Підписатись
Ditrich Irina,Ditrikh Iryna, Dietrich Іrina,  Дітріх Ірина Вікторівна, Дитрих Ирина Викторовна
Ditrich Irina,Ditrikh Iryna, Dietrich Іrina, Дітріх Ірина Вікторівна, Дитрих Ирина Викторовна
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ГРС
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Comprehensive evaluation of the hot sweet souffle dessert quality
VM Irina Dietrich, Oleg Kuzmin
Ukrainian Journal of Food Science 5 (1), 92-102, 2017
452017
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies
O Kuzmin, S Suikov, O Niemirich, I Ditrich, I Sylka
Ukrainian Food Journal, 239-257, 2017
172017
Комплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфле
ВМ Михайленко, ОВ Кузьмін, ІВ Дітріх
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 54-59, 2018
132018
Капуста сорту Романеско у рецептурі рибних напівфабрикатів
ІВ Дітріх, НВ Ільчук, ПЄ Єфімович
Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг …, 2018
92018
Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива
І Дітріх, Я Литвин
Товари і ринки, 106–112-106–112, 2015
82015
Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення
ІВ Дітріх, ВА Приступа
Харчова промисловість, 23-31, 2018
62018
Ринок продовольчих товарів України: реалії та перспективи:[монографія]: в 2 т./[кол. авт. ОО Шубін, ОМ Азарян та ін.]; за наук. ред. ОО Шубіна, М-во освіти і науки України …
ОО Шубін
Донецьк: ДонНУЕТ 1, 520, 2010
62010
Тенденції і перспективи світового ринку риби та морепродуктів
ІВ Дітріх
52014
Cпоживні властивості напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням рослинної сировини
ІВ Дітріх, МЄ Бондарчук
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 92-96, 2015
42015
Функціональні рибні напівфабрикати з курагою для закладів ресторанного господарства
ІВ Дітріх, ЖМ Ференець
32020
Перспективи застосування Wellness-інновацій в індустрії гостинності
НІ Марченко, ІВ Дітріх
Вчені записки 31 (70), 65-70, 2020
32020
Impovement of some functional properties of cookies with added natural components of pumpkin and chia
I Ditrikh, V Moiseieva
32017
Аналіз розвитку сучасного світового ринку морепродуктів
ІВ Дітріх, ЮІ Марченко
32015
Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального призначення у закладах ресторанного господарства
ІВ Дітріх
22020
Fish and vegetable schitzel for functional purpose
I Ditrikh, N Ilchuck, P Yefymovych
Наукові праці НУХТ 24 (6), 202-210, 2018
22018
Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів
ІВ Дітріх, ВА Цокало
22018
Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчування
ІВ Дітріх, НВ Ільчук
22018
Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель№ 125753)
ІВ Дітріх, ВА Цокало
22018
Formulation or recipes of functional food products based on fish raw materials, characteristics of their consumer propertie
I Ditrikh, B Saltan
22018
Розробка рецептури нового виду шоколадного брауні спеціального призначення
ІВ Дітріх, НВ Євтушенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 205-212, 2018
22018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20