Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення МЗ Паска Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в …, 2020 | 12 | 2020 |
Інновації в готельно-ресторанній індустрії МЗ Паска, ОВ Радзімовська, ІІ Гузенко, АЮ Гузенко, ВЗ Холявка Humanities Studies, 153-159, 2022 | 3 | 2022 |
Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення МЗ Паска, ОВ Радзімовська, МІ Бурак | 2 | 2020 |
Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова О Радзімовська, М Паска, В Холявка СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020 | 2 | 2020 |
Practical Aspect Of Hospitality Staff Creativity U Huzar, M Paska, O Radzimovska Baltic Journal of Economic Studies 9 (2), 104-109, 2023 | 1 | 2023 |
Ресторанний туризм як новий напрям на туристичному ринку Львівщини МЗ Паска, ОВ Радзімовська CумДПУ імені АС Макаренка, Сумський відділ Українського географічного товариства, 2022 | 1 | 2022 |
Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення МЗ Паска, ОВ Радзімовська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | 1 | 2021 |
АНАЛІЗ РИНКУ ВИНА РІЗНИХ РЕГІОНІВ СВІТУ У РЕСТОРАНІ-КРАМНИЦІ «ВИНО & М'ЯСО» У КОНТЕКСТІ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ Р Калитин, О Радзімовська, М Паска СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | 1 | 2021 |
Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну МЗ Паска, ОВ Радзімовська, МЮ Артемчук Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті …, 2023 | | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ ЕТНІЧНИХ ЗАКЛАДІВ І РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ М ПАСКА, О БОРАТИНСЬКИЙ, О РАДЗІМОВСЬКА МОЛОДА СПОРТИВНА НАУКА УКРАЇНИ 1, 2023 | | 2023 |
СТИЛЬ СТРАВ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ І Гузенко, О Радзімовська СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022 | | 2022 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В СУЧАСНИХ ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА О Радзімовська, М Паска | | 2022 |
ЛОКАЛЬНА КУХНЯ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ТРЕНД РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ТУРИЗМУ В РЕГІОНІ О РАДЗІМОВСЬКА, М ПАСКА МОЛОДА СПОРТИВНА НАУКА УКРАЇНИ, 2022 | | 2022 |
Ольга Давидова В Холявка, О Радзімовська І 66 Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез, 365, 2022 | | 2022 |
Мар’яна Мосійчук М Паска, О Радзімовська І 66 Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез, 168, 2022 | | 2022 |
ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИХ СТРАВ ДЕЛІКАТЕСНОЇ ГРУПИ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Н Фітель, О Радзімовська І 66 Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез, 209, 2022 | | 2022 |
Христина Сікута М Паска, О Радзімовська І 66 Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез, 191, 2022 | | 2022 |
МЗ ПАСКА ОВ РАДЗІМОВСЬКА Рекомендовано до друку та поширення через мережу Інтернет Науково-технічною …, 2022 | | 2022 |
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ТУРИЗМУ О Радзімовська, М Паска СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | | 2021 |
74. АСПЕКТИ РОЗРОБКИ НОВИХ ВИДІВ ДЕЛІКАТЕСНИХ ПРОДУКТІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ МЗ Паска, ОВ Радзімовська, М Бурак Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі, 154, 2020 | | 2020 |