Food design as the actual direction of the interdisciplinary researches T Brovenko, A Antonenko Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 2018 | 24 | 2018 |
Перспективные тренды развития науки: техника и технологии ИЯ Львович, ВА Некрасов, АП Преображенский, ОН Чопоров, ... | 23 | 2016 |
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ... ЧП" Технолог. центр", Укр. гос. ун-т ж.-д. трансп., 2018 | 9 | 2018 |
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019 | 7 | 2019 |
Investigation of technological properties of powder of eggplants O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ... Osauhing" Scientific Route", 2018 | 7 | 2018 |
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... OÜ «Scientific Route»(Estonia), 2019 | 3 | 2019 |
Практики здорового харчування: європейський досвід НГ Босецька, ТВ БРОВЕНКО, ВВ ПЕРЕПЕЛИЦЯ Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | 2 | 2022 |
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ ЦІННІСТЮ АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, ЮВ Земліна, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 55-65, 2021 | 2 | 2021 |
Господарська і товарознавча оцінка яблук зимових сортів ВА Колтунов, НС Метельська, ТВ Бровенко Харчова наука і технологія, 76-81, 2014 | 2 | 2014 |
БРЕНДІНГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА ТВ Бровенко, ВС Швед The 35th International scientific and practical conference “Modern methods …, 2023 | 1 | 2023 |
Удосконалення технології напівфабрикатів для піци з підвищеним вмістом харчових волокон АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких | 1 | 2022 |
Технологія десертів функціонального призначення АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких | 1 | 2022 |
Analysis and prospects of the world’s gastronomic trends T Brovenko Food industry of agroindustrial complex 1 (1), 2016 | 1 | 2016 |
Аналіз та перспективи розвитку світових гастрономічних трендів Т Бровенко Продовольча індустрія АПК, 10-13, 2016 | 1 | 2016 |
ОСОБЛИВОСТІ МІКРОХВИЛЬОВОГО НАГРІВАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ТА ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ЮВ Земліна, МЮ Криворучко, ГА Толок, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 149-156, 2023 | | 2023 |
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF MICROWAVE HEATING EQUIPMENT IN THE FOOD INDUSTRY А Антоненко, Т Бровенко, Г Толок, Н Коваленко, А Горкун, Р Ткаченко Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 27-31, 2023 | | 2023 |
ОСНАЩЕННЯ МЕРЕЖЕВИМ ОБЛАДНАННЯМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ S Korotkov, A Tverdokhleb, D Korotin, O Hunko, V Stepanchuk, ... European Science, 61-90, 2023 | | 2023 |
ТЕХНОЛОГІЯ ЛАВАША З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З КІНОА АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОВ Василенко, ... Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (2), 2023 | | 2023 |
Технологія функціональних десертних страв з апіпродуктами АВ Антоненко, ЛВ Баль-Прилипко, ТВ Бровенко, СМ Пересічна, ... Здоров'я людини і нації, 2023 | | 2023 |
Європейський досвід здорового харчування: стратегії та практики ТВ Бровенко, АВ Антоненко, РС Рибчинський, СВ Шаповалов, ... Здоров'я людини і нації, 2023 | | 2023 |