Comprehensive evaluation of the hot sweet souffle dessert quality VM Irina Dietrich, Oleg Kuzmin Ukrainian Journal of Food Science 5 (1), 92-102, 2017 | 45 | 2017 |
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies O Kuzmin, S Suikov, O Niemirich, I Ditrich, I Sylka Ukrainian Food Journal, 239-257, 2017 | 17 | 2017 |
Комплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфле ВМ Михайленко, ОВ Кузьмін, ІВ Дітріх Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 54-59, 2018 | 13 | 2018 |
Капуста сорту Романеско у рецептурі рибних напівфабрикатів ІВ Дітріх, НВ Ільчук, ПЄ Єфімович Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг …, 2018 | 9 | 2018 |
Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива І Дітріх, Я Литвин Товари і ринки, 106–112-106–112, 2015 | 8 | 2015 |
Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення ІВ Дітріх, ВА Приступа Харчова промисловість, 23-31, 2018 | 6 | 2018 |
Ринок продовольчих товарів України: реалії та перспективи:[монографія]: в 2 т./[кол. авт. ОО Шубін, ОМ Азарян та ін.]; за наук. ред. ОО Шубіна, М-во освіти і науки України … ОО Шубін Донецьк: ДонНУЕТ 1, 520, 2010 | 6 | 2010 |
Тенденції і перспективи світового ринку риби та морепродуктів ІВ Дітріх | 5 | 2014 |
Cпоживні властивості напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням рослинної сировини ІВ Дітріх, МЄ Бондарчук Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 92-96, 2015 | 4 | 2015 |
Функціональні рибні напівфабрикати з курагою для закладів ресторанного господарства ІВ Дітріх, ЖМ Ференець | 3 | 2020 |
Перспективи застосування Wellness-інновацій в індустрії гостинності НІ Марченко, ІВ Дітріх Вчені записки 31 (70), 65-70, 2020 | 3 | 2020 |
Impovement of some functional properties of cookies with added natural components of pumpkin and chia I Ditrikh, V Moiseieva | 3 | 2017 |
Аналіз розвитку сучасного світового ринку морепродуктів ІВ Дітріх, ЮІ Марченко | 3 | 2015 |
Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального призначення у закладах ресторанного господарства ІВ Дітріх | 2 | 2020 |
Fish and vegetable schitzel for functional purpose I Ditrikh, N Ilchuck, P Yefymovych Наукові праці НУХТ 24 (6), 202-210, 2018 | 2 | 2018 |
Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів ІВ Дітріх, ВА Цокало | 2 | 2018 |
Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчування ІВ Дітріх, НВ Ільчук | 2 | 2018 |
Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель№ 125753) ІВ Дітріх, ВА Цокало | 2 | 2018 |
Formulation or recipes of functional food products based on fish raw materials, characteristics of their consumer propertie I Ditrikh, B Saltan | 2 | 2018 |
Розробка рецептури нового виду шоколадного брауні спеціального призначення ІВ Дітріх, НВ Євтушенко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 205-212, 2018 | 2 | 2018 |