Підписатись
Тетяна Василівна Шпирко
Тетяна Василівна Шпирко
Odesa National University of Technology
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікробіологія харчових виробництв
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ...
72016
Технічна мікробіологія
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ...
ОЛДІ-ПЛЮС, 2017
52017
Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази
ТВ Шпирко, ЛВ Капрельянц, АА Зинов’єв, ОВ Шалигін
Харчова наука і технологія, 2010
42010
Research into fatty acid composition of probiotic consortiums with the incluson of propionic acid bacteria
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Shpyrko
Eastern European Journal of Enterprise Technologies 87 (3/6), 15-20, 2017
32017
Ферментативная модификация зерновых крахмалов
ТВ Шпырко, ЛВ Капрельянц, ЕГ Иоргачева
Хранение и переработка зерна, 53-55, 2002
32002
Розробка ключових елементів системи ресурсо-та енергоефективності
ВІ Соколова, ГВ Крусір, ТВ Шпирко, ІО Кузнєцова, ІВ Коваленко
22019
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко
ТЭС, 2014
22014
Модификация пшеничного крахмала различными амилазами
ЛВ Капрельянц, ТВ Шпырко, ЕФ Помазанова
Биотехнология 1 (4), 64-67, 2008
22008
Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки
ТВ ШПИРКО
—Одеса, 2003.—183 с, 2003
22003
Валеологічні аспекти життя
ТВ Шпирко
Проблеми освіти. Науково-методичний збірник, 69-72, 2006
12006
Исследование безопасного обращения с мицелиальными отходами производства лимонной кислоты
ТИ Соколова, ТВ Шпырко
Минск: ИВЦ Минфина, 2020
2020
Дослідження умов ліполізу жирової фракції відходів
ВЮ Скляр, ТЄ Лебеденко, ТВ Шпирко
2018
Модификация структуры и функциональных свойств белков сои методом регулируемого протеолиза
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко
Міжнародна науково-практична конференція "Технології харчових продуктів і …, 2017
2017
Мікробіологія харчових виробництв
ЯБ Паулина, АВ Єгорова, ОМ Кананихіна, ЛВ Капрельянц, ...
2016
Особливості самостійної роботи студентів з курсу «Мікробіологія галузі»
АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті, ОІ Данилова, ТВ Шпирко
2015
Удосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі
АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті, ТВ Шпирко, КВ Єриганов
2015
Изменение показателей качества семян сои при различных режимах хранения
АВ Егорова, ЛВ Труфкати, ГИ Евдокимова, ТВ Шпырко
Наукові праці ОНАХТ, 37-41, 2015
2015
Изменение количественного и качественного состава микробиоты семян сои в зависимости от условий хранения
ЛВ Труфкати, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ТВ Шпырко
Збірник тез доповідей 75 наукової конференції викладачів академії, 59, 2015
2015
Получение синбиотического препарата
Л Капрельянц, Т Шпырко, А Шунько, Л Труфкати
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2015
2015
Впровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень
АВ Єгорова, ТВ Шпирко, ЛВ Труфкаті, КВ Єриганов
Матеріали 45 науково-методичної конференції викладачів академії "Роль …, 2014
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20