Мікробіологія харчових виробництв ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ... | 7 | 2016 |
Технічна мікробіологія ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ... ОЛДІ-ПЛЮС, 2017 | 5 | 2017 |
Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази ТВ Шпирко, ЛВ Капрельянц, АА Зинов’єв, ОВ Шалигін Харчова наука і технологія, 2010 | 4 | 2010 |
Research into fatty acid composition of probiotic consortiums with the incluson of propionic acid bacteria L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Shpyrko Eastern European Journal of Enterprise Technologies 87 (3/6), 15-20, 2017 | 3 | 2017 |
Ферментативная модификация зерновых крахмалов ТВ Шпырко, ЛВ Капрельянц, ЕГ Иоргачева Хранение и переработка зерна, 53-55, 2002 | 3 | 2002 |
Розробка ключових елементів системи ресурсо-та енергоефективності ВІ Соколова, ГВ Крусір, ТВ Шпирко, ІО Кузнєцова, ІВ Коваленко | 2 | 2019 |
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко ТЭС, 2014 | 2 | 2014 |
Модификация пшеничного крахмала различными амилазами ЛВ Капрельянц, ТВ Шпырко, ЕФ Помазанова Биотехнология 1 (4), 64-67, 2008 | 2 | 2008 |
Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки ТВ ШПИРКО —Одеса, 2003.—183 с, 2003 | 2 | 2003 |
Валеологічні аспекти життя ТВ Шпирко Проблеми освіти. Науково-методичний збірник, 69-72, 2006 | 1 | 2006 |
Исследование безопасного обращения с мицелиальными отходами производства лимонной кислоты ТИ Соколова, ТВ Шпырко Минск: ИВЦ Минфина, 2020 | | 2020 |
Дослідження умов ліполізу жирової фракції відходів ВЮ Скляр, ТЄ Лебеденко, ТВ Шпирко | | 2018 |
Модификация структуры и функциональных свойств белков сои методом регулируемого протеолиза ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко Міжнародна науково-практична конференція "Технології харчових продуктів і …, 2017 | | 2017 |
Мікробіологія харчових виробництв ЯБ Паулина, АВ Єгорова, ОМ Кананихіна, ЛВ Капрельянц, ... | | 2016 |
Особливості самостійної роботи студентів з курсу «Мікробіологія галузі» АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті, ОІ Данилова, ТВ Шпирко | | 2015 |
Удосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті, ТВ Шпирко, КВ Єриганов | | 2015 |
Изменение показателей качества семян сои при различных режимах хранения АВ Егорова, ЛВ Труфкати, ГИ Евдокимова, ТВ Шпырко Наукові праці ОНАХТ, 37-41, 2015 | | 2015 |
Изменение количественного и качественного состава микробиоты семян сои в зависимости от условий хранения ЛВ Труфкати, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ТВ Шпырко Збірник тез доповідей 75 наукової конференції викладачів академії, 59, 2015 | | 2015 |
Получение синбиотического препарата Л Капрельянц, Т Шпырко, А Шунько, Л Труфкати Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2015 | | 2015 |
Впровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень АВ Єгорова, ТВ Шпирко, ЛВ Труфкаті, КВ Єриганов Матеріали 45 науково-методичної конференції викладачів академії "Роль …, 2014 | | 2014 |