Follow
Ditrich Irina,Ditrikh Iryna, Dietrich Іrina,  Дітріх Ірина Вікторівна, Дитрих Ирина Викторовна
Ditrich Irina,Ditrikh Iryna, Dietrich Іrina, Дітріх Ірина Вікторівна, Дитрих Ирина Викторовна
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ГРС
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Comprehensive evaluation of the hot sweet souffle dessert quality
VM Irina Dietrich, Oleg Kuzmin
Ukrainian Journal of Food Science 5 (1), 92-102, 2017
452017
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies
O Kuzmin, S Suikov, O Niemirich, I Ditrich, I Sylka
Ukrainian Food Journal, 239-257, 2017
172017
Комплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфле
ВМ Михайленко, ОВ Кузьмін, ІВ Дітріх
122018
Капуста сорту Романеско у рецептурі рибних напівфабрикатів
ІВ Дітріх, НВ Ільчук, ПЄ Єфімович
Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг …, 2018
82018
Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива
І Дітріх, Я Литвин
Товари і ринки, 106–112-106–112, 2015
72015
Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення
ІВ Дітріх, ВА Приступа
Харчова промисловість, 23-31, 2018
52018
Тенденції і перспективи світового ринку риби та морепродуктів
ІВ Дітріх
52014
Ринок продовольчих товарів України: реалії та перспективи:[монографія]: в 2 т/[кол. авт. ОО Шубін, ОМ Азарян та ін.]; за наук. ред. ОО Шубіна, М-во освіти і науки України …
ОО Шубін
Донецьк: ДонНУЕТ 1, 520, 2010
52010
Перспективи застосування Wellness-інновацій в індустрії гостинності
НІ Марченко, ІВ Дітріх
32020
Impovement of some functional properties of cookies with added natural components of pumpkin and chia
I Ditrikh, V Moiseieva
32017
Cпоживні властивості напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням рослинної сировини
ІВ Дітріх, МЄ Бондарчук
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 92-96, 2015
32015
Аналіз розвитку сучасного світового ринку морепродуктів
ІВ Дітріх, ЮІ Марченко
32015
Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального призначення у закладах ресторанного господарства
ІВ Дітріх
22020
Fish and vegetable schitzel for functional purpose
I Ditrikh, N Ilchuck, P Yefymovych
Наукові праці НУХТ 24 (6), 202-210, 2018
22018
Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів
ІВ Дітріх, ВА Цокало
22018
Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчування
ІВ Дітріх, НВ Ільчук
22018
Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель№ 125753)
ІВ Дітріх, ВА Цокало
22018
Formulation or recipes of functional food products based on fish raw materials, characteristics of their consumer propertie
I Ditrikh, B Saltan
22018
Розробка рецептури нового виду шоколадного брауні спеціального призначення
ІВ Дітріх, НВ Євтушенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 205-212, 2018
22018
Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування
ІВ Дітріх, ЯС Литвин
Проблеми і перспективи економіки та управління, 70-77, 2015
22015
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20