Подписаться
Тетяна Бровенко
Тетяна Бровенко
Київський національний університет культури і мистецтв, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Подтвержден адрес электронной почты в домене knukim.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Food design as the actual direction of the interdisciplinary researches
T Brovenko, A Antonenko
Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 2018
252018
Перспективные тренды развития науки: техника и технологии
ИЯ Львович, ВА Некрасов, АП Преображенский, ОН Чопоров, ...
232016
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
ЧП" Технолог. центр", Укр. гос. ун-т ж.-д. трансп., 2018
92018
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses
O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019
72019
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Osauhing" Scientific Route", 2018
72018
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder
O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
OÜ «Scientific Route»(Estonia), 2019
32019
Практики здорового харчування: європейський досвід
НГ Босецька, ТВ БРОВЕНКО, ВВ ПЕРЕПЕЛИЦЯ
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
22022
Технологія десертів функціонального призначення
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
22022
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ ЦІННІСТЮ
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, ЮВ Земліна, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 55-65, 2021
22021
Господарська і товарознавча оцінка яблук зимових сортів
ВА Колтунов, НС Метельська, ТВ Бровенко
Харчова наука і технологія, 76-81, 2014
22014
БРЕНДІНГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА
ТВ Бровенко, ВС Швед
The 35th International scientific and practical conference “Modern methods …, 2023
12023
Удосконалення технології напівфабрикатів для піци з підвищеним вмістом харчових волокон
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
12022
Analysis and prospects of the world’s gastronomic trends
T Brovenko
Food industry of agroindustrial complex 1 (1), 2016
12016
Аналіз та перспективи розвитку світових гастрономічних трендів
Т Бровенко
Продовольча індустрія АПК, 10-13, 2016
12016
ACCREDITATION AND PROSPECTS OF HACCP SYSTEM IMPLEMENTATION IN FOOD PRODUCTION
Б Лариса, А АНТОНЕНКО, Г ТОЛОК, Т БРОВЕНКО, М КРИВОРУЧКО, ...
MEASURING AND COMPUTING DEVICES IN TECHNOLOGICAL PROCESSES, 111-116, 2024
2024
ОСОБЛИВОСТІ МІКРОХВИЛЬОВОГО НАГРІВАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ТА ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ЮВ Земліна, МЮ Криворучко, ГА Толок, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 149-156, 2023
2023
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF MICROWAVE HEATING EQUIPMENT IN THE FOOD INDUSTRY
А Антоненко, Т Бровенко, Г Толок, Н Коваленко, А Горкун, Р Ткаченко
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 27-31, 2023
2023
ОСНАЩЕННЯ МЕРЕЖЕВИМ ОБЛАДНАННЯМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ
S Korotkov, A Tverdokhleb, D Korotin, O Hunko, V Stepanchuk, ...
European Science, 61-90, 2023
2023
ТЕХНОЛОГІЯ ЛАВАША З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З КІНОА
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОВ Василенко, ...
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (2), 2023
2023
Технологія функціональних десертних страв з апіпродуктами
АВ Антоненко, ЛВ Баль-Прилипко, ТВ Бровенко, СМ Пересічна, ...
Здоров'я людини і нації, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20