Технологія харчових продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Київ: КНТЕУ 1116, 2012 | 76 | 2012 |
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ... Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015 | 41 | 2015 |
Інноваційний підхід до розвитку готельних мереж ТО Марцин, ТВ Бурак, ОС Ліфіренко URL: https://www. sworld. com. ua/index. php/an-innovative-approach-to-the …, 2012 | 7 | 2012 |
Використання борошна кіноа у технології безглютенового хлібу ТО Марцин Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди: Міжнар …, 2016 | 3 | 2016 |
Сучасні тенденції розвитку ринку готельних послуг України ТО Марцин, ТВ Бурак URL: http://www. sworld. com. ua/simpoz2/141. pdf, 0 | 3 | |
Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів M PERESICHNIY, D FEDOROVA, T MARTSYN INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 5 (1 …, 2008 | 2 | 2008 |
Practical aspects of HACCP implementation in Ukrainian educational institutions TO Martsyn, OP Vitriak, DV Fedorova Publishing House “Baltija Publishing”, 2022 | 1 | 2022 |
Технологія приготування м’ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки ТО Марцин Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016 | 1 | 2016 |
Методологія підготовки фахівців готельно-ресторанної справи ФВ Григор, ТО Марцин Мир науки и инноваций 6, 77-80, 2015 | 1 | 2015 |
Універсальний дизайн в готелях України ТО Марцин, ФВ Григор Сборник научных трудов SWorld 27 (4), 83-87, 2014 | 1 | 2014 |
Харчування в закладах освіти: впровадження систем НАССР D FEDOROVA, O VITRIAK, T MARTSYN Commodities· and· markets 47 (3), 53-64, 2023 | | 2023 |
INNOVATIVE TECHNOLOGIES AND EQUIPMENT: DEVELOPMENT PROSPECTS OF THE FOOD AND RESTAURANT INDUSTRIES IY Antoniuk, AO Medvedieva, OV Batrachenko, OM Веzruchenko, ... | | 2022 |
ТЕХНОЛОГІЯ БУЛОЧКИ «РАНКОВОЇ» ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПШЕНИЧНИХ ТА ВІВСЯНИХ ВИСІВОК ТО Марцин, КС Гугайло Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019 | | 2019 |
HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України ГКС Марцин Т.О., Вітряк О.П. РОЗВИТОК ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, РЕСТОРАННОГО ТА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВ І …, 2019 | | 2019 |
КУЛІНАРНА СПАДЩИНА–ВІЗИТНА КАРТКА УКРАЇНИ ТО Марцин НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЯ, 156, 2018 | | 2018 |
Технология и качество бисквитных полуфабрикатов на основе гречневой муки для людей больных целиакией МТАДМ Павловна | | 2014 |
Modern trends of hotel services development in Ukraine T Martsyn, T Burak Modern Scientific Research and their Practical Application 11313, 330-342, 2013 | | 2013 |
ОПТИМІЗАЦІЯ НУТРІЄНТНОГО СКЛАДУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ДВ Федорова, ТО Марцин, АВ Пряхіна Сборник научных трудов SWorld 12 (3), 45-47, 2012 | | 2012 |
T. Martsyn, T. Burak PROBLEMS AND OUTLOOK OF DEVELOPMENT FOR HOTEL ECONOMY IN UKRAINE T Martsyn, T Burak Modern Scientific Research and their Practical Application 31204, 28-31, 2012 | | 2012 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ ДВ Федорова, ТО Марцин, ОМ Малькова Сборник научных трудов SWorld 8 (4), 22-28, 2011 | | 2011 |