Follow
Василь Тищенко, V Tischenko, Василий Тищенко
Василь Тищенко, V Tischenko, Василий Тищенко
Cумський національний аграрний університет
Verified email at snau.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
34*2017
Study of functional and technological indices of meat-containing loaf with Muscovy duck meat and white carp
NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, MI Yuschko, Z Ya, E Popova
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
232018
Ekstrakt zhuravlini v texnologii varenih kovbas z myasom vodoplavnoyi ptyci
N Bozhko, V Tishhenko, V Pasichniy
Naukoviy visnyk LNUVMBT imeni SZ Gzhyczkogo 19 (75), 106-109, 2017
21*2017
М’ясомісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки
NV Bozhko, VM Pasichniy, VV Bordunova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
19*2016
Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний
162017
Cranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowl
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichniy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
142017
Analysis of the effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads
N Bozhko, V Tishchenko, V Pasichnyi, R Svyatnenko
Ukrainian food journal, 522-532, 2019
132019
Development of meat-containing minced semi-finished products based on the locally produced raw materials
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, M Polumbryk, O Haschuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-54, 2018
132018
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний, ВИ Тищенко, НВ Божко, ...
Харківський національний технічний університет сільського господарства ім …, 2016
13*2016
Optimization of the recipes of meat loaves using hydrobionts
VI Tischenko, NV Bozhko, VM Pasichnyi
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
122017
Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat
V Pasichnyi, N Bozhko, V Tischenko, Y Kotliar
Харчова наука і технологія, 102-109, 2018
112018
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, YA Shubina, OB Kyselov, ...
102021
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition
N Bozhko, V Pasichnyi, A Marynin, V Tischenko, I Strashynskyi, O Kyselov
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 38-45, 2020
102020
Analysis of the possibility of fish and meat raw materials combination in products.
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, Y Matsuk
92020
Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, O Moroz
82019
Перспективи розведення широколапого річкового рака
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВВ Коверга, ВИ Тищенко
Сумський національний аграрний ун-т, 2011
72011
Development of meat-containing breads with hemp seed flour and turkey meat of mechanical crumbing
N Bozhko, V Pasichnyi, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ...
EUREKA: Life Sciences,(4), 34-42, 2021
52021
Балаклейська ДМ Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі
ВІ Тищенко, НВ Божко
Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. I міжнародної …, 2020
52020
Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировини
ВІ Тищенко, НВ Божко
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 114-124, 2023
42023
Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.)
N Bozhko, V Pasichnyi, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021
42021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20