Татьяна Васильевна Шпырко
Татьяна Васильевна Шпырко
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технічна мікробіологія
ЛВ Капрельянц
Одеса: Друк, 2006
42006
Research into fatty acid composition of probiotic consortiums with the incluson of propionic acid bacteria
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Shpyrko
Eastern European Journal of Enterprise Technologies 87 (3/6), 15-20, 2017
32017
Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази
ТВ Шпирко, ЛВ Капрельянц, АА Зинов’єв, ОВ Шалигін
Харчова наука і технологія, 2010
32010
Ферментативная модификация зерновых крахмалов
ТВ Шпырко, ЛВ Капрельянц, ЕГ Иоргачева
Хранение и переработка зерна, 53-55, 2002
32002
Мікробіологія харчових виробництв
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ...
22016
Модификация пшеничного крахмала различными амилазами
ЛВ Капрельянц, ТВ Шпырко, ЕФ Помазанова
Биотехнология 1 (4), 64-67, 2008
22008
Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки
ТВ ШПИРКО
—Одеса, 2003.—183 с, 2003
2*2003
Розробка ключових елементів системи ресурсо-та енергоефективності
В Соколова, ГВ Крусір, ТВ Шпирко, І Кузнєцова, І Коваленко
Scientific Works 83 (1), 21-26, 2019
12019
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко
ТЭС, 2014
12014
Валеологічні аспекти життя
ТВ Шпирко
Проблеми освіти. Науково-методичний збірник, 69-72, 2006
12006
Модификация структуры и функциональных свойств белков сои методом регулируемого протеолиза
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко
Міжнародна науково-практична конференція "Технології харчових продуктів і …, 2017
2017
Мікробіологія харчових виробництв
ЯБ Паулина, АВ Єгорова, ОМ Кананихіна, ЛВ Капрельянц, ...
2016
Удосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі
АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті, ТВ Шпирко, КВ Єриганов
2015
Изменение показателей качества семян сои при различных режимах хранения
АВ Егорова, ЛВ Труфкати, ГИ Евдокимова, ТВ Шпырко
Наукові праці ОНАХТ, 37-41, 2015
2015
Изменение количественного и качественного состава микробиоты семян сои в зависимости от условий хранения
ЛВ Труфкати, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ТВ Шпырко
Збірник тез доповідей 75 наукової конференції викладачів академії, 59, 2015
2015
Получение синбиотического препарата
Л Капрельянц, Т Шпырко, А Шунько, Л Труфкати
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2015
2015
Впровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень
АВ Єгорова, ТВ Шпирко, ЛВ Труфкаті, КВ Єриганов
Матеріали 45 науково-методичної конференції викладачів академії "Роль …, 2014
2014
Визначення β-глюканів методом БІЧ-спектроскопії
ЛВ Капрельянц, ТВ Шпирко, ГС Шунько, ЛВ Труфкаті, ОФ Щапіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 108-111, 2013
2013
Вдосконалення проведення лабораторного практикуму з мікробіології
ЛВ Труфкаті, АВ Єгорова, ТВ Шпирко
Матеріали 44 науково-методичної конференції викладачів академії "Сучасні …, 2013
2013
Получение синбиотического препарата β-глюкана, лактобацилл и бифидобактерий
ЛВ Труфкати, ЛВ Капрельянц, ТВ Шпырко
Тезисы докладов ХІІІ съезда Общества микробиологов Украины им. С.М …, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20