Підписатись
Ковбасенко Володимир Мойсейович / Kovbasenko Volodymir
Ковбасенко Володимир Мойсейович / Kovbasenko Volodymir
Херсонський державний аграрно-економічний університет
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Ветеринарно–санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: Навчальний посібник
ВМ Ковбасенко
Т 2, 536, 2006
622006
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва
ВІ Хоменко, ВМ Ковбасенко, МК Оксамитний
К.: Сільгоспосвіта, 604, 1995
291995
Заходи по підвищенню санітарної якості та безпеки м’ясопродуктів
ВМ Ковбасенко, ОМ Горобей, ПІ Мельник
Аграрний вісник Причорномор'я. Зб. наук. праць Одеського ДАУ.–2003.–Вип 24 …, 2003
112003
Критерії оцінки якості м’яса
ОМ Якубчак, ВВ Кравчук, ТВ Таран
Київ:«Компринт, 9-12, 2013
62013
Про удосконалення ветеринарно-санітарного контролю якості і безпеки кормів для непродуктивних тварин
ВМ Ковбасенко, МС Хімич
Аграрний вісник Причорномор’я: зб. наук. праць Одеського ДАУ.–Одеса, 32-36, 2004
62004
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології переробки продукції тваринництва/Практикум
ВВ Власенко, ВМ Ковбасенко, МД Гаврилюк, ВМ Безсмертний
Вінниця: РВВ ВАТ Віноблдрукарня, 1998
61998
Ветеринарно-санітарна експертиза продукції тваринництва
ВМ Ковбасенко
Одеса 1, 447, 2012
52012
Бактеріальне обсіменіння ковбасних виробів, що реалізуються на ринках
ВМ Ковбасенко, ФО Ушаков
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
22009
Сучасні напрямки контролю якості та безпеки м'ясопродуктів
ВМ Ковбасенко, ГП Богатир, ВІ Савченко
Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць,№ 47, 2009
12009
Морські гідробіонти в м'ясному птахівництві
ВМ Ковбасенко, НІ Дронова
Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць,№ 43, 2008
12008
Ветеринарно-санитарная оценка, рационализация методов переработки и использования непищевого сырья, не имеющего специального назначения, и отходов убоя животных
ВМ Ковбасенко
Одесса, 1971
11971
Технологія переробки молока: навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт
ВГ Пелих, ВМ Ковбасенко, ІО Балабанова
Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021
2021
Санітарна оцінка ковбас
ВМ Ковбасенко
Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience», 2020
2020
Вплив кормових добавок із морських гідробіонтів на продуктивність каченят-бройлерів
НІ Данкевич
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 176-179, 2018
2018
Контроль безпечності та якості ковбасних виробів
ВМ Ковбасенко
ОДЕСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2017
2017
Санітарна оцінка ковбас, що надходять в реалізацію
ВМ Ковбасенко, ФО Ушаков
Одеський державний аграрний університет, 2013
2013
ЯКІСНА ОЦІНКА М’ЯСА ОТРИМАНОГО ВІД ЗАБОЮ СВИНЕЙ, ЯКИХ ВИРОЩУВАЛИ НА КОРМАХ ЗБАГАЧЕНИХ ВІДХОДАМИ ПЕРЕРОБКИ МОРЕПРОДУКТІВ
БВІ Ковбасенко ВМ
Аграрний вісник Причорномор’я: збірник наукових праць,№ 59, 2011, 2011
2011
ДО ПИТАННЯ ВИКОРИСТАННЯ КОРМІВ З МІДІЙ У СВИНАРСТВІ
ВМ Ковбасенко, ВІ Боєв, ВИ Боев
Аграрний вісник Причорномор’я: збірник наукових праць,№ 54, 2010
2010
Якісна оцінка м'яса курчат бройлерів, вирощених з використанням кормової добавки з морських гідробіонтів
ВМ Ковбасенко, НІ Карайван
Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць,№ 47, 2009
2009
СУЧАСНИЙ НАПРЯМОК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ СИРОВИНИ І ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА В УКРАЇНІ
ВМ Ковбасенко
Аграрний вісник Причорномор'я, 2008
2008
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20