯСО» У КОНТЕКСТІ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ
Р Калитин, О Радзімовська, М Паска
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
12021
Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну
МЗ Паска, ОВ Радзімовська, МЮ Артемчук
Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті …, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ ЕТНІЧНИХ ЗАКЛАДІВ І РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
М ПАСКА, О БОРАТИНСЬКИЙ, О РАДЗІМОВСЬКА
МОЛОДА СПОРТИВНА НАУКА УКРАЇНИ 1, 2023
2023
СТИЛЬ СТРАВ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ
І Гузенко, О Радзімовська
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022
2022
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В СУЧАСНИХ ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
О Радзімовська, М Паска
2022
ЛОКАЛЬНА КУХНЯ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ТРЕНД РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ТУРИЗМУ В РЕГІОНІ
О РАДЗІМОВСЬКА, М ПАСКА
МОЛОДА СПОРТИВНА НАУКА УКРАЇНИ, 2022
2022
Ольга Давидова
В Холявка, О Радзімовська
І 66 Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез, 365, 2022
2022
Мар’яна Мосійчук
М Паска, О Радзімовська
І 66 Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез, 168, 2022
2022
ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИХ СТРАВ ДЕЛІКАТЕСНОЇ ГРУПИ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Н Фітель, О Радзімовська
І 66 Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез, 209, 2022
2022
Христина Сікута
М Паска, О Радзімовська
І 66 Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез, 191, 2022
2022
МЗ ПАСКА
ОВ РАДЗІМОВСЬКА
Рекомендовано до друку та поширення через мережу Інтернет Науково-технічною …, 2022
2022
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ТУРИЗМУ
О Радзімовська, М Паска
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
74. АСПЕКТИ РОЗРОБКИ НОВИХ ВИДІВ ДЕЛІКАТЕСНИХ ПРОДУКТІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
МЗ Паска, ОВ Радзімовська, М Бурак
Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі, 154, 2020
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20