Підписатись
Тетяна Бровенко
Тетяна Бровенко
Київський національний університет культури і мистецтв, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Food design as the actual direction of the interdisciplinary researches
T Brovenko, A Antonenko
Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 2018
242018
Перспективные тренды развития науки: техника и технологии
ИЯ Львович, ВА Некрасов, АП Преображенский, ОН Чопоров, ...
232016
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
ЧП" Технолог. центр", Укр. гос. ун-т ж.-д. трансп., 2018
92018
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses
O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019
72019
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Osauhing" Scientific Route", 2018
72018
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder
O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
OÜ «Scientific Route»(Estonia), 2019
32019
Практики здорового харчування: європейський досвід
НГ Босецька, ТВ БРОВЕНКО, ВВ ПЕРЕПЕЛИЦЯ
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
22022
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ ЦІННІСТЮ
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, ЮВ Земліна, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 55-65, 2021
22021
Господарська і товарознавча оцінка яблук зимових сортів
ВА Колтунов, НС Метельська, ТВ Бровенко
Харчова наука і технологія, 76-81, 2014
22014
БРЕНДІНГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА
ТВ Бровенко, ВС Швед
The 35th International scientific and practical conference “Modern methods …, 2023
12023
Удосконалення технології напівфабрикатів для піци з підвищеним вмістом харчових волокон
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
12022
Технологія десертів функціонального призначення
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
12022
Analysis and prospects of the world’s gastronomic trends
T Brovenko
Food industry of agroindustrial complex 1 (1), 2016
12016
Аналіз та перспективи розвитку світових гастрономічних трендів
Т Бровенко
Продовольча індустрія АПК, 10-13, 2016
12016
ОСОБЛИВОСТІ МІКРОХВИЛЬОВОГО НАГРІВАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ТА ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ЮВ Земліна, МЮ Криворучко, ГА Толок, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 149-156, 2023
2023
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF MICROWAVE HEATING EQUIPMENT IN THE FOOD INDUSTRY
А Антоненко, Т Бровенко, Г Толок, Н Коваленко, А Горкун, Р Ткаченко
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 27-31, 2023
2023
ОСНАЩЕННЯ МЕРЕЖЕВИМ ОБЛАДНАННЯМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ
S Korotkov, A Tverdokhleb, D Korotin, O Hunko, V Stepanchuk, ...
European Science, 61-90, 2023
2023
ТЕХНОЛОГІЯ ЛАВАША З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З КІНОА
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОВ Василенко, ...
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (2), 2023
2023
Технологія функціональних десертних страв з апіпродуктами
АВ Антоненко, ЛВ Баль-Прилипко, ТВ Бровенко, СМ Пересічна, ...
Здоров'я людини і нації, 2023
2023
Європейський досвід здорового харчування: стратегії та практики
ТВ Бровенко, АВ Антоненко, РС Рибчинський, СВ Шаповалов, ...
Здоров'я людини і нації, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20