Підписатись
Сухенко Владислав Юрійович
Сухенко Владислав Юрійович
Інші іменаVladyslav Sukhenko, Vladislav Sukhenko
Cherkasy State Technological University
Підтверджена електронна адреса в chdtu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Надійність і довговічність устаткування харчових і переробних виробництв: Підручник
ЮГ Сухенко, ОА Литвиненко, ВЮ Сухенко
Харків: НУХТ, 2010
662010
Технологічні методи забезпечення довговічності обладнання харчової промисловості
ЮГ Сухенко, ОІ Некоз, МС Стечишин
К.: Елерон 108, 2, 1993
321993
Changing the quality of ground meat for sausage products in the process of grinding
Y Sukhenko, V Sukhenko, M Mushtruk, V Vasuliv, Y Boyko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-63, 2017
312017
Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation.
O Shanina, I Galyasnyj, T Gavrysh, K Dugina, Y Sukhenko, V Sukhenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 13 (1), 2019
282019
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Математичні моделі технологічних процесів лиття” для студентів денної та заочної форм навчання напряму …
МВ Босий
КНТУ, 2016
23*2016
Надiйнiсть i довговiчнiсть устаткування харчових i переробних виробництв
ЮГ Сухенко, ОА Литвиненко, ВЮ Сухенко
Киiв.-НУХТ.–2010.–547с, 2010
202010
Methods for determining the botanical origin of honey.
L Adamchuk, V Sukhenko, O Akulonok, T Bilotserkivets, V Vyshniak, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
152020
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва
ЮГ Сухенко, ІП Паламарчук, ММ Жеплінська, РІ Сивак
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
152018
Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer
K Samoichuk, D Zhuravel, N Palyanichka, V Oleksiienko, S Petrychenko, ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 14, 633-640, 2020
142020
Research on milk homogenization in the stream homogenizer with separate cream feeding.
K Samoichuk, D Zhuravel, O Viunyk, D Milko, A Bondar, Y Sukhenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 14 (1), 2020
142020
Перспективи виробництва дизельного біопалива з технічних тваринних жирів в Україні
ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
МОЛОДЬ: ОСВІТА, НАУКА, ДУХОВНІСТЬ, 721, 2011
142011
Технологiчнi методи забезпечення довговiчностi обладнання харчової промисловостi
ЮГ Сухенко, ОI Некоз, МС Стечишин
К.: Eлерон, 1993
141993
Надійність обладнання харчової галузі: навчальний посібник
ЮГ Сухенко, ІП Паламарчук, ИП Паламарчук, ММ Жеплінська, ...
ЦП «КОМПРИНТ», 2019
132019
Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: підручник/за ред. проф. ОО Серьогіна.
ЮГ Сухенко, ОО Серьогін, ВЮ Сухенко, НВ Рябоконь
Київ: ЦП КОМПРИНТ, 2016
132016
Substantiation of basic stages of gluten-free steamed bread production and its influence on quality of finished product.
O Shanina, S Minchenko, T Gavrysh, Y Sukhenko, V Sukhenko, V Vasyliv, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
112020
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
112018
Харчова та біологічна цінність насіння льону
НМ Слободянюк, ЮГ Сухенко, ІА Веретинська
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
112014
Биотопливо из отходов предприятий ресторанного хозяйства
ЮГ Сухенко, ММ Муштрук, ОВ Глоба
Научные труды SWorld 5 (2), 17-21, 2015
102015
Исследование процесса резания тонколистовых оберточных материалов в заверточных автоматах
ЮГ Сухенко
Автореф. дис.… канд. техн. наук, 1981
101981
Взаємовідносини держави та громадянського суспільства в Польщі: досвід для України
В Сухенко
Державне управління та місцеве самоврядування, 82-90, 2015
92015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20