Подписаться
Tetiana Martsyn
Tetiana Martsyn
Другие именаМарцин, Т.О., Марцин, Тетяна Олександрівна, Тетяна Марцин
Державний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knute.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
762012
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований
НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ...
Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015
412015
Інноваційний підхід до розвитку готельних мереж
ТО Марцин, ТВ Бурак, ОС Ліфіренко
URL: https://www. sworld. com. ua/index. php/an-innovative-approach-to-the …, 2012
72012
Використання борошна кіноа у технології безглютенового хлібу
ТО Марцин
Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди: Міжнар …, 2016
32016
Сучасні тенденції розвитку ринку готельних послуг України
ТО Марцин, ТВ Бурак
URL: http://www. sworld. com. ua/simpoz2/141. pdf, 0
3
Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів
M PERESICHNIY, D FEDOROVA, T MARTSYN
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 5 (1 …, 2008
22008
Practical aspects of HACCP implementation in Ukrainian educational institutions
TO Martsyn, OP Vitriak, DV Fedorova
Publishing House “Baltija Publishing”, 2022
12022
Технологія приготування м’ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки
ТО Марцин
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016
12016
Методологія підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
ФВ Григор, ТО Марцин
Мир науки и инноваций 6, 77-80, 2015
12015
Універсальний дизайн в готелях України
ТО Марцин, ФВ Григор
Сборник научных трудов SWorld 27 (4), 83-87, 2014
12014
Харчування в закладах освіти: впровадження систем НАССР
D FEDOROVA, O VITRIAK, T MARTSYN
Commodities· and· markets 47 (3), 53-64, 2023
2023
INNOVATIVE TECHNOLOGIES AND EQUIPMENT: DEVELOPMENT PROSPECTS OF THE FOOD AND RESTAURANT INDUSTRIES
IY Antoniuk, AO Medvedieva, OV Batrachenko, OM Веzruchenko, ...
2022
ТЕХНОЛОГІЯ БУЛОЧКИ «РАНКОВОЇ» ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПШЕНИЧНИХ ТА ВІВСЯНИХ ВИСІВОК
ТО Марцин, КС Гугайло
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
2019
HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України
ГКС Марцин Т.О., Вітряк О.П.
РОЗВИТОК ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, РЕСТОРАННОГО ТА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВ І …, 2019
2019
КУЛІНАРНА СПАДЩИНА–ВІЗИТНА КАРТКА УКРАЇНИ
ТО Марцин
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЯ, 156, 2018
2018
Технология и качество бисквитных полуфабрикатов на основе гречневой муки для людей больных целиакией
МТАДМ Павловна
2014
Modern trends of hotel services development in Ukraine
T Martsyn, T Burak
Modern Scientific Research and their Practical Application 11313, 330-342, 2013
2013
ОПТИМІЗАЦІЯ НУТРІЄНТНОГО СКЛАДУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ
ДВ Федорова, ТО Марцин, АВ Пряхіна
Сборник научных трудов SWorld 12 (3), 45-47, 2012
2012
T. Martsyn, T. Burak PROBLEMS AND OUTLOOK OF DEVELOPMENT FOR HOTEL ECONOMY IN UKRAINE
T Martsyn, T Burak
Modern Scientific Research and their Practical Application 31204, 28-31, 2012
2012
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ
ДВ Федорова, ТО Марцин, ОМ Малькова
Сборник научных трудов SWorld 8 (4), 22-28, 2011
2011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20